Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
a šta je to sto covek napravi a da ne moze da se proda, kupi ili sta vec ?
Dete. Deca su bogatstvo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta je to sto covek napravi a da ne moze da se proda, kupi ili sta vec ?
Deca se ne prave rukama niti su materijalna stvar ..roba vec jesu jer se u svetu trguje decom i ljudimaDete. Deca su bogatstvo.
Coveka sa sjajem u ocima koji pedalira pored tebe a da ga i ne primecujes.a šta je to sto covek napravi a da ne moze da se proda, kupi ili sta vec ?
cak i emocije, osecanja i ljubav imaju cenuCoveka sa sjajem u ocima koji pedalira pored tebe a da ga i ne primecujes.
U materijalnom smislu?cak i emocije, osecanja i ljubav imaju cenu
Ti što imaju mnogo žele još, drugi se ubijaju od posla da bi stvorili bolju egzistenciju... mislim da niko tu nije stvarno srećan! Prvi "robiju" glupostima(materijalne stvari), drugi žive u grču.Ljudima u urbanim sredinama novac znaci i sreca, u ruranim je drugacije. Moj deda na selu je srecan i sa malo novca od svoje penzije. Modernom coveku novac cini srecu, naravno potreban je ali problem je neravnoteza medju gradjanima, neko ga ima mnogo, a neko vrlo malo.
izmedju ostalog i u materijalnom, na zalost ..U materijalnom smislu?
Zeno, budi slobodna. Sloboda nema cenu, sloboda odlucivanja. Sloboda da kazes DA svim zivotnim odlukama koja te iskonski usrecuju. Novac ne spada u tu kategoriju. Sve sto je povezano sa novcem ima kratak epilog.izmedju ostalog i u materijalnom, na zalost ..
Istina je da je strah najveci neprijatelj slobodi, a osecaj da ti je ugrozena egzistencija stvara psihozu koja trajno ubija slobodu, pa je jedini osecaj potreba za opstankom sva druga osecanja zavise od toga.Zeno, budi slobodna. Sloboda nema cenu, sloboda odlucivanja. Sloboda da kazes DA svim zivotnim odlukama koja te iskonski usrecuju. Novac ne spada u tu kategoriju. Sve sto je povezano sa novcem ima kratak epilog.
osecaj da ti je ugrozena egzistencija stvara psihozu koja trajno ubija slobodu, pa je jedini osecaj potreba za opstankom sva druga osecanja zavise od toga.
eto..a bas sloboda ima cenuZeno, budi slobodna. Sloboda nema cenu, sloboda odlucivanja. Sloboda da kazes DA svim zivotnim odlukama koja te iskonski usrecuju. Novac ne spada u tu kategoriju. Sve sto je povezano sa novcem ima kratak epilog.
Tako je! Novac je potreban da bi smo bili slobodni. Kasnije da bi smo obezbedili uživanjciju...Tek posle toga bih premerila da li novac još za nešto treba... Ljudi su rođeni da IMAJU, ne da NEMAJU.eto..a bas sloboda ima cenu
A ako ti se bas ide na Maldive nedje se neko da te vodi iz prostog razloga da siris pozitivna osecanja.zavisi sta je za koga sreca.. Ako je neko srecan kad moze da otputuje na Maldive npr. onda je odgovor da! Meni licno novac nije neophodan da bih bila srecna, a sa druge strane, kada ga imam, daje mi osecaj sigurnosti.
Da, ali se ona najmanje kupuje novcem, vec razboritoscu i ponasanju u skladom sa svojim osecanjima i potrebama, bez inhibicije.eto..a bas sloboda ima cenu
To već imamo...samo nam fali novac...Da, ali se ona najmanje kupuje novcem, vec razboritoscu i ponasanju u skladom sa svojim osecanjima i potrebama, bez inhibicije.
Niko i ništa spolja ne donosi sreću... sreća se nalazi u namaNovac nedonosi sreću samo se lagodnije preživljava