- Poruka
- 44.621
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

iako vise nije moderno ostale su mi neke stare i ponekad da jer imam dobre noge![]()

šlic na gaćama sam posl. put video pre jedno 25-30 god. a za šlic na farmerkama sta tu ima da ne bude jasno.... otkopčaš, izvadiš alatku, odradiš neku od aktivnosti čemu već služi, vratiš nazad i zakopčaš šlic!Mene najvise zanima slic farmerki. Kao I porez na muskim gacama. Koristi li se to uopste? Ako neko I koristi kako to izvede?![]()
kapiraš sad? 

Šlic na pantalonama jako korisna stvar mnogo bolje nego ono sranjje sa dugmadima. Prorez niko valjda ne koristi sigurnoMene najvise zanima slic farmerki. Kao I porez na muskim gacama. Koristi li se to uopste? Ako neko I koristi kako to izvede?![]()
Nema šanse, butine kvadricepsi su mi preveliki za uske pantalone
Ne laži svijeta!iako vise nije moderno ostale su mi neke stare i ponekad da jer imam dobre noge![]()

Kakav prorez na gaćama?Mene najvise zanima slic farmerki. Kao I porez na muskim gacama. Koristi li se to uopste? Ako neko I koristi kako to izvede?![]()
A kakve noge muškarac treba da ima?Ne laži svijeta!
Zaboravljaš da sam ti vidjela noge!
Dupe ti je dobro, noge fudbalerske!![]()
OvakveA kakve noge muškarac treba da ima?
Ovo je ultra ultra slim na slici, ja jedine pantalone koje nose oznaku slim ali nisu ultra nisam odavno nosio, ali mogu da prodju.Sad niko vise ne nosi slim, ni zene, ni muskarci
ma bila u vezi sa nekim dedom koji nosi one opustene boksericeKakav prorez na gaćama?

Pa to onda nisu bile fudbalerske noge, oni imaju jake butineOvakve
, butine kvadricepsi su mi preveliki
Citirala sam tebePa to onda nisu bile fudbalerske noge, oni imaju jake butine
Jbm li ga sad mi vise nista nije jasnoCitirala sam tebe![]()