Da li osećate posledice prinudnog pritvora nametnutog od svoje države?

Da li mislite da li je ovo samo početak krize svake ličnosti ponaosob?
kolektivnu krizu i autonomne oblasti smo vec imali, a upravo je to rezultat ogranicavanja zivotnog prostora
dakle, ekepsriment je uspeo u americi, a u srbiji su ljudi pogubljeni, samo tumaraju, jer smo taj eksperiment mi vec imali

nacionalni identitet treba traziti u republici, kao srpska, a ne u autonomiji, a ako autonomasi sruse republiku, onda je rec o banana drzavi

na licnom nivou autonomije isto nece biti, nego ima da se pelcujete sa 666 vakcinama, licna, drustvena, kriza religije, koga je briga

Ne osećam ništa neobično nakon vanrednog stanja i policijskih časova-ako je to taj ''prinudni pritvor od strane države''.
Možda malo više cenim susrete sa prijateljima, šetnju po brdima, beli luk, svoj posao...

Tokom ''prinudnog pritvora'' sam tražila načine da sebi obogatim slobodno vreme i uradim nešto dobro za sebe:
prestala sam da pušim, manje i manje da blejim u astrologiju, tarote, gledanje u šolju, gledam da se zdravije hranim i da zdravije mislim,
čitam i slušam nešto pametno i samim tim se osećam pametnijom.

Baš nije bilo razloga da se izbezumim i izgubim pa da tumaram bez cilja po ulicama. Zar iko ovo radi? :eek:
Da li mislite da li je ovo samo početak krize svake ličnosti ponaosob?
Ne, ne mora tako biti, ali može.

Ne osećam ništa neobično nakon vanrednog stanja i policijskih časova-ako je to taj ''prinudni pritvor od strane države''.
Možda malo više cenim susrete sa prijateljima, šetnju po brdima, beli luk, svoj posao...

Tokom ''prinudnog pritvora'' sam tražila načine da sebi obogatim slobodno vreme i uradim nešto dobro za sebe:
prestala sam da pušim, manje i manje da blejim u astrologiju, tarote, gledanje u šolju, gledam da se zdravije hranim i da zdravije mislim,
čitam i slušam nešto pametno i samim tim se osećam pametnijom.

Baš nije bilo razloga da se izbezumim i izgubim pa da tumaram bez cilja po ulicama. Zar iko ovo radi? :eek:

Ne, ne mora tako biti, ali može.

...

Prelepa iskustva jedne prelepe mlade zene...

Zanimljivo...

IMG_20200612_195525.jpg

Pitaš li se ikada da li si objektivan?

Нико није објективан,
скуп наших субјективности чини објективност.

Кад смо већ ту, да ти објасним и шта је истина.
Истина је тачка гледишта !

Пошто сваку ствар можеш да посматраш из безброј углова - безброј је и истина.
Е сад се укључује духовна тековина цивилизованог човека, па каже :
Потребна нам је толеранција и разумевање.

Да ја схватам твоју и ти моју истину !

Нико није објективан,
скуп наших субјективности чини објективност.

Кад смо већ ту, да ти објасним и шта је истина.
Истина је тачка гледишта !

Пошто сваку ствар можеш да посматраш из безброј углова - безброј је и истина.
Е сад се укључује духовна тековина цивилизованог човека, па каже :
Потребна нам је толеранција и разумевање.

Да ја схватам твоју и ти моју истину !
Ovde nije bitna ni tvoja ni moja istina već činjenica da na svakog normalnog čoveka svaki duži pritvor ostavlja psihičke posledice.

Došao sam i do tačnog iznosa posledica BESMISLENOG pritvora.

Od hunte taj novac nazada sigurno dobiti neću.

Ono što naročito izaziva gorčinu jeste što državni paraziti nisu osetili finansijske posledice ni za tren dok smo mi koji nešto konkretno radimo kažnjeni oduzimanjem prava na rad i zaradu.

Eno, režimski mediji disciplinovano prenose suze koje dotični nad tim što sinu mediji i bojkot opozicija uništavaju život zato što voli da se slika sa krimosima prenoseći javnosti tako patološke poruke režima.

Nadam se da će se ucveljeni jednog dana suočiti sa tim koliko su svojom sumanutom vladavinom i sami života uništili.

Došao sam i do tačnog iznosa posledica BESMISLENOG pritvora.

Od hunte taj novac nazada sigurno dobiti neću.

Ono što naročito izaziva gorčinu jeste što državni paraziti nisu osetili finansijske posledice ni za tren dok smo mi koji nešto konkretno radimo kažnjeni oduzimanjem prava na rad i zaradu.

Eno, režimski mediji disciplinovano prenose suze koje dotični nad tim što sinu mediji i bojkot opozicija uništavaju život zato što voli da se slika sa krimosima prenoseći javnosti tako patološke poruke režima.

Nadam se da će se ucveljeni jednog dana suočiti sa tim koliko su svojom sumanutom vladavinom i sami života uništili.
Novac koji sam mogao da zaradim za to vreme niko mi nikada neće dati.Unišili su mi mesece života koji nije uopšte dug.

Back