Da li nosite pederuše?

Jedino se mogu zamisliti da nosim torbu pod br. 5, ukoliko bi me netko pitao da li sam furundžija, lagao bi da sam poštar na tajnom zadatku.
I br. 1 bi nosio, u nekom sex roleplayu, bio bi gol, samo s tom pederušom u kojoj bi bio vodoinstalaterski alat, dragoj bi pokucao na vrata i na njemačkom rekao: "Hallo Fraeulein, ich komme um das Loch zu stopfen, wo ist es denn?"
Prvi radni dan portira, tu gdje radim, dolazi kolega na posao kreće ka liftu a ovaj viknu za njim: gospodine, gospodine, zaboravili ste skinuti pojas iz auta! Nosio je br. 5 :D

Али то је било давно, док је дозвола за поседовање била истовремено и дозвола за ношење. После сам престао да носим, а од пре неку годину сам и отуђио. Све у своје време.
A znas ko dobija te dozvole za nosenje? Samo ljudi bliski politicarima, nacelnicima policije itd, kriminalci po potrebi. Skoro citam sudjenje Belivuku, jedan od pripadnika njegovog klana (bande) kaze imao je dozvolu za nosenje oruzja. Sad ja pitam ko je ovde normalan i ko je tom liku odobrio dozvolu za nosenje.
Svaki sledeci rezim Srbiji sve vise oduzima oruzje narodu dok je ovaj Vucicev najgori, oduzima postenim ljudima a daje kriminalcima...

A znas ko dobija te dozvole za nosenje? Samo ljudi bliski politicarima, nacelnicima policije itd, kriminalci po potrebi. Skoro citam sudjenje Belivuku, jedan od pripadnika njegovog klana (bande) kaze imao je dozvolu za nosenje oruzja. Sad ja pitam ko je ovde normalan i ko je tom liku odobrio dozvolu za nosenje.
Svaki sledeci rezim Srbiji sve vise oduzima oruzje narodu dok je ovaj Vucicev najgori, oduzima postenim ljudima a daje kriminalcima...
Знам.

Оружја никад више у понуди.

Извини, али немам. По истој логици би могао да носиш и аутоматску пушку и бомбе. Видели смо да и то неки имају.
Ok tvoja stvar ali analogija sa bombom i automatskom nije ista. Kako posten covek da se ponasa ako su mu pored svih uslova - odbili odobrenje. Verovatno znas ko i kako se donose odluke o tome kome odobriti.

Одлуке се доносе потпуно арбитрарно, као и све у држави. Зато нисам хтео да предам одличан трофејни али функционалан пиштољ, него сам га продао колекционару за мале паре, да га не би делили швалеркама.

Млади социопата није био ништа мање "ефикасан" са пиштољима од оног са аутоматском пушком.
Moze svaki policajac da bude sociopata i to je dokazivo, ubijaju i sebe i devojke, zene oko sebe, ne znam sta hoces time da kazes. Ako covek prodje sve uslove, psiho test, obuka oruzjem, eventualna kriminalna proslost, nema razloga da ne dobije oruzje. Pa 50% policajaca koje poznajem ne bi moglo da prodje uslove za nosenje oruzja, da ne rade u policiji

Pogresno si me razumeo, daleko od toga da sam krimos i da mi nesto treba nuzno, u par situacija recimo kad idem na kampovanje, planinarenje itd
Нисам помислио ништа лоше. Једино што ми је било на уму је да би га понео једино ако имам намеру да га употребим. За планину може и секирче или сузавац ( ако наиђе дивља животиња, вук, медвед) мада су шансе за то минималне.

Moze svaki policajac da bude sociopata i to je dokazivo, ubijaju i sebe i devojke, zene oko sebe, ne znam sta hoces time da kazes. Ako covek prodje sve uslove, psiho test, obuka oruzjem, eventualna kriminalna proslost, nema razloga da ne dobije oruzje. Pa 50% policajaca koje poznajem ne bi moglo da prodje uslove za nosenje oruzja, da ne rade u policiji
Знам и то. Сретао сам полицајце и социопате и психопате.

Нисам помислио ништа лоше. Једино што ми је било на уму је да би га понео једино ако имам намеру да га употребим. За планину може и секирче или сузавац ( ако наиђе дивља животиња, вук, медвед) мада су шансе за то минималне.
Moje misljenje je da je pravo svakog postenog clana ovog drustva da poseduje oruzje a u nekim slucajevima i da ga nosi sa sobom.
A suzavac nosim kad vozim bajs jer kerova lutalica ima svuda, jednom mi je iz otvorenog dvorista istrcao staford glavao kao u teleta i ja ga poprskam peper sprejom a njemu nista

brandit-herren-cargohose-pure-vintage-oliv-1665396304.jpg

Back