Da li nekome radi search kako treba?

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Imam 18081 poruku.
Search po pojmu,grupi pojmova mi ne donosi rezultate.Ili nista ili ne ono sto postoji.
Kao da sam na internetu bez Googla.

Da. Zalio sam se.Da rekli su da sam glup pa ne znam da koristim search i da svima radi.Samo su to rekli na nezniji nacin.

Probao sam da bar imam sve svoje poruke na okupu, ono sto je nekad bilo lako odraditi sa upisom username u polje search po korisniku.
Dzaba.Izbaci neki broj postova i tu je kraj.

Svi postovi su tu,bar ja nisam primetio neko VELIKO brisanje, a malo moze da odradi i neki funkcioner sa zadatkom da procisti zakljucane teme.NE ZNAM.

Sad me stvarno zanima hocu li ispasti lud posle ove teme ili ce tema biti zakljucana?
Treca opcija je da se stvarno prizna problem da search ne radi i da se php popravi.

P.S. Ja do daljnjeg ne postujem to pise i na mom profilu.Dok search ne proradi i ono sto postoji bude dostupno korisniku foruma.

Meni ne radi. Napisane poruke se vide do 202 stranice, dakle oko 5.000 poruka. A ja imam oko 42.000.

Sad istina je da smatram forum zabavom, ali ima ljudi koji su se itekako trudili sto literarno, sto religijski ili filozofski, pa i politicki, da napisu nesto zaista produhovljeno i korisno.

Koliko god bio izgovor zastita od stalkinga, nisam sigurna koliko je ispunio svoj cilj, a poruka nema.

Meni ne radi. Napisane poruke se vide do 202 stranice, dakle oko 5.000 poruka. A ja imam oko 42.000.

Sad istina je da smatram forum zabavom, ali ima ljudi koji su se itekako trudili sto literarno, sto religijski ili filozofski, pa i politicki, da napisu nesto zaista produhovljeno i korisno.

Koliko god bio izgovor zastita od stalkinga, nisam sigurna koliko je ispunio svoj cilj, a poruka nema.

I mene je ovo pitanje kopkalo pre i cak sam ga postavila na neku temu sa komentarima posle preuredjivanja Krste, a neki od admina je rekao kako ce se kasnije napraviti da se vidi sve i mislila sam da je to uradjeno do sada.

U medjuvremenu sam probala da klikam do kraja kada sam htela preuzeti neko svoje pisanije sa neke prastare teme kako bih ga prebacila u komp. Ne secam se koliko se strana videlo tada, a sada se vidi 244.

Kod mene je situacija baš zanimljiva naime ja stignem do 78. stranice pregleda ispisanih postova a čim krenem na 79.stranicu sistem me izbacuje i traži ponovno logovanje !

Dakle, dalje od 78.stranice ne mogu. Ne znam koliko je to postova pošto nisam brojala postove na stranicama pregleda

Jesi pogledala datum te poslednje na 78-oj strani !?

Vidiš,nekome treba to.
Meni ne.
U moj fokus ulazi do tri strane.
Maksimum.
Da bih se,eventualno,vezao za neke interesantne diskusije i teme.
Od pre dan-dva.
Ostalo - dalja ili bliža prošlost.
Kojoj se ne vraćam i koju zaboravljam....
A,neko voli,jebaji ga .....

Pa nije stvar u tome, evo ja recimo kada bi htela da odštampam sve svoje umotvorine odavde ne bih to mogla a navodno imam
opciju koja mi baš to omogućava a zapravo imam neoznačeni ćor-sokak

Search zaista ne radi ..i zanimljivo je da svaki put ne radi na drugačiji način ..nekad kad pokušam otvoriti neku stranicu izbaci me i traži da se logujem kao što je zebrica rekla, drugi put sam uspjela doći do 179 stranice što je i maksimum i iznosi negdje oko 4400 postova, a evo maloprije neće dalje od 131 stranice što je oko 3271 postova ..
.zanimljivo je i da post koji sam pisala u kafani Mislim dakle postojim prekjuče piše da je pod temom Misli poznatih mislilca ...
više ljudi koje sam pitala su mi potvrdili da ne mogu do većine svojih postova koristeći search, a to su ljudi koji imaju oko 20 000 postova a mogu doći samo do 200. stranice ili nešto više ... međutim ukoliko okrećeš stranicu po stranicu, ideš na pogledaj sve poruke možeš doći do 1. stranice ..
Takođe sam primjetila, sasvim slučajno, da softver ne lokalizuje tačno na kojoj temi se nalazim te kad sam se vratila na svoj profil nakon pregledanja teme estetika i kič interneta nasuprot funkcionalnosti, stajao je natpis da pregledam neku drugu temu na kojoj taj dan uopšte nisam ni bila ..
E, sad zbog čega search ne radi, a postoje i druge nefunkcionalnosti u softveru je pitanje ..prošli softver svi kažu da je bio bolji ..da li ne postoji mogućnost popravke i zamjene ovog ili to ne želi da se uradi ... ukoliko je ovo drugo u pitanju onda to nije više samo tehnička stvar ...

I zbog toga mislim da je neophodno da postoji interakcija korisnika i administratora..sve do vrha piramide ...
...to je ono što ovdje nedostaje ....

pretrazivanje poruka radi. povecali smo kvotu poruka koja moze da se vidi.
medjutim nemojte pretrazivati poruke upisivanjem broja strane u linku (dolazi do bugovanja pretrazivanja zbog glomaznosti foruma i ogromnog broja poruka na njemu) nego klikcite na brojeve strana.

Oni koji se zale da ih izbaci toko pretrazivanja.
Ako mozete da kazete da li se to i dalje desava (racunam od ovog trenutka kad sam poslao ovu poruku) i ako se desava opisite sta se tacno desilo (i napisite eventualne poruke - obavestenja ako se pojave)

Back