Da li nosite odelo i kravatu?

Одело и кравату само када долази званична делегација неке веће фирме на преговоре (странци или домаћи) или када идем код њих.
Одело на важније састанке.
Кошуљу свакодневно.

Da li nosite odelo i kravatu?
Da.
Zato što delujem moćno :mrgreen: i tako se i osećam.

Konkretno, ova kombinacija mi se ne sviđa, ja sam više za ovako nešto (nisam ja na slici, samo ilustrujem)
FB_IMG_17365963672002925.jpg

FB_IMG_17365963729757827.jpg

Ovo ali bez lanaca.

Mislim to je ne znam sta reci.kravata se i najvise nosi na nekim dogadjajima,svecanosti etc ne nosi se svaki dan.za mene licno mi je najbolja klasika taman sako recimo ili crna kosulja i nikako sarena kravata naravno sa cipelama koje odgovaraju tom stilu moze i sa farmerkama.najlepse mi klasicno mada u zadnje vreme sve usko nesto moda se promenila u zadnjih par godina.sto se sata tice isto klasika i nikako digitalni 🙂 i nikako sljasteci i blistavi samo clasika i naravno pristojan kvalitet 😁
https://g.co/kgs/QrfnNN9

Mislim to je ne znam sta reci.kravata se i najvise nosi na nekim dogadjajima,svecanosti etc ne nosi se svaki dan.za mene licno mi je najbolja klasika taman sako recimo ili crna kosulja i nikako sarena kravata naravno sa cipelama koje odgovaraju tom stilu moze i sa farmerkama.najlepse mi klasicno mada u zadnje vreme sve usko nesto moda se promenila u zadnjih par godina.sto se sata tice isto klasika i nikako digitalni 🙂 i nikako sljasteci i blistavi samo clasika i naravno pristojan kvalitet 😁
😐

Ne pricamo za svaki dan naravno 🙂 odelo se nosi u nekim desavanjima koja su bitna.uglavnom po gradu nosim trenerke ili farmerice (crne ili svetle )dukseve majice patike 😁 ne idem u setnju ili ovako u kravati.tada nosim sportske satove ili neki celicni uglavnom da se prijatno i opusteno osecam.pricamo o nekim slobodnim terminima a na poslu radno odelo ili nesto sto moze da se isprlja i baci 🙂

Back