- Poruka
- 26.416
Pravi muškarac gura sve po džepovimaOvo je tema snishodljivo otvorena prema onim muškarcima koji nose male torbice.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pravi muškarac gura sve po džepovimaOvo je tema snishodljivo otvorena prema onim muškarcima koji nose male torbice.
Nema ništa ružnije kada ti se telefon ocrtava na farmericama. Pogotovu kada se u džep otpozadi.Pravi muškarac gura sve po džepovima
Ko se vozi GSP-om uopste nije pametno da stavlja dokumenta i novcanik te telefon u tu torbicu. U Spaniji, recimo u Barseloni morasPravi muškarac gura sve po džepovima
pa da leti trendžu i majcu i ne možeš ništa da nosiš ako ne nosiš pederušu.Da,kada krenem negde nosim pederusu,jer ne volim da nosim stvari po dzepovima.Pogotovo leti.Zimi mogu pare i dokumenta u dzepove jakne.
Ja ponekad furam one male kese iz apoteke,kada je pretoplo za cegerpa da leti trendžu i majcu i ne možeš ništa da nosiš ako ne nosiš pederušu.
jedno vreme sam nosio onu kondukterskuda, i to od kada su ih izmislili , praktičan deo, svega i svačega stane u to , evo je
Pogledajte prilog 1416445
br.5 je najbliža
Zimi ne,Da li nosite one male torbice, popularno zvane "pederuše"?
Da li nosite one male torbice, popularno zvane "pederuše"?
Evo nekoliko primera
Pogledajte prilog 1416353
i na ratištekad je toplije vreme nosim kargo šoprc, onaj sa 84 džepa tako da mogu da ponesem i litarsku flašu vode (u slučaju da pijem vodu, ali ne pijem)
I Kafetin za glavu [kad lopov vidi da nema para]P ja nosim torbicu brate i osecam se slobodno. Imam svasta u njoj. Imam i sundjer s iglama ako se drzne neki dzeparos da zavuce ruku.
Da da. Pamflet s natpisom: dakle zeznuli ste se i ne znate sta dalje? Ne brinite, popijte lek, opustite se i dobro procitajte: za 200 godina ionako niko ovde od nas nece biti tu. I niko nas se nece secati.I Kafetin za glavu [kad lopov vidi da nema para]![]()
Ја сам за то обавезно користио футролу.Pištolj najbolje nositi u pederuši
A futrolu zakacis za pojas? To ti je neudobno i vidi se, nego ima pederuse specijalno za pistolje da ga zakacis fiksiras unutra, kad trcis da ne landara a spolja izgleda kao obicna pederusaЈа сам за то обавезно користио футролу.
У униформи како је прописано, а у цивилству футрола закачена за појас иза леђа. Не види се када пребациш лети кошуљу, а зими шта имаш. Али то је било давно, док је дозвола за поседовање била истовремено и дозвола за ношење. После сам престао да носим, а од пре неку годину сам и отуђио. Све у своје време.A futrolu zakacis za pojas? To ti je neudobno i vidi se, nego ima pederuse specijalno za pistolje da ga zakacis fiksiras unutra, kad trcis da ne landara a spolja izgleda kao obicna pederusa
Рекоше Чеда, Петар и Урош Панић и остали добри људи.Ako nisi pandur, ni vojnik, nemas prava da nosis oruzje...
Ma sve sam ja mislim probao i sve nekako zulja, vidi se kad se savijes, landara kad portrcis, ova pederusa je najbolja veruj miУ униформи како је прописано, а у цивилству футрола закачена за појас иза леђа. Не види се када пребациш лети кошуљу, а зими шта имаш. Али то је било давно, док је дозвола за поседовање била истовремено и дозвола за ношење. После сам престао да носим, а од пре неку годину сам и отуђио. Све у своје време.