Da li nam treba pravoslavna revolucija?

Ni je neg da ti kažemo neku i na domaćem terenu. Ako si mislio da nećemo
završiti u getu, gladni, bez pitke vode i oboleli od svačega, seti se da su
nas bombardovali. A nismo verovali da je to moguće..
Rekao predsjednik da će sve biti po standardima zaštite životne sredine a to što te standarde garantuju iste one zemlje koje su nas gađale uranijumom je nebitno. Ajde sa strane Vučić ali zar neko može biti toliko naivan da vjeruje da će zapadne kompanije poštovati bilo kakve standarde. Lol.

Rekao predsjednik da će sve biti po standardima zaštite životne sredine a to što te standarde garantuju iste one žrtve koje su nas gađale uranijumom je nebitno. Ajde sa strane Vučić ali zar neko može biti toliko naivan da vjeruje da će zapadne kompanije poštovati bilo kakve standarde. Lol.
Da nemamo primere zemalja u kojima je vlada narodu tako govorila,
pa sad vidimo u šta se to pretvorilo, još i da verujemo. Ovako nema
nikakvog razloga da im se veruje.

Ето, толико, дао сам све од себе да објасним. А сад да се вратимо теми, ако може. :)
Sad kad si mi sve objasnio, jel možeš da odgovoriš na ono što sam te pitala?

Uopšte me ne zanima ko je đilasovac, ko marsovac i ko partizanovac, jer se
radi isključivo o litijumu.

Zašto ne bih bio normalan. Pogledaj gde je svet bio krajem osamdesetih, početkom devedesetih a gde je danas. A kakav će tek biti za 10 ili 20 godina.
napravi sebi takvu revoluciju, pusti nas ostale na miru, sebe i svoje oblači biblijski, gledaj po tv samo hrišćanske emisije, slušaj samo pravoslavnu muziku, čitaj samo pravoslavnu literaturu, druži se sa onima koji dele tvoje stavove i mišljenja

šta ćemo ti mi koji ne veruju u isusa i koji živimo svoj život po svojim načelima?

napravi sebi takvu revoluciju, pusti nas ostale na miru, sebe i svoje oblači biblijski, gledaj po tv samo hrišćanske emisije, slušaj samo pravoslavnu muziku, čitaj samo pravoslavnu literaturu, druži se sa onima koji dele tvoje stavove i mišljenja

šta ćemo ti mi koji ne veruju u isusa i koji živimo svoj život po svojim načelima?
A ne, ne. Isus nam zapoveda da propovedamo veru u Njega. Grešniče, obrati se! Veruj u Hrista Gospoda i imaćeš život večni.

A ne, ne. Isus nam zapoveda da propovedamo veru u Njega. Grešniče, obrati se! Veruj u Hrista Gospoda i imaćeš život večni.
to je gotova stvar, ispropovedano je sve, netko je poverovao netko nije, a i ti koji su poverovali netko je poverovao u katoličkog, netko u protestantskog netko u pravoslavnog, netko u adventističkog, netko u prezbiterijanskog, netko u anglikanskog... isusa

Back