Da li neko zna da ste član ovog foruma i ko

Ko zna da ste ovde

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
to sam cuvao od svakoga. ozenio se pa sada delimo komp. tkd zena zna ali ne zalazi

kaze: kad god sam nesto guglala dala mi je i krstin forum.
a to mesto puno klanova koji se kolju oko svojih svakodnevnih stvari umesto da se bave temom :lol:
za nju je previse toxicno. dok mene ovo relaxira.

krstu volim jer stvarno ima svega.
po prirodi mozda nisam nesto pametan, ali nema o cemu nisam nesto cuo
ne mozes 20 godina da budes na krsti a da nisi cuo o nekim stvarima. nema potrebe da se slazes ili da si pristalica

ince, forum slavi 20 godina. di su pivo i kolaci?

Da li i ko zna da ste član Krstarice ili čuvate to za sebe?

Možda i ne želite da svako zna za vaše učešće ovde.
Prijatelj i burazer ali ne znaju pod kojim forumskim imenom pišem. Burazer čak misli ono što ja odavno slutim. Da mi je forum doneo malo čega dobrog. Čak šta više da mi je uzeo nešto malo ljudi koji su mi dali šansu.

Син.
”Опет си на оном сајту за маторце!?” :lol:
Они слично комуницирају али у неким групама на Инстаграму.
У праву је син. Овде је просек година 45 па су и теме такве. Ко је најбоља риба, која најбоље хотује, кланови где тимаре једни друге. Млађима тешко да је то занимљиво.

Палчићима Крстарица није само досадна, него би имали и проблем у коришћењу. Морали би са два палца да откуцају више од четири слова у једној речи. А где је тек реченица или не дај Боже цео текст? А и да неким чудом признају да повремено завире стигла бих их гомила wtf.
Ја куцкам, ништа се не секирам и још причам свима који уопште знају шта је то Крстарица.
Али џаба се ја копрцам. Већ сада су палчићи и они нешто старији, али који се лажно представљају као баш млади, нешто мање од шездесет посто корисника Интернета. А тај број расте. Ко зна, можда ћу ускоро морати и да кријем да користим рачунар? Могуће је да се јави ризик да ме принудно пошаљу у дом за стара лица због малигног утицаја против прогреса?

Back