Da li neko ko nema seks treba da bude sebičan?

И да, секс ми је најбитнији на свету, битнији од аута, битнији од одлазака на море и у ресторане, битнији од поклона, битнији од нормалне исхране, битнији од скоро свега.

OK.

A juče si napisao ovo

Сад не очекујем секс.

Samog sebe demantuješ.

I pored najbolje želje da te razumem, ne mogu. Ovo je ko zna koja tema po redu, u kojoj dobijaš iskrene savete.

Nalaziš razlog zašto neke savete ne možeš da poslušaš ( na primer, savet da ideš kod psih ).

Svako ko otvori neku temu na forumu, očekuje odgovore. Kakve odgovore ti očekuješ, pošto sve vreme negiraš ono šta ti ljudi pišu?

Toliko od mene. Izvinjavam se, ali neću odgovoriti na tvoju repliku.

Sve najlepše...

Imaš li neko društvo ?
Не дружим се ни са ким, са неким се само видим једном годишње и то је то. Сада ме дружење не занима, кад ми је то толико требало, кад сам годинама звао друге, тад нико није хтео.

Samog sebe demantuješ.
Најбитнији ми је од свега али га не очекујем. То није контрадикторно, ја немам разлога да живим.

Не дружим се ни са ким, са неким се само видим једном годишње и то је то. Сада ме дружење не занима, кад ми је то толико требало, кад сам годинама звао друге, тад нико није хтео.

Најбитнији ми је од свега али га не очекујем. Ја немам разлога да живим.
Društvo se uvek može naći , i potraži stručnu pomoć - već sam ti napisala da ništa od toga što navodiš , i sva osećanja u vezi toga - ne mora biti tako i da može biti prolazno.

Kralju, care, legendo, bezimeni.... Seks j..bni nije zivot, zivot se zivi, radis, druzis se, imas hobije, treniras, ugras igrice sta god, seks samo sastavni deo zivota. I nemoj sad da mi pocnes patetisati molim te, sto bi rekli Get a life bro, a seks ce doci sam po sebi.
I vazda isto muskarci nemam seks, zene nemam ljubav, pa pocnite od sebe.

Kralju, care, legendo, bezimeni.... Seks j..bni nije zivot, zivot se zivi, radis, druzis se, imas hobije, treniras, ugras igrice sta god, seks samo sastavni deo zivota. I nemoj sad da mi pocnes patetisati molim te, sto bi rekli Get a life bro, a seks ce doci sam po sebi.
I vazda isto muskarci nemam seks, zene nemam ljubav, pa pocnite od sebe.
Све остало се може остварити, једино веза и секс не могу никако

I sta ocekujes? To je tuzno, jako tuzno. Nemas ni prijatelje. Imas ti vecih problema od nejebice... moraces iz korena, korak po korak
Ја не могу да се сад дружим јер ми није ни до чега због овога, ако бих се дружио једино бих могао овако да кукам и ништа више..

Све остало се може остварити, једино веза и секс не могу никако

Ја не могу да се сад дружим јер ми није ни до чега због овога, ако бих се дружио једино бих могао овако да кукам и ништа више..
Ja ne vidim problem, moja dva druga, jedan je 10 godina radio u Rusiji, od 19 fo 29 , u nekom mesto deleko od sveta, najblize mesto je bilo 700 km, zrtvovao mladost, ok zaradio je, al nikad vise nece imati dvadeste. Drugi drug je ostisao u manastir sa 22~23 bio 10 godina, i nije vise mogao, sad ima 34 .. i isti ko i ti, dao bi sve da ima seks. Al kazem, to dodje sponatni, treba gledati sebe.
Eto drug mi je u komi, od banje veceri, imao je mozdani udar, s ti kukas, zivi svaki dan kao da je poslednji, danas si tu sutra nisi. Ja uzivam u svemu, pljeskavici sa lukom, svojim biljcicama, gajim malo ljute paprike, muzici, itd itd Svaki sekund slavim sto sam ziv, tako da glavu gore.

Ja ne vidim problem, moja dva druga, jedan je 10 godina radio u Rusiji, od 19 fo 29 , u nekom mesto deleko od sveta, najblize mesto je bilo 700 km, zrtvovao mladost, ok zaradio je, al nikad vise nece imati dvadeste. Drugi drug je ostisao u manastir sa 22~23 bio 10 godina, i nije vise mogao, sad ima 34 .. i isti ko i ti, dao bi sve da ima seks. Al kazem, to dodje sponatni, treba gledati sebe.
Eto drug mi je u komi, od banje veceri, imao je mozdani udar, s ti kukas, zivi svaki dan kao da je poslednji, danas si tu sutra nisi. Ja uzivam u svemu, pljeskavici sa lukom, svojim biljcicama, gajim malo ljute paprike, muzici, itd itd Svaki sekund slavim sto sam ziv, tako da glavu gore.
Ја старим, свашта може да ми се деси а да ништа нисам доживео, све више ми пропада физички изглед и здравље, све мање сам привлачан, ја остарео и болестан сигурно нећу хтети да имам секс јер ћу се тад и самом себи гадити, већ сам пропустио то време, не желим да први пут имам прилику кад будем физички пропао и болестан док сам све време био усамљен док сам боље изгледао, не желим ружан, изборан и крезав да први пут имам секс у животу.... Ја ћу се самом себи тада гадити. То ништа не може да се надокнади.

Како ја први пут да докажем да сам боље и лепше изгледао, да сам био млађи, лепши, здравији, привлачнији, никако :'( Не желим да кад можда некад будем имао рак или кад ми пропадну зуби да први пут будем у вези и да имам секс....... Док сам био лепши ничег није било.....

Ја пишем релативно рационално, све што сам написао има неког смисла, само чудно делује на прву лопту јер је свет ирационалан.
Ниси одговорио на питање. Како мислиш да мотивишеш милион њих да се понашају као ти?

Хвала што мислиш да имам мање да понудим од неког насилника у породици или криминалца који има девојку. На оваква питања ми випе не пада на памет да одговарам.
Нико те није упоређивао са насилницима и криминалцима. Питање је: шта је то што имаш да понудиш, да ли си реалан у вези тога и да ли умеш да "продаш" то што имаш да понудиш? Ако хоћеш да решиш проблем, то су питања којима требаш да се бавиш. Ово што пишеш овде је безвезе.

Криминалац какав год да је, не седи на дупету и не чека да га свет награди.

Ја старим, свашта може да ми се деси а да ништа нисам доживео, све више ми пропада физички изглед и здравље, све мање сам привлачан, ја остарео и болестан сигурно нећу хтети да имам секс јер ћу се тад и самом себи гадити, већ сам пропустио то време, не желим да први пут имам прилику кад будем физички пропао и болестан док сам све време био усамљен док сам боље изгледао, не желим ружан, изборан и крезав да први пут имам секс у животу.... Ја ћу се самом себи тада гадити. То ништа не може да се надокнади.
akcija ;)

Зато што није легално и екстремно је прескупо.
Gde nije legalno? I koliko je to "ekstremno" preskupo?
U Češkoj, Nemačkoj je legalno recimo... samo treba voditi račun o higijeni i zaštiti.
Kondomi ali i vakcine (ako nisi antivaxer) mogu u velikoj meri pomoći.
Ја старим, свашта може да ми се деси а да ништа нисам доживео, све више ми пропада физички изглед и здравље
Neke mlade devojke vole stare koji imaju pare, ali neke vole jednostavno samo starije. Mnoge padaju pre na harizmu nego na fizički izgled.
Taj deo oko fizičkog izgleda neka te ne zabrinjava previše. Ti samo vodi elementarnog računa o higijeni i opštoj kondiciji (recimo pešačenje, planinarenje) - to zavisi isključivo od tebe.

Ниси одговорио на питање. Како мислиш да мотивишеш милион њих да се понашају као ти?
Тако што им дам идеју које су рационалне и које су против устаљених, насилних, ирационалних образаца. Можда не на милион али дам на пар људи, они онда исто тако, па се после можда и намножимо до милион. Свакако сам исправан а други како хоће.

Нико те није упоређивао са насилницима и криминалцима. Питање је: шта је то што имаш да понудиш, да ли си реалан у вези тога и да ли умеш да "продаш" то што имаш да понудиш? Ако хоћеш да решиш проблем, то су питања којима требаш да се бавиш. Ово што пишеш овде је безвезе.
Сад немам шта да понудим, кад сам имао био сам сам.

Криминалац какав год да је, не седи на дупету и не чека да га свет награди.
Не трпи него чини зло.

Gde nije legalno? I koliko je to "ekstremno" preskupo?
U Češkoj, Nemačkoj je legalno recimo... samo treba voditi račun o higijeni i zaštiti.
Kondomi ali i vakcine (ako nisi antivaxer) mogu u velikoj meri pomoći.
Није легално у Србији. Тамо где је минималац 450-500 евра, један секс од 50 евра је прескуп.

Neke mlade devojke vole stare koji imaju pare, ali neke vole jednostavno samo starije. Mnoge padaju pre na harizmu nego na fizički izgled.
Taj deo oko fizičkog izgleda neka te ne zabrinjava previše. Ti samo vodi elementarnog računa o higijeni i opštoj kondiciji (recimo pešačenje, planinarenje) - to zavisi isključivo od tebe.
Ја ћу се у старости гадити самог себе, имаћу неупоредиво мање самопоуздања него што сам имао са 20, не могу такав да будем са неком..

Тако што им дам идеју које су рационалне и које су против устаљених, насилних, ирационалних образаца. Можда не на милион али дам на пар људи, они онда исто тако, па се после можда и намножимо до милион. Свакако сам исправан а други како хоће.
Рекао бих да прецењујеш сопствену моћ да утичеш. Као и рационалност идеје коју хоћеш да шириш. Као и њену оригиналност.

Сад немам шта да понудим, кад сам имао био сам сам.
Онда мораш да радиш на томе. Не знам шта си то имао па си изгубио. Ако мислиш на физички изглед, сумњам да је пресудан. Код тебе је много битније да престанеш да се самосажаљеваш и да се лишиш менталитета жртве.

Није легално у Србији. Тамо где је минималац 450-500 евра, један секс од 50 евра је прескуп.
Uštedi novac. Informiši se, po internetu ima svakakvih informacija. Ako imaš pasoš putuj malo legalno :zper:
Ја ћу се у старости гадити самог себе, имаћу неупоредиво мање самопоуздања него што сам имао са 20, не могу такав да будем са неком..
To ne mora biti tako. O tome ipak ti odlučuješ koliko ćeš sebe prihvatiti ili ne.
I ključno je da shvatiš da možda ti ne možeš biti sa nekom, ali ta neka (ili još bolje neke) i te kako može biti s tobom!

To ne mora biti tako. O tome ipak ti odlučuješ koliko ćeš sebe prihvatiti ili ne.
I ključno je da shvatiš da možda ti ne možeš biti sa nekom, ali ta neka (ili još bolje neke) i te kako može biti s tobom!
Ја сам нећу хтети да будем ни са ким када почнем да имам знаке старења, сутра ми се можда деси нека несрећа, останем без прста, без ока и слично, ја ћу такав сам одбити све јер такав не бих могао да будем ни са ким, нико никад неће моћи да ми докаже да сам такав привлачан.. Зато се мени толико јако пуно журило, сад је већ касно... :'(

Ја сам нећу хтети да будем ни са ким када почнем да имам знаке старења, сутра ми се можда деси нека несрећа, останем без прста, без ока и слично, ја ћу такав сам одбити све јер такав не бих могао да будем ни са ким, нико никад неће моћи да ми докаже да сам такав привлачан.. Зато се мени толико јако пуно журило, сад је већ касно... :'(
Зашто стављаш толики акценат на физички изглед?

останем без прста
Izvini, ali nisi u pravu, imam drugara koji je u nesreći bukvalno ostao bez celog prsta ali nakon toga bio je veliki čabeJ<
Naravno ne zbog prsta već zbog pravilnog pristupa devojkama i slici o sebi. Oženio se u međuvremenu nakon toliko peglanja pre par godina, sada je porodični čovek.

A šta da kaže pokojni Rej Čarls, oslepio postepeno do svoje 7 godine, postao džez pijanista koji je imao buran spolni život i 12 dece od 9 različitih žena.

Најјаче ми је ово. Не треба да устанем маторцу у бусу јер је он у младости, вероватно, 'ебао.

Možda čovek očekuje da bi taj starac kome on ustane u autobusu, trebao da mu da da ga ebe. Ili onesvešćeni lik na ulici čim mu ovaj pomogne da se osvesti.

Он не дугује ником ништа. Себичним понашањем не може да изгуби секс који му је најбитнији од свега јер секса ни нема а у шансе и лажна обећања више не верује. Да ли не треба да устаје старијима у аутобусу (поготову ако ни он не очекује да му ико устаје у старости а и ти старији су имали секс за разлику од њега)? Да ли ником не помоћи на улици ко падне у несвест (јер си стидљив и јер због исте стидљивости не можеш да оствариш ни секс а ни сам од других мање стидљивих људи не очекујеш такву помоћ, поштено)? Примера је безброј где си другима нешто "дужан" док они теби нису ништа.

Можда треба бити 💩 јер ништа не можеш да изгубиш јер све је мање битно од секса, ионако те је друштво сатанизовало због тражења секса.

A stvarno sad, ozbiljno pitanje, što si ti toliko navalio da ebeš i što toliko patiš zbog toga?

Back