I
iluzionista
Gost
sveznalica:DA LI ODLEPITE ILI VAM SE SMUCI KADA VIDITE TETOVAZU NA TELU DEVOJKE\DECKA?STA VAM TETOVAZA GOVORI O TOJ OSOBI?
Kakvu? Onakvu kao na Bobbinoj sličici u profilu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sveznalica:DA LI ODLEPITE ILI VAM SE SMUCI KADA VIDITE TETOVAZU NA TELU DEVOJKE\DECKA?STA VAM TETOVAZA GOVORI O TOJ OSOBI?
nisam videla tu slicicu.pitala sam uopsteno kada vidis neku onako ...zanimljivuiluzionista:Kakvu? Onakvu kao na Bobbinoj sličici u profilu?![]()
neogeo:Tetovaze, hm, nije mi interesantno...
Devilishgirl:ma nemate vi pojma![]()
Naravno da je bitno sta je nacrtano. Zamisli da je na guzi istetovirana lobanja crna a izmedju gornje i donje vilice zabijena cigareta. Da li bi ti tada tetovaza nesto rekla o toj osobi?Govore tetovaze dosta o osobama koje ih nose.AntunTun:e stvarno...ispade da ja sve pljujem ljude i da sam nikaki...al
da li si stala da se zapitash dal je bitno...STA JE NACRTANO...ali ne nije to za tebe...shta nam tetovazha govori o osobi?...hahha to je moja baka tumachila kao robijashe...mada ima nekih za koje je moja baba bila bela rada shto se visprenosti tiche...