Da li neko ovde zna kako da provalim pass za meil

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.
Potreban mi je neko ko zna da provali pass na yahoo.
Nije moj meil vec jednog kretena koji me je zajebo u poslu.
Platicu posteno
Koliko je po tvom mišljenju pošteno?
I ne prijavljujem se nego me interesuje, ponuditi nešto što po našem
zakonu nosi najmanje 3 god. robije, zarad koliko novca??? fak.
Ako je prvi prekršaj možda prođe nekažnjeno što se robije tiče,
ali bez obzira rizik je prevelik, a pitanje je koliko nudiš zarad toga?
 
A ko ce u nasoj zemlji uopste da "lovi" nekoga za provalu password-a na yahoo, kad ti delimicno formirani organi vlasti nisu spremni za hvatanje u kostac sa mnogo vecim kriminalnim delima na netu? :roll:

Sve vece prevare/internet kriminal/ koje su otkrivene u nasoj zemlji, a pocinioci privedeni "pravdi" su imale epilog zahvaljuci FBI i informacijama dobijenih od njih.

Kao postoji zakon koji se uglavnom oslanja na visinu nanete finansijske stete:

Krivičnim zakonikom visokotehnološki (sajber) kriminal, iako su dela u suštini ostala ista (prevara je i dalje prevara) zbog načina i oruđa izvršenja je dobio posebnu glavu u Zakoniku. Međutim u odnosu na druge, razvijene zemlje, kazne su prilično blage. Tako se za osnovno delo prevare može izreći novčana kazna odnosno zatvor do tri godine. Za najteži oblik, pričinjena šteta veća od 1,5 miliona dinara, propisana je kazna od 2 do 10 godina zatvora.

@labudd
Posao ti je piraterija, rasturanje *** filmova i jos ocekujes da ce ti kolege u tom biznisu biti postene?? :lol:
 
Ma, uvek postoji rupa u zakonu, kao bug u programu.
Uvek mozes da se izvuces tako sto ces na svoj komp ugraditi Wireless karticu i omoguciti svima pristup.
I ti lepo kazes da je to neko drugi uradio a ne ti, jer je pristup tvom kompjuteru bio svima dostupan. To bi bilo isto kada bi ostavio otvorena vrata od stans i napisao tablu "Slobodno udjite i radite sta god hocete". Na taj nacin se sadasnji hakeri brane od zakona, a sud u takvim slucajevima je nemocan.
 
Jednostavno je.

Internet caffe u tvome gradu. Dobar dan, koliko je sat vremena... aham, dobro uzecu pola sata. Uz to dodas malo i fake-a pa mu postavis glupa pitanja, a da li ja mogu preko vas da gledam postu svoju i da surfujem po internet-u, kako bi prodavac shvatio da je u pitanju neki duduk koji zeli samo da bude na internetu bzvz, samime time dobijes i malu privatnost sto se tice posmatranja od prodavaca, nece toliko obracati paznju na tebe. Zavrsis sve uredno fino, pobrises sve tragove sa racunara. Izadjes normalno, kao da se nista nije desilo. Druga strana ni ne zna sta ih je udarilo.

Ma da, to nije to.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top