Da li nesavremene zene ujedaju?

Milojko Vasic:
vaga55:
počni da čitaš knjigu od početka :twisted: nije fer da nam podvaljuješ i da čitaš samo kraj :!:
Jesi li ti nešto ljuta na mene ?

I, zašto uvek ceo svoj tekst podebljaš ? (bold) Slova su svejedno dovoljno jasna i čitljiva.
:roll: nisam ljuta :?: na osnovu čega zaključuješ :?: ispunila sam ti želju :!: nisi nam dostavio pravila igre na FORUM-u :oops: nisam znala da ti to smeta 8)

cLick - OR - Die:
Tuzni_patak:
Micotakis ::
Sve zavisi sta podrazumevas pod Savremenom zenom?
Naravno da postoje savremene zene, ali posto su one uglavnom nezavisne, od njih se najvise bezi jer one umeju da pokazu zube!

Ja nevolim da me ujedaju.. bilo da su savremene ili ne... Posle moram da obja$njavam drugim zhenama odakle mi te "sportske" povrede.. xex...

inache.. lagaaani ugrizi za vratic i pazhljivo sisanje... uh....

:?: zbog čega nisi opomenuo ovog člana zbog boldiranih slova :?:

Milojko Vasic:
vaga55:
zbog čega nisi opomenuo ovog člana zbog boldiranih slova :?:
Pa nisam ni tebe "opomenuo". Mislim, nismo deca ...
Naravno da je sasvim u redu da neko istakne ceo tekst ili deo teksta kad to želi. Ali, primetio sam da ti skoro uvek bolduješ celu poruku. Zato sam komentarisao, tj. pitao.

Ja sam primetio da i levodesno ima isti stil pisanja poruka......

Tuzni_patak:
Milojko Vasic:
vaga55:
Naravno da je sasvim u redu da neko istakne ceo tekst ili deo teksta kad to želi. Ali, primetio sam da ti skoro uvek bolduješ celu poruku. Zato sam komentarisao, tj. pitao.

:P :lol: :P :wink: 8) :?: :?: :?:

vaga55:
Tuzni_patak:
Milojko Vasic:
vaga55:

:P :lol: :P :wink: 8) :?: :?: :?:
zbog čega si odabrao šifru "Tužni_patak"? Da li ona ima neke asocijacije :?: :lol: :wink:

Back