Da li osobe koje pricaju na internetu o seksu nemaju seks u stvarnom zivotu?

Da li osobe koje pricaju na internetu o seksu nemaju seks u stvarnom zivotu?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
postoje ljudi kojima sex vecina vremena glavna tema za razglabanje - inace su normalni
cak imam kolegu takvog pa nije ni neveran zeni uglavnom matletira zenu ^^

Niko nije rekao da ljudi koji pricaju o seksu na internetu nisu normalni, niti sam ja to pomislio, niti sam zeleo nekoga da navedem da tako razmislja, ili ove sto pricaju o seksu da nateram da se zapitaju da li su citavi, naprotiv. Samo sam zeleo da se diskutuje po ovom pitanju, duze vreme sam na netu i mene je oduvek zanimalo ovo pitanje - Da li osobe koje pricaju na internetu o seksu nemaju seks u stvarnopm zivotu, samo to.

ti uzivas zajebavajuci se :)
i najvise volim vas sto nesto lupite, pa onda dostojanstveno odete kad ne znate i ne umete da poduprete to sto ste lupili, necim konkretnim :lol:
tacno, za mene ne postoji razmisljanje u koje neko moze da me ubedi samo na osnovu toga sto hoce da me ubedi
ebiga, zena u godinama, sta ces...:)

Neko uziva zajebavajuci se, neko uziva pametujuci, neko uziva vredjajuci, neko uziva provocirajuci, neko uziva baniranjem, itd. Svi se barem trude da uzivaju, i sve je ovo seks na neki nacin - odgovor za PipiDuguCarapu. :)

ne,ne,ne
video si ga, na forumu, samo ga dugo, dugo nisi imao
priznaj :lol:

razoružala si me...
...priznajem...
a055.gif

To sto si ti mator i sto ti se ne svidjaju "klinacke teme" to je tvoj problem.

Na provokaciju cu odgovoriti jos zesce, mogao si da vidis sta je ona napisala da joj odgovorim tako, a ne tako dvolicno da izjavljujes "Bas si vaspitan".

To da sam mator tu si u neku ruku u pravu za tebe sigurno.A da dvolicno izjavljujem da li uopste znas sta je dvolicno. Bas si vaspitan rekao sam u vezi tvog odgovora devojci koju i ne poznajes i koji nije primeran za ovde. Tu ne vidim nikakvu dvolicnost zar ne.

To da sam mator tu si u neku ruku u pravu za tebe sigurno.A da dvolicno izjavljujem da li uopste znas sta je dvolicno. Bas si vaspitan rekao sam u vezi tvog odgovora devojci koju i ne poznajes i koji nije primeran za ovde. Tu ne vidim nikakvu dvolicnost zar ne.

To da si ti mator za mene koji imam 27 godina jesi i tu se slazemo.

To sto ti sumnjas u moje vapitanje me bas briga.

To sto se ti ne vidis sebe kao dvolicnog je zato sto nisi video
..tako da tvoja dvolicnost posle ovog posta dolazi jos vise do izrazaja,a moje dobro vaspitanje se ne dovodi u sumnju.
Btw,ni ja ne poznajem devojku.

Back