Foggo
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
Pa onda nije relevatno da se priča o tome sto Mario drvi već o ovome o čemu ja govorim ..6 meseci može da vozi bez problema ali mora da uzade iz zemlje 6 meseci ili da plati ako ostaje duze od toga.. Skidaju table kod mene non stop Rumunima Bugarima i ostalim jedino Ukrainci mogu jel su dobili dozvolu .
Slažem se, i ko sto rekoh..daješ eur 250.000 investicije a ovsko je problem eur 2-3.000 za prenos
Imam ja jednu ukrajinku koja tamo sada živi. Ona je dobila godinu dana da vozi svoje table pa mora da izađe pa opet uđe. Njima gledaju kroz prste. Ovde je poenta proče da se auto privremeno uvozi i preregistruje. To je moj ćale radio na privremenom radu u inostranstvu. To svaka zemlja dopušta. Niko nije lud da plaća porez za SVOJ auto na privremenom radu u inostranstvu. Besmisleno je.
Opet imam ovde komšiju engleza koji levi volan vozi na ebgleske table već 20 god.
ne znam za taj privremeni uvoz, ali ti garantujem da tvoj komsija Englez vozi neregistrovan i neosiguran auto (citaj fotosopiraju papir koji sluzi kao saobracajna) u Engleskoj, kupe ovde zeleni karton i misle da je to ok. I onda kad se ne daj bože sudari, osiguranje prvo sto radi je da proveri jel auto ispravan (uključujući registraciju) i onaj kog bude udario, nikdap pare za popravku neve dobiti…