Da li obavezno gledate rok upotrebe?

Ne kupuješ na pijacama sem par puta ovde i par puta onde?

Čoveče ja dnevno ostavljam po 2 hiljade u samoposlugama iz zezanja - ne moram. To što nekad pazarim i u pekari i vrlo retko na pijaci, su izuzeci koji potvrđuju pravilo.

A ne bih ni toliko kupovao na pijaci (tamo me stvarno ništa ne privlači, naročito ne lažni seljaci tj. nakupci i njihovo "Izvolte, izvolte !"), već prolazim kroz pijacu svaki dan, takva mi lokacija.

Čoveče ja dnevno ostavljam po 2 hiljade u samoposlugama iz zezanja - ne moram. To što nekad pazarim i u pekari i vrlo retko na pijaci, su izuzeci koji potvrđuju pravilo.

A ne bih ni toliko kupovao na pijaci (tamo me stvarno ništa ne privlači, naročito ne lažni seljaci tj. nakupci i njihovo "Izvolte, izvolte !"), već prolazim kroz pijacu svaki dan, takva mi lokacija.
Dobro bre, nije oglas za ženidbu...

Pogledajte prilog 1626823

Pošto me život naveo da trenutno radim gde radim - u trgovini, naravno da sam upao u ludilo koje ta trgopvina sobom nosi.
Kao i vi svi tako i ja pogledam rok upotrebe ali samo na lako kvarljivoj robi a koju tokom letnjih meseci rado i zaobidjem zbog mnogo faktora od proizvodjača do rashladne vitrine.

Sa druge strane budu mi jako simpatičnmi ovi intelektualci u odelcima koji prevrću po mlkečnim proizvodima tražeći 0.2 jogurt sa "danom duže" iako će ga popije danas.
O veselom Bosancu kom smetalo što flaširanoj vodi "rok još tri mjeseca a u radnji toj i toj još godinu dana te mi prodavamo bajato" da ne pričam...

U prodavnicama je da kažemo lako jer je tako.

Stvari se dijametralno menjaju kad isti ovakvi "Cenjeni Potrošači koji žele da budu informisani" pazare na pijaci.
Nevakumirano i hermetički te temperaturno nezaštićeno kupuju sir, kajmak, kobasice a na njima nema "preporučljivo upotrebiti do...", sveže iz ukuvanog gepeka...
Kada shvate svoju glupost odbrambeni mehanizam nalaže izgovaranje floskule: "Ne kupujem tamo", kako da ne, da si mi živ i zdrav...
Не. Немам ту навику. Никад не гледам.

Uvek. Otkad su pokvareni trgovci lopovi duplirali cene u srbiji (u eu je duplo jeftinija hrana) stalno proveravam jer je sve bajato narod slabo kupuje.

Svaki proizvod mora da se proveri insče ćete se OTROVATI!

Drugo ne kupujem hranu sa konzervansima i aditivima. Te otrove zaobilazim i uvek znam šta kupujem. Povremeno ipak proverim sastav jer lopovi dodaju konzervans i tada prestajem to da kupujem.

Uglavnom idem na pijacu i kuoujem od poznatih ljudi.

Juče sam kupio karfiol 100 dinara kilogram. U prodavnici je 250 dinara.

Izbegavajte trgovinske lance SEJU SMRT!

Back