- Poruka
- 19.973
Ne. Ja za razliku od tebe ne veličam bespogovorno nijednog poitičara.Не, а ти Ђиласову или Шолакову?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Ja za razliku od tebe ne veličam bespogovorno nijednog poitičara.Не, а ти Ђиласову или Шолакову?
Ти си још у горем стању- понављаш Ђиласове речи и пропаганду а ниси ни свестан тога. То је горе.Ne. Ja za razliku od tebe ne veličam bespogovorno nijednog poitičara.
I plus spcТи си још у горем стању- понављаш Ђиласове речи и пропаганду а ниси ни свестан тога. То је горе.
Побркали му се лончићи.I plus spc
Ko je ovaj sorte haha
Rekao predsjednik da će sve biti po standardima zaštite životne sredine a to što te standarde garantuju iste one zemlje koje su nas gađale uranijumom je nebitno. Ajde sa strane Vučić ali zar neko može biti toliko naivan da vjeruje da će zapadne kompanije poštovati bilo kakve standarde. Lol.Ni je neg da ti kažemo neku i na domaćem terenu. Ako si mislio da nećemo
završiti u getu, gladni, bez pitke vode i oboleli od svačega, seti se da su
nas bombardovali. A nismo verovali da je to moguće..
Da nemamo primere zemalja u kojima je vlada narodu tako govorila,Rekao predsjednik da će sve biti po standardima zaštite životne sredine a to što te standarde garantuju iste one žrtve koje su nas gađale uranijumom je nebitno. Ajde sa strane Vučić ali zar neko može biti toliko naivan da vjeruje da će zapadne kompanije poštovati bilo kakve standarde. Lol.
Odlicno.Da nemamo primere zemalja u kojima je vlada narodu tako govorila,
pa sad vidimo u šta se to pretvorilo, još i da verujemo. Ovako nema
nikakvog razloga da im se veruje.
Kakve veze ima litijum sa temom?A zasta se cereka maki.
Krivo mu sad sto vucic odlazi haha
Pa nema litijuma u pravoslavnom.socijalizmu.Kakve veze ima litijum sa temom?
Ti si tek naivna, Bože sačuvaj.. Vučić je samo teze zamenio i pokušavaOdlicno.
Kazes ne vucicu sad kad bude referendum i cica mica litijuma nema.
Sad kad si mi sve objasnio, jel možeš da odgovoriš na ono što sam te pitala?Ето, толико, дао сам све од себе да објасним. А сад да се вратимо теми, ако може.
Narod pobogu zeno reko ne litijumu.Sad kad si mi sve objasnio, jel možeš da odgovoriš na ono što sam te pitala?
Uopšte me ne zanima ko je đilasovac, ko marsovac i ko partizanovac, jer se
radi isključivo o litijumu.
Pa ako je on sebe izjednačio sa litijumom, to je njegov problem. MeniNarod pobogu zeno reko ne litijumu.
A to znaci i vucicu.
Nece biti kopanja litijuma.
Ima veze. Recimo, postaviš sebi pitanje, zašto je Bog stvorio svet bašKakve veze ima litijum sa temom?
Pa jeste izjednacio .Odystati nece ali je dao predlog.Reci ne meni i nema kopanja.Pa ako je on sebe izjednačio sa litijumom, to je njegov problem. Meni
je nebitan..
U ti bi sve da ti padne s nebaIma veze. Recimo, postaviš sebi pitanje, zašto je Bog stvorio svet baš
takvim kakav je? Što ti nije napravio električni auto, baterije već gotove?
napravi sebi takvu revoluciju, pusti nas ostale na miru, sebe i svoje oblači biblijski, gledaj po tv samo hrišćanske emisije, slušaj samo pravoslavnu muziku, čitaj samo pravoslavnu literaturu, druži se sa onima koji dele tvoje stavove i mišljenjaZašto ne bih bio normalan. Pogledaj gde je svet bio krajem osamdesetih, početkom devedesetih a gde je danas. A kakav će tek biti za 10 ili 20 godina.
A ne, ne. Isus nam zapoveda da propovedamo veru u Njega. Grešniče, obrati se! Veruj u Hrista Gospoda i imaćeš život večni.napravi sebi takvu revoluciju, pusti nas ostale na miru, sebe i svoje oblači biblijski, gledaj po tv samo hrišćanske emisije, slušaj samo pravoslavnu muziku, čitaj samo pravoslavnu literaturu, druži se sa onima koji dele tvoje stavove i mišljenja
šta ćemo ti mi koji ne veruju u isusa i koji živimo svoj život po svojim načelima?
to je gotova stvar, ispropovedano je sve, netko je poverovao netko nije, a i ti koji su poverovali netko je poverovao u katoličkog, netko u protestantskog netko u pravoslavnog, netko u adventističkog, netko u prezbiterijanskog, netko u anglikanskog... isusaA ne, ne. Isus nam zapoveda da propovedamo veru u Njega. Grešniče, obrati se! Veruj u Hrista Gospoda i imaćeš život večni.
Isus je jedan. A ako želiš biti Isusova ovca moli mu se da te uputi dobrom pastiru.to je gotova stvar, ispropovedano je sve, netko je poverovao netko nije, a i ti koji su poverovali netko je poverovao u katoličkog, netko u protestantskog netko u pravoslavnog, netko u adventističkog, netko u prezbiterijanskog, netko u anglikanskog... isusa
da si slučajem rođen u pakistanu sad bi sa kuranom u rukama propovedao allaha i njegovog poslanika muhameda, salalhu alahe vasalemIsus je jedan. A ako želiš biti Isusova ovca moli mu se da te uputi dobrom pastiru.
Ti njega slušaš ko što čitaš i ovde šta drugi pišu. Onako kako tebi odgovara.Pa jeste izjednacio .Odystati nece ali je dao predlog.Reci ne meni i nema kopanja.
Posteno.