- Poruka
- 58.247
Da li nosite one male torbice, popularno zvane "pederuše"?
Evo nekoliko primera
Evo nekoliko primera
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ako nisi pandur, ni vojnik, nemas prava da nosis oruzje...Pištolj najbolje nositi u pederuši
Imas pravo ako imas dozvolu logicnoAko nisi pandur, ni vojnik, nemas prava da nosis oruzje...
Ja ovu oko pojasa pod brojem 7.Ona mi najvise odgovara zbog staka.ja nosim kada putujem, obično onu preko ramena ili oko vrata
Тако и ја. Стане нпр. аутобус за пуш паузу, педерушу уза се и не бринем. Не одвајам се ни секунде.ja nosim kada putujem, obično onu preko ramena ili oko vrata
i osim ako si crnogorac. Pistolj je njima licna karta.Ako nisi pandur, ni vojnik, nemas prava da nosis oruzje...
Ekstra stvar ako neko ne želi da mosi veću torbu. Gde staviti telefon i novčanik i ključeve? Po džepovima?Da li nosite one male torbice, popularno zvane "pederuše"?
Evo nekoliko primera
Pogledajte prilog 1416353
Ovo je tema snishodljivo otvorena prema onim muškarcima koji nose male torbice.Nosim rančić na leđima , super stvar