Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 54.553
Nisam ni sumnjalaNaravnoSamo najbolja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni sumnjalaNaravnoSamo najbolja.
June, brate, stekao si mudrostZdravlje i mir a to se bas kosi sa zenama i parama
Neka svadba u najavi??Nisam ni sumnjalaNajljepše čuvaš za 25.11.
![]()
Dan državnosti BiHNeka svadba u najavi??
AhaEntitetsko podjebavanje
MoždaNeka svadba u najavi??
Ocekujem ozboljno poziv
Pozivnice ne zaboravi
Daj neku fotku da izvrsimo inspekciju srecnika
Da.Da li nosite odelo i kravatu?
Zato što delujem moćnoZašto?
Konkretno, ova kombinacija mi se ne sviđa, ja sam više za ovako nešto (nisam ja na slici, samo ilustrujem)
https://g.co/kgs/QrfnNN9Mislim to je ne znam sta reci.kravata se i najvise nosi na nekim dogadjajima,svecanosti etc ne nosi se svaki dan.za mene licno mi je najbolja klasika taman sako recimo ili crna kosulja i nikako sarena kravata naravno sa cipelama koje odgovaraju tom stilu moze i sa farmerkama.najlepse mi klasicno mada u zadnje vreme sve usko nesto moda se promenila u zadnjih par godina.sto se sata tice isto klasika i nikako digitalnii nikako sljasteci i blistavi samo clasika i naravno pristojan kvalitet
![]()
Izbaca mi "ovaj artikl vise nije dostupan"
Mozda na ebayIzbaca mi "ovaj artikl vise nije dostupan"
Lep sat.hamilton khaki avijaticarski.pristojna cena.hvala
Mislim to je ne znam sta reci.kravata se i najvise nosi na nekim dogadjajima,svecanosti etc ne nosi se svaki dan.za mene licno mi je najbolja klasika taman sako recimo ili crna kosulja i nikako sarena kravata naravno sa cipelama koje odgovaraju tom stilu moze i sa farmerkama.najlepse mi klasicno mada u zadnje vreme sve usko nesto moda se promenila u zadnjih par godina.sto se sata tice isto klasika i nikako digitalnii nikako sljasteci i blistavi samo clasika i naravno pristojan kvalitet
![]()
Ne pricamo za svaki dan naravno