Babino`unuce
Domaćin
- Poruka
- 3.124
može da bude, al ne mora...
...šalim se...
...ima ih baš mnogo...al to nije pravilo...
Nije pravilo, jedina greska je u sastavljanju mog pitanja, UGLAVNOM nemaju seks u stvarom zivotu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može da bude, al ne mora...
...šalim se...
...ima ih baš mnogo...al to nije pravilo...
Nisam se sexala 7 mj skoro i obožavam laprdat na sexu .![]()
..budala..![]()
postoje ljudi kojima sex vecina vremena glavna tema za razglabanje - inace su normalni
cak imam kolegu takvog pa nije ni neveran zeni uglavnom matletira zenu ^^
ti uzivas zajebavajuci se
i najvise volim vas sto nesto lupite, pa onda dostojanstveno odete kad ne znate i ne umete da poduprete to sto ste lupili, necim konkretnim
tacno, za mene ne postoji razmisljanje u koje neko moze da me ubedi samo na osnovu toga sto hoce da me ubedi
ebiga, zena u godinama, sta ces...![]()
ne,ne,nepo tome kako je naslov napisan, ispada da ja s obzirom na broj postova seks nisam vido duuuuugo dugo vremena...![]()
ne,ne,ne
video si ga, na forumu, samo ga dugo, dugo nisi imao
priznaj![]()
po tome kako je naslov napisan, ispada da ja s obzirom na broj postova seks nisam vido duuuuugo dugo vremena...![]()
To sto si ti mator i sto ti se ne svidjaju "klinacke teme" to je tvoj problem.
Na provokaciju cu odgovoriti jos zesce, mogao si da vidis sta je ona napisala da joj odgovorim tako, a ne tako dvolicno da izjavljujes "Bas si vaspitan".
To da sam mator tu si u neku ruku u pravu za tebe sigurno.A da dvolicno izjavljujem da li uopste znas sta je dvolicno. Bas si vaspitan rekao sam u vezi tvog odgovora devojci koju i ne poznajes i koji nije primeran za ovde. Tu ne vidim nikakvu dvolicnost zar ne.
..tako da tvoja dvolicnost posle ovog posta dolazi jos vise do izrazaja,a moje dobro vaspitanje se ne dovodi u sumnju.To da sam mator tu si u neku ruku u pravu za tebe sigurno.A da dvolicno izjavljujem da li uopste znas sta je dvolicno. Bas si vaspitan rekao sam u vezi tvog odgovora devojci koju i ne poznajes i koji nije primeran za ovde. Tu ne vidim nikakvu dvolicnost zar ne.