Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li neko koristi zaslađivače umesto šećera, konkretno Steviju?
Jesi gledao ti Breaking Bad, znas li sta moze da te zadesi zbog Stevije?
Salu na stranu, moja devojka je to koristila jedno vreme, ali je prestala. Ne znam da li nije mogla da nabavi ili nije bila zadovoljna. Je l' te to zanima, koliko dobro zasladjuje, ili sta?
Elem, zanima me konkretno iskustvo nekog ko je konzumirao Steviju - tipa, da li može da se koristi kao potpuna zamena za šećer, u čajevima, kolačima, toplim i hladnim jelima, kakav je ukus, koje količine su preporučene?
Evo, nije iz prve ruke, nego iz druge. Moja kuma je deci, zbog objektivne opasnosti od dobijanja dijabetesa, potuno zamenila šećer Stevijom.Po preporuci lekara, naravno. Može potpuno da se zameni za šećer, u svemu što si navela. Nije toliko slatka, kao šećer, malo ima specifičan ukus, ali navikneš se vremenom. Baš smo i danas pričale o tome.
Elem, zanima me konkretno iskustvo nekog ko je konzumirao Steviju - tipa, da li može da se koristi kao potpuna zamena za šećer, u čajevima, kolačima, toplim i hladnim jelima, kakav je ukus, koje količine su preporučene?