K
kaca
Gost
zbog uzasnih bolova dva dana mesecno neznam gde se nalazim od bolova.Bila sam kod ginekologa i sve je ok.To me totalno ugrozava jer ne mogu da se zaposlim.Povracam i jedva hodam.Da li je to normalno?
kaca:zbog uzasnih bolova dva dana mesecno neznam gde se nalazim od bolova.Bila sam kod ginekologa i sve je ok.To me totalno ugrozava jer ne mogu da se zaposlim.Povracam i jedva hodam.Da li je to normalno?
Sasha85:I ja mucim muku sa tim i stvarno izludim tih par dana,ali poslednji put mi je za divno cudo pomogla cokolada... Probaj... Pojedni cokoladu kad dobijes,kad imas bolove... Mozda i tebi pomogne...
Incognito:Sasha85:I ja mucim muku sa tim i stvarno izludim tih par dana,ali poslednji put mi je za divno cudo pomogla cokolada... Probaj... Pojedni cokoladu kad dobijes,kad imas bolove... Mozda i tebi pomogne...
Tesko da cokolada moze da pomogne... no ipak, ona ima blago sedativno dejstvo zato sto 'tera' mozak (zbog uzitka u ukusu) da luci tzv. hormon srece (koji je inace otrov, ali ipak ima sedativno dejstvo)...
Sto ne pitas svog ginekologa sta ti je raditi? Ipak bi on/ona trebali to da znaju bolje od nas laika...
Poz.
kaca:zbog uzasnih bolova dva dana mesecno neznam gde se nalazim od bolova.Bila sam kod ginekologa i sve je ok.To me totalno ugrozava jer ne mogu da se zaposlim.Povracam i jedva hodam.Da li je to normalno?
I ja glasam za "Rapten-K" ubjedljivo najbolji!!!Marijana sucur:Pokusaj sa tabletama Rapten K meni pomazu a vidjela sam da je jos neko to preporucio.