Da li nosite pederuše?

Ne. Uvek nosim prsluk (odnosno jaknu kad je hladno vreme) i u njegove džepove stane sve što inače nosim sa sobom kad izlazim: novčanik (u kome su i lova i kartice i dokumenta), ključevi, telefon, sluške, fotoaparat...

A futrolu zakacis za pojas? To ti je neudobno i vidi se, nego ima pederuse specijalno za pistolje da ga zakacis fiksiras unutra, kad trcis da ne landara a spolja izgleda kao obicna pederusa
У униформи како је прописано, а у цивилству футрола закачена за појас иза леђа. Не види се када пребациш лети кошуљу, а зими шта имаш. Али то је било давно, док је дозвола за поседовање била истовремено и дозвола за ношење. После сам престао да носим, а од пре неку годину сам и отуђио. Све у своје време.

Цегер нема алтернативу. Још уколико је и на точкићима схватиш какве су све тековине прогреса у преносу лакших и тежих предмета. Када сам био млад обожавао сам да на пут носим велики ранац, зато што су руке слободне.

У униформи како је прописано, а у цивилству футрола закачена за појас иза леђа. Не види се када пребациш лети кошуљу, а зими шта имаш. Али то је било давно, док је дозвола за поседовање била истовремено и дозвола за ношење. После сам престао да носим, а од пре неку годину сам и отуђио. Све у своје време.
Ma sve sam ja mislim probao i sve nekako zulja, vidi se kad se savijes, landara kad portrcis, ova pederusa je najbolja veruj mi

Back