Da li neko zna SLADJANU?

e pa ovako, zove se Sladjana Savkovic, zivi u 44. bloku i to je sve sto znam. Interesuje me bilo sta o njoj, ako neko zna (npr. gde tacno zivi ili radi ili bilo sta slicno).
Pretpostavljam da ako je neko i poznaje, sigurno mi nece ostaviti njen broj telefona, ali nek joj barem prenese da mi pise na vladanmit@yahoo.com

Hvala, hvala, hvala.

dr:
A jesi li probao 988,pa dobijes telefon pa nazoves je licno...mislim ovaj tvoj nastup je malo jeziv,da se za mene tako neko interesuje ozbiljno bih se uplasila.
Da li ti uopste znas tu devojku,licno?

Kako da probam kad ne znam adresu? Probaj ti pa mi javi :D

Upoznali smo se letos, sasvim slucajno. Ja nisam bio u Beogradu neko vreme. Sad sam tu i zeleo bih da stupim u kontakt sa njom. Ja mislim da je to romanticno, a ne jezivo.

Pa okrenes 988 ,kazes ime i prezime,blok 44,probaj sa ulicama Nehruova,Gandijeva ili Jurija Gagarina...mislim da je ova prva ...ma nije to neka mudrost ,svaki operater na 988 vec zna kad se kaze blok koju ulicu trazi.

Ma znam ja kako funkcionise 988, ali bih pre toga ipak voleo da saznam ponesto o njoj. Kada smo se upoznali ona je bila u drustvu nekog tipa. Tada mi nije delovalo da joj je to decko, ali otkud znam, mozda jeste, mozda zive zajedno, bas bi bilo lepo da je nazovem pa da se umesto sa njom, lepo ispricam sa njim...

Za tvoju informaciju na Novom Beogradu zivi vise od 500000 ljudi,u blokovima da ne spominjem a u celoj Srbiji internet koristi 1% pa ti sad vidi kakve su ti sanse da nadjes nekoga ko je zna na ovaj nacin.
Dobar dan,ovde taj i taj,Sladjanu mogu dobiti...nece te niko pojesti! :lol:

dr:
Za tvoju informaciju na Novom Beogradu zivi vise od 500000 ljudi,u blokovima da ne spominjem a u celoj Srbiji internet koristi 1% pa ti sad vidi kakve su ti sanse da nadjes nekoga ko je zna na ovaj nacin.
Dobar dan,ovde taj i taj,Sladjanu mogu dobiti...nece te niko pojesti! :lol:

E super si ti lik, svasta cu ja od tebe da naucim :D Mozda u celoj Srbiji 1% ljudi koristi internet, ali jel znas i procenat za NBgd? Ja mislim da je malo veci, ali i da nije jel znas koliko je 1% od 500000? Ajde izracunaj pa da pricamo dalje na tu temu. Mene ipak vise zanima Sladjana od svih tih procenata, pa bih vise voleo da pricam o njoj, ako nije problem.

Da se nisi ti ozenio posto nisi bio duze vremena u bgd,pa je sada juris preko neta?Da nije trabalo da te ceka da ti ponovo dodjes,pa posto nikog ne poznajes sad pravis devoci frku.Ma svi ste vi foliranti muski.

Back