- Poruka
- 139.074
ti ih garant uvek nosisŠta imaš na temu a?
Nosiš ili ne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ih garant uvek nosisŠta imaš na temu a?
Nosiš ili ne ?
uvek je bilo ljubomornih.
Mene najvise zanima slic farmerki. Kao I porez na muskim gacama. Koristi li se to uopste? Ako neko I koristi kako to izvede?![]()
Evo sad ću da vam objasnim. Nije sramota pitati, podržavam. Uostalom, ne gledamo često jedni druge dok mokrimo. A lepo je znati takve stvari.Kakav prorez na gaćama?
Немам појма?
.gif)

Ne bre, ni u ludilu, pa to je demode već najmanje 2-3 godine. Bolje zvonarice nego to, one su čak uvek tu negde.
Aaa?Šta imaš na temu a?
Nosiš ili ne ?
Naravnoti ih garant uvek nosis![]()
znaci ima ih?Naravnoretke au prilike gde ih ne nosim

znaci ima ih?
auuuu raskalasane
![]()
Aa? Sta se duris?

Znaci nisam jedini to primetio.totalno su pošandrcali sa tim slim fitom i sa veličinama....
ranije lepo kupim XL majicu i bude mi i malo velika sada uzmeš XL , kao da je pravljena za neko dete....
gluposti...
Nosim ja slimSad niko vise ne nosi slim, ni zene, ni muskarci
Ovo je bas neki zgodan pićić jab to opalila
Pod hitno da nađeš modnog konsultanta!Nosim ja slim
Noup....Dok sam ***** ipo ne nosim nista sljampavoPod hitno da nađeš modnog konsultanta!
Bilo koje farmerke i trenerke su seljački odevni predmeti, za grad. To je za mene nekulturno. Bilo bi me sramota da nosim to.
Pantalone.A šta ti nosiš po gradu ?
na peglu?Pantalone.
Kakvu peglu, ne peglam. Ima raznih vrsta pantalona. Farmerke su za farmu i štalu, a trenerke su za trening i za po kući. Kad bih nosio trenerku po gradu, to bi mi bilo isto kao kad bih nosio pidžamu.na peglu?