Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.591
Dobro, a jesi slomila ti nekad nešto?Što bih osuđivao nekog ko se oajnički trudi da pribavi pažnju .
Marketing danas zahteva radikalne stvari.
Ustvari, meni nekako više dođe žao kad vidim tako neke stvari.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, a jesi slomila ti nekad nešto?Što bih osuđivao nekog ko se oajnički trudi da pribavi pažnju .
Marketing danas zahteva radikalne stvari.
Ustvari, meni nekako više dođe žao kad vidim tako neke stvari.
Šta je redikul? Izvini što te davim.Vidi iznad.
Zena je redikul, mozda dobrodusni, ali redikul.
Pa i nije toliko...ali skupo...
Pa i nije toliko.
Znaš li koliko koštaju sekunde u udarnim terminima?
Nisam slomila.Dobro, a jesi slomila ti nekad nešto?
E pa to je skupo.Otkud znam..koliko?
Ne davis.Šta je redikul? Izvini što te davim.
Šta?Nisam slomila.
Slomio jesam, al uglavnom iz nestrpljenja ili nespretnosti.
A kaži nešto, pošto si vrcav sav: misli se na NAMERNO LOMLJENJE, dakle NAMERNIK LOMAČ. i štas slomijo?Svašta.
Ne mogu čak ni da se setim.
Odakle kopaš ove gluposti?
Nije glupost.Odakle kopaš ove gluposti?
Nije glupost.
U biti jeste, ali cak i taj kolaz ponekad ima smisla postaviti.
Nism vrcav, a i napisao sam da je uglavnom slučajno kad nešto popravljam, zeznem pa skršim i onda dotučemA kaži nešto, pošto si vrcav sav: misli se na NAMERNO LOMLJENJE, dakle NAMERNIK LOMAČ. i štas slomijo?
Jesi vrcavNism vrcav, a i napisao sam da je uglavnom slučajno kad nešto popravljam, zeznem pa skršim i onda dotučem
Jednom sam se eto umalo osakatio kad sam bacio čekić o zid pa mi se odbio i vratio u glavu
Svašta sam bio, al vrcav evo sad prvi put da čujem da sam.Jesi vrcav
Sta?Osudjujem onog ko moze da napise ovako nesto i ostane nekaznjen a pritom je...
Ја је осуђујем јер је уништавала туђу имовину.Ja osuđujem Ljupku Stević za to što je general Simić ružan k'o lopov, a ona onoliku scenu pravi i deset godina učestvuje u preljubi. Da je bar neki frajer... Samo da je dobar frajer, sve bih podržala.
Jeste l' lomili vi nešto nekad i zašto?
Ja sam slomila TV npr.
pravda , pa taj lik se sam srozao prihvatajući takve bedne projektePravda za Snup doga.
Ма када Љупка напуни пар сплавова и побаца у публику гумене цигле сувенирчиће, све ће лећи на своје место...ali skupo...
Instant karma. Naljutio si cekic,jbg..Nism vrcav, a i napisao sam da je uglavnom slučajno kad nešto popravljam, zeznem pa skršim i onda dotučem
Jednom sam se eto umalo osakatio kad sam bacio čekić o zid pa mi se odbio i vratio u glavu