- Poruka
- 77.298
Nakon ponovnog ispitivanja podataka, autori studie su zaključili da je više novca povezano sa više sreće za većinu, ali ne za sve ljude.
Kojoj grupi pripadate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije sreća para puna vreća. I tačno. Džaba milijarde ako je čovjek teško bolestan. Ali ne može se poreći da se bez novca ne može.Ta uzrečica "pare ne čine šoveka srećnim" obično dolazi od onih koji imaju i viš enego im treba ili onih koji su se pomirili sa sudbinom da neće nikad da imaju neke pare
Možda će operacijha da ti spase život, ali moraš da iskeširaš barem deset soma eura hirurgu na ruke. A nemaš.Nije sreća para puna vreća. I tačno. Džaba milijarde ako je čovjek teško bolestan. Ali ne može se poreći da se bez novca ne može.
Kolega prije par godina išao na more. Vlasnik apartmana je nepokretan. I nema pomoći. Šta njemu znače pare?Možda će operacijha da ti spase život, ali moraš da iskeširaš barem deset soma eura hirurgu na ruke. A nemaš.
Znače mu što može prilagoditi ne samo kuću i dvorište već i cijelu ulicu pristupu u kolicima. Što može ugraditi lift u kuću. Što može priuštiti najbolju njegu, krevete, banje, masaže, kreme itd.Kolega prije par godina išao na more. Vlasnik apartmana je nepokretan. I nema pomoći. Šta njemu znače pare?
Nekoliko dana nakon što mi legne uplata, stvarno ne znam šta mi je! Sve mi je smešno, lako i blizu. 15ak dana do sledeće se sve nešto snebivam kad me dragi ljudi zovu u tržne centre i sl. Da li je to sreća ili nešto levo... Uglavnom, tako je.
Да, новац може да олакша многе муке и тешкоће. Али не треба то бркати са срећомZnače mu što može prilagoditi ne samo kuću i dvorište već i cijelu ulicu pristupu u kolicima. Što može ugraditi lift u kuću. Što može priuštiti najbolju njegu, krevete, banje, masaže, kreme itd.
I biti bolestan je lakše kad imaš para. Nažalost je tako..