F
FORMASAO
Gost
Sta vise volite: sam sex, ili neke momente neznosti, saputanja, dodire...
bundeva:Da volim sebe kao Incognito,sam bih sebe je8o. :wink: (nemoj ljutis,bundeva se malo shali)
Evo,Icognito,vidis pitanje-a ti pises "najvise volim sebe".Oces sad da me naljutis pa ja da napisem"najvise volim dete,tatu,mamu,sebe,otadzbinu..." 'Jel to hoces,da se bundeva naljuti? :wink:FORMASAO:Sta vise volite: sam sex, ili neke momente neznosti, saputanja, dodire...
Incognito:Direktni odgovor na pitanje: Da, sebe!
E limunado ne znam da li si se zezao sa tim punjenim paprikama,ali ja imam dobro iskustvo sa slanim kiflama.Devojka stanovala blizu pekare i toliko sam se navukao na slane kifle posle seksa da to nije normalno.Znas kad sam preterao..Vec pocela da se ljuti..Pita me ,recimo, ona glupa pitanja"Jel ti bilo lepo?Sta ti se najvise svidelo?",a ja joj onako bundevasto odgovorim"slane kifle".limunada:punjene paprike![]()
OK Incognito,a i ja se dohvatio ko dzangrizava baba..Al eto,ti i gazdarica,ste malo prosirili bundevi vidike...Zamisli kad ste naterali bundevu da se dobro zamisli o masturbaciji.Incognito:Incognito:Direktni odgovor na pitanje: Da, sebe!
Topic je: Da li nesto volite vise od sexa?
A ja sam napisao da je to 'direktni odgovor' ... Kasnije sam pojasnio
Pozdrav...
Lord of Chaos:Cigaretu i razgovor posle seksa.... 8)
Koko:Lord of Chaos:Cigaretu i razgovor posle seksa.... 8)
Ja bih jos samo dodala, dobrog sexa!
Lord of Chaos:Koko:Lord of Chaos:Cigaretu i razgovor posle seksa.... 8)
Ja bih jos samo dodala, dobrog sexa!
Dolazim u iskusenje da napisem: "Seks sa mnom i jeste dobar seks", al' necu.....OOOOOOOPS!
Ne moramo, i nije to prava svađa, kada lete šerpe ili šamari, recimo čisto prepucavanje, igra riječi, borba mišljenja.Gazdarica:Sve je to fino, ali zar se morate svadjati, kako vam ne bi bilo dosadno...??? :shock: :?
Naravno, ja to nikada ne bih dozvolila, i nisam željela da budem pogrešno shvaćena, naročito od tebe, čije poglede jako cijenim.Gazdarica:E, sad je vec jasnije...
Mada, oni samari koje si spomenula, nedopustivi su u pravoj svadji...