Da li oprostiti slugama režima?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sada kada je svima jasno da SNS brod tone i da mu nema spasa i da se sprema da se lansira u Kinu mnogi mu okreću leđa. Imam rođaka radi na RTS u i priča mi kako je tamo za jbana situacija. Ljudi ne znaju kako da se ponašaju. Većina je protiv ubica iz SNS krda i na strani studenata i naroda ali ipak posao je posao. Olivera Kovačević i Jovan Memedović su npr juče podržali studente a njihovim stopama bi sada i većina ..
Pitanje je da li oprostiti ovima koji su nas godinama trovali a na kraju se pokajali i da li je njihovo kajanje iskreno?
Ovde ne mislim na Jovana čije emisije nemaju veze sa politikom ali recimo Olivera je bila u informativnom programu..
ja sam npr za potpunu lustraciju.. dakle svi marš na ulicu!
jednom smo se za jbali ..
Nisam stelao utisak da radnoci RTS-a imaju ispran mozak.
Ok, velika je to firma, pa se nadje i poneki kukolj.
Medjutim, uprkps strogo cenzurisanim Šolakovim medijima, RTS nekako više svrbi.

Naslov teme poziva na linč, tekstiċ je da se obriše guza, agentura na zadatku, svima dobro.

Vučiċ do 2027

Očigledno živimo u drugim univerzumima. U mom univerzumu Vučić je zalupio vrata ispred nosa zapadu i pacašonima za stolicu u UN, Interpolu, UNESKO, otpriznao KosovA diplomatijom kod 20+ zemalja, vratio pregovire za pregovaracki sto a ovi Srbi u nasem univerzumu koji zive na Kosmetu iskljucivo vjeruju Vučiću.
Razumijem da u tvom univerzumu tvoj predsjednik Vučić ništa to nije uradio i da je predao nekog petka.(U mom univerzumu 12 godina papci svaki Petak najavljivali tu predaju, al ostali razocarani).
Pa u mom univerzumu je uradio isto što su radili pre njega, odbijali sedište u UN, blokirali ulazak u Interpol i Unesco. Ali je pored tog faktički prepustio bezbednost Albancima, priznao tablice, predao Gazivode, obavezao se na sve i svašta...
Al ajd, i ja sam lud što se raspravljam sa SNS botom.

Sada kada je svima jasno da SNS brod tone i da mu nema spasa i da se sprema da se lansira u Kinu mnogi mu okreću leđa. Imam rođaka radi na RTS u i priča mi kako je tamo za jbana situacija. Ljudi ne znaju kako da se ponašaju. Većina je protiv ubica iz SNS krda i na strani studenata i naroda ali ipak posao je posao. Olivera Kovačević i Jovan Memedović su npr juče podržali studente a njihovim stopama bi sada i većina ..
Pitanje je da li oprostiti ovima koji su nas godinama trovali a na kraju se pokajali i da li je njihovo kajanje iskreno?
Ovde ne mislim na Jovana čije emisije nemaju veze sa politikom ali recimo Olivera je bila u informativnom programu..

@dulesrbenda i @Stojkov Menidjer -u samo dati resenje o prevremenoj penziji...
Posto su zadovoljni Vucicevim povecanjima iste onda ih odmah i poslati u penziju
A ako im je to malo...ubaciti ih sa Šešeljem u rijaliti...Šešelj je vec bio...zna ekipu...

...

Mislis da je to problem, sto ako preda vlast plasi se da ce biti lincovan....?
Dajte ljudi nek neko da rec da nece, pa da se razilazimo , ........
Ko mu je najvise od poverenja nek da rec pa da se skloni od uplitanja, ne mora da predaje nista, on zvanicno i nema neku vlast....nezvanicno je problem...

To sto zuji sve unaokolo od podguznih muva, a ne znate vi to , ali da znate, muve mogu 5kg za jedan sat gov... da pojedu....nema nista kao da nije ni bilo niceg....
Ruzna je prica ali je priroda i istinita je...znaci u planini, ako moze da pozivi vlazno nekih sat , dva, 5kg ce nestati a da muvu niste ni videli....nije kao na selu , 20 muva, 40 muva.......

Po mom misljenju, to bi u ovom trenutku mogao EVENTUALNO, biti Savo Manojlovic jer je on manje ili vise svima prihvatljiv.

Zar Srbija nema ništa bolje da ponudi od ovog? Iskren da budem, nisam tačno ni znao ko je ovaj pa sam izguglao. Jedan od 67 raznoraznih levičarskih liderčića koji ima par hiljada glasača. Srbiji treba nova, jaka, nadstranačna ličnost od ugleda u sopstvenoj profesiji koja je u stanju da okupi sve opozicione glasove i ne samo njih. Bilo koja ličnost iz slepačke , nesposobne i drugosrbijanske opozicije je pravi put u novi poraz.

Jel znas kad ce taj picopevac da ode sa vlasti?za 20 godina.umislio covek da je Tito.dokle god penzosi budu glasali za njega,nema odlaska.

Praštanje je hrišćanski i moralno.

Ne sme i ne mora biti nikakvog revanšizma.

Kada i ako dođe ikada do smene ove vlasti, mora se shvatiti da su i njegove sluge isto bile žrtve (na svoj način).

Praštanje je hrišćanski i moralno.

Ne sme i ne mora biti nikakvog revanšizma.

Kada i ako dođe ikada do smene ove vlasti, mora se shvatiti da su i njegove sluge isto bile žrtve (na svoj način).
Ali ne sme da se sprovođenje zakona, zbog čega će mnogi avovoci završiti u zatvoru, predstavlja kao revanšizam.

A bilo bi lepo da trovači javnog prostora, popot Žeksa, Kvazimoda, Ava i sličnih dožeive neki bliski susret sa narodom, kao svojevremeno Dragoljub MIlanović.

Nisam stelao utisak da radnoci RTS-a imaju ispran mozak.
Ok, velika je to firma, pa se nadje i poneki kukolj.
Medjutim, uprkps strogo cenzurisanim Šolakovim medijima, RTS nekako više svrbi.

Naslov teme poziva na linč, tekstiċ je da se obriše guza, agentura na zadatku, svima dobro.

Vučiċ do 2027
Stole, ja sam mislio da ti se nađem, da te sklonim na neko vreme kad se bude događao narod, zato nemoj da me nerviraš mnogo. :D
Dule Srbenda će da se skloni kod mačka Jugoslava. :D

Stole, ja sam mislio da ti se nađem, da te sklonim na neko vreme kad se bude događao narod, zato nemoj da me nerviraš mnogo. :D
Dule Srbenda će da se skloni kod mačka Jugoslava. :D
Vidi ako ima šta, kancelarije me ne zanimaju, kompjutere sam batalio samo djuskam forum i igrice....
Studijska rasveta u RTS-u ako može, ali da mi nadoknadite period od 2005-te kad me vaš Crkvenjakov zavio u crno...
Sad bi Stole šibao po studijima i raznim produkcijama... Seksa mi ne bi falilo obećavao bih forumašicama da će biti na TV-u...
Nego se natežem sa polipsmenim trgovcima i mečakrskim mušterijama... pola zavrnu do kase...
zimi jaknetine sa probušenim postavama a leti šator cegeri... pa znam ja koliko čega bilo na rafu pre otvaranja...

Ali ne sme da se sprovođenje zakona, zbog čega će mnogi avovoci završiti u zatvoru, predstavlja kao revanšizam.

A bilo bi lepo da trovači javnog prostora, popot Žeksa, Kvazimoda, Ava i sličnih dožeive neki bliski susret sa narodom, kao svojevremeno Dragoljub MIlanović.

Ja oprostitit iz naslova teme nisam uopšte razumeo kao to da Vučićev naslednik ispotpisuje pomilovanja za ljude koji su kršili zakon u vreme prethodnog režima.

Nisam shvatio temu kao diskusiju o aboliciji onih koji su vršili krivična dela.

Ja oprostitit iz naslova teme nisam uopšte razumeo kao to da Vučićev naslednik ispotpisuje pomilovanja za ljude koji su kršili zakon u vreme prethodnog režima.

Nisam shvatio temu kao diskusiju o aboliciji onih koji su vršili krivična dela.
pa sam av abolira kriminalca recima, pa sta nije prosvercovao tonu kokaina, ili zataska zlocin recima, isuvise je strasan snimak za javnost, a snimak nije dobila ni ostecena porodica, ni sud [doljevacki]?
o cemu ti pricas onda ako i sam kazes, ne nije ispunio zahteve, a on kaze da jeste, ili kaze, da mu je zobenica rekao da je to AI, posle cega ovaj nestade? ili zaverenik stefanovic...kokeza...

O kom i kakvom nasledniku govoris? pa on ce zagovnjati maksimalno sto moze, kako bi se izvukao kao puvanjak, bzvz nam prodajes naivnost o aboliciji - nemas dokaz o poreklu imovine, protivpravno si je prisvojio, sta znam 48 stanova npr.

Pravi sluga uziva da bude sluga zato sto mu je taka sudbina.
Bajo, budi racionalan ko pravi gospodar, slugama se ne prasta
oni se eksploatisu samo mu promenis gazdu i napravis ga jos vecim slugom.
:D

pa sam av abolira kriminalca recima, pa sta nije prosvercovao tonu kokaina, ili zataska zlocin recima, isuvise je strasan snimak za javnost, a snimak nije dobila ni ostecena porodica, ni sud [doljevacki]?
o cemu ti pricas onda ako i sam kazes, ne nije ispunio zahteve, a on kaze da jeste, ili kaze, da mu je zobenica rekao da je to AI, posle cega ovaj nestade? ili zaverenik stefanovic...kokeza...

O kom i kakvom nasledniku govoris? pa on ce zagovnjati maksimalno sto moze, kako bi se izvukao kao puvanjak, bzvz nam prodajes naivnost o aboliciji - nemas dokaz o poreklu imovine, protivpravno si je prisvojio, sta znam 48 stanova npr.

Vučićev naslednik je sintagma koja označava osobu koja će biti na toj pozifciji posle njega.

Ne znam kako da to jasnije napišem.

Back