andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.295
koliko ste bile spremne
najvise da platite omiljeni komad garderobe? da li je to hir ili potreba?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgundjaj prvoEvo čekam red da odgovorim, nek se izredaju muškarci, nema veze što je pitanje za žene
Taman da zene nauce kako se rukovodi novcemEvo čekam red da odgovorim, nek se izredaju muškarci, nema veze što je pitanje za žene
...ali, sve je bilo na popustu !koliko ste bile spremne
To sam i ja mislila , ali i nije baš tako.
Poklon shoping vaucherEvo čekam red da odgovorim, nek se izredaju muškarci, nema veze što je pitanje za žene
kolika je granica?nebeska?To sam i ja mislila , ali i nije baš tako.
Ne bih dala bezobrazno mnogo za neki komad koji mi se sviđa, prosto - postoji granica.
Šopingujem dva puta godišnje, ostalo su sitnice.
Ta sam. Kad imam dovoljno novca, ne gledam na cenu. Bitno je da mi se dopada. Samo nakit ne volim da kupujem, zlato, srebro..
potrereba da se osecas lepo i udobno u tome.koliko ste bile spremne
potrebakoliko ste bile spremne
... a pa neće to skoro.... načekaćeš se ......Evo čekam red da odgovorim, nek se izredaju muškarci, nema veze što je pitanje za žene
Ako stvarno trebam nesto nemam ok torba 20e nesto od odela do 30e nevolim bacati pare na neke krpe,volim vise nesto napraviti kuci dase vidi lepo sto duže traje nego neka krpa ili torbakoliko ste bile spremne
Vidi štreberapotrereba da se osecas lepo i udobno u tome.
skuplja roba se pravi od kvalitetnijih materijala..pri tome ne mislim na odecu na kojoj vriste nazivi brendova nego sam kvalitet.
svi ti brendovi imaju dve linije proizvoda..jefitinije sa kojih vriste etikete i bez etiketa ali od prefinjenog materijala.
stipsa.....Ako stvarno trebam nesto nemam ok torba 20e nesto od odela do 30e nevolim bacati pare na neke krpe,volim vise nesto napraviti kuci dase vidi lepo sto duže traje nego neka krpa ili torba
hedonista.Vidi štrebera