ebiga moralo se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slavija, Beogradjani su sramota, cast redjim izuzecima i studentima.
Nisam stelao utisak da radnoci RTS-a imaju ispran mozak.Sada kada je svima jasno da SNS brod tone i da mu nema spasa i da se sprema da se lansira u Kinu mnogi mu okreću leđa. Imam rođaka radi na RTS u i priča mi kako je tamo za jbana situacija. Ljudi ne znaju kako da se ponašaju. Većina je protiv ubica iz SNS krda i na strani studenata i naroda ali ipak posao je posao. Olivera Kovačević i Jovan Memedović su npr juče podržali studente a njihovim stopama bi sada i većina ..
Pitanje je da li oprostiti ovima koji su nas godinama trovali a na kraju se pokajali i da li je njihovo kajanje iskreno?
Ovde ne mislim na Jovana čije emisije nemaju veze sa politikom ali recimo Olivera je bila u informativnom programu..
ja sam npr za potpunu lustraciju.. dakle svi marš na ulicu!
jednom smo se za jbali ..
to i ja mislimNema oproštaja onima koji su stali na stranu zla.
Pa u mom univerzumu je uradio isto što su radili pre njega, odbijali sedište u UN, blokirali ulazak u Interpol i Unesco. Ali je pored tog faktički prepustio bezbednost Albancima, priznao tablice, predao Gazivode, obavezao se na sve i svašta...Očigledno živimo u drugim univerzumima. U mom univerzumu Vučić je zalupio vrata ispred nosa zapadu i pacašonima za stolicu u UN, Interpolu, UNESKO, otpriznao KosovA diplomatijom kod 20+ zemalja, vratio pregovire za pregovaracki sto a ovi Srbi u nasem univerzumu koji zive na Kosmetu iskljucivo vjeruju Vučiću.
Razumijem da u tvom univerzumu tvoj predsjednik Vučić ništa to nije uradio i da je predao nekog petka.(U mom univerzumu 12 godina papci svaki Petak najavljivali tu predaju, al ostali razocarani).
Sada kada je svima jasno da SNS brod tone i da mu nema spasa i da se sprema da se lansira u Kinu mnogi mu okreću leđa. Imam rođaka radi na RTS u i priča mi kako je tamo za jbana situacija. Ljudi ne znaju kako da se ponašaju. Većina je protiv ubica iz SNS krda i na strani studenata i naroda ali ipak posao je posao. Olivera Kovačević i Jovan Memedović su npr juče podržali studente a njihovim stopama bi sada i većina ..
Pitanje je da li oprostiti ovima koji su nas godinama trovali a na kraju se pokajali i da li je njihovo kajanje iskreno?
Ovde ne mislim na Jovana čije emisije nemaju veze sa politikom ali recimo Olivera je bila u informativnom programu..
Ma da, kao što vi botovi mislite da vas Vučić plaća, pa mu pišete hvalospeve na društvenim mrežama.Значи да си прећутно за СНС, а како се декларативно изјашњаваш није битно.
Tako ti je kod svake vlasti kod Srba...dok obecava usladi se svima, dok casti , slatka je svima, a posle kad porastu apetiti a ne rastu i dobici , e onda nastupa otreznjenje....prelazak sa roka na rep, pa sa repa na Adele depresiju , i na kraju tisina...bez osmeha..Ovu vlast podrzava samo ko ima neku korist ili ko nema mozga...
Ili mozda iz oba razloga...
Po mom misljenju, to bi u ovom trenutku mogao EVENTUALNO, biti Savo Manojlovic jer je on manje ili vise svima prihvatljiv.
63 posto srba su bez mozgaOvu vlast podrzava samo ko ima neku korist ili ko nema mozga...
Ili mozda iz oba razloga...
Jel znas kad ce taj picopevac da ode sa vlasti?za 20 godina.umislio covek da je Tito.dokle god penzosi budu glasali za njega,nema odlaska.Sada kada je svima jasno da SNS brod tone i da mu nema spasa i da se sprema da se lansira u Kinu mnogi mu okreću leđa. Imam rođaka radi na RTS u i priča mi kako je tamo za jbana situacija. Ljudi ne znaju kako da se ponašaju. Većina je protiv ubica iz SNS krda i na strani studenata i naroda ali ipak posao je posao. Olivera Kovačević i Jovan Memedović su npr juče podržali studente a njihovim stopama bi sada i većina ..
Sada kada je svima jasno da SNS brod tone i da mu nema spasa i da se sprema da se lansira u Kinu mnogi mu okreću leđa. Imam rođaka radi na RTS u i priča mi kako je tamo za jbana situacija. Ljudi ne znaju kako da se ponašaju. Većina je protiv ubica iz SNS krda i na strani studenata i naroda ali ipak posao je posao. Olivera Kovačević i Jovan Memedović su npr juče podržali studente a njihovim stopama bi sada i većina ..
Ali ne sme da se sprovođenje zakona, zbog čega će mnogi avovoci završiti u zatvoru, predstavlja kao revanšizam.Praštanje je hrišćanski i moralno.
Ne sme i ne mora biti nikakvog revanšizma.
Kada i ako dođe ikada do smene ove vlasti, mora se shvatiti da su i njegove sluge isto bile žrtve (na svoj način).
Stole, ja sam mislio da ti se nađem, da te sklonim na neko vreme kad se bude događao narod, zato nemoj da me nerviraš mnogo.Nisam stelao utisak da radnoci RTS-a imaju ispran mozak.
Ok, velika je to firma, pa se nadje i poneki kukolj.
Medjutim, uprkps strogo cenzurisanim Šolakovim medijima, RTS nekako više svrbi.
Naslov teme poziva na linč, tekstiċ je da se obriše guza, agentura na zadatku, svima dobro.
Vučiċ do 2027
Vidi ako ima šta, kancelarije me ne zanimaju, kompjutere sam batalio samo djuskam forum i igrice....Stole, ja sam mislio da ti se nađem, da te sklonim na neko vreme kad se bude događao narod, zato nemoj da me nerviraš mnogo.
Dule Srbenda će da se skloni kod mačka Jugoslava.![]()
Ali ne sme da se sprovođenje zakona, zbog čega će mnogi avovoci završiti u zatvoru, predstavlja kao revanšizam.
A bilo bi lepo da trovači javnog prostora, popot Žeksa, Kvazimoda, Ava i sličnih dožeive neki bliski susret sa narodom, kao svojevremeno Dragoljub MIlanović.
pa sam av abolira kriminalca recima, pa sta nije prosvercovao tonu kokaina, ili zataska zlocin recima, isuvise je strasan snimak za javnost, a snimak nije dobila ni ostecena porodica, ni sud [doljevacki]?Ja oprostitit iz naslova teme nisam uopšte razumeo kao to da Vučićev naslednik ispotpisuje pomilovanja za ljude koji su kršili zakon u vreme prethodnog režima.
Nisam shvatio temu kao diskusiju o aboliciji onih koji su vršili krivična dela.
pa sam av abolira kriminalca recima, pa sta nije prosvercovao tonu kokaina, ili zataska zlocin recima, isuvise je strasan snimak za javnost, a snimak nije dobila ni ostecena porodica, ni sud [doljevacki]?
o cemu ti pricas onda ako i sam kazes, ne nije ispunio zahteve, a on kaze da jeste, ili kaze, da mu je zobenica rekao da je to AI, posle cega ovaj nestade? ili zaverenik stefanovic...kokeza...
O kom i kakvom nasledniku govoris? pa on ce zagovnjati maksimalno sto moze, kako bi se izvukao kao puvanjak, bzvz nam prodajes naivnost o aboliciji - nemas dokaz o poreklu imovine, protivpravno si je prisvojio, sta znam 48 stanova npr.