- Poruka
- 139.074
imali i mi vecnu vatru na uscu pa je ugasiliIma jedna sijalica u Engleskoj gori preko 100 godina u vatrogasnoj sluzbi non stop....tako je pre pravljeno ds traje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imali i mi vecnu vatru na uscu pa je ugasiliIma jedna sijalica u Engleskoj gori preko 100 godina u vatrogasnoj sluzbi non stop....tako je pre pravljeno ds traje.
Ja imam neku garderobu iz Francuske pa ladno 20 tak godina...ne moze da se raspadne, vucem neke stare dukserice koje i dan danas sasvim solidno izgledaju i ocuvane su.Sve nešto reciklirano , nova trenerka se raspadne posle par meseci...
Pa kad imaš Anker od 45W za 30 evra, ili taj tvoj Ikea punjač za 15 evra, kakav kvalitet mora da ima Samsung punjač od 45W da opravda cenu od 50 evra? To bi trebalo da bude krilato i da leti.dobro..znaci dosli smo do toga da nije smece nego da je problem cena.
napredujemo polako![]()
uopste nije bila rec o tome..ti si rekao da je "onako" i da je smece.. ja sam ti dokazao da nije i onda si skrenuo pricu u smer da je preskup..to se mogu sloziti sa tobom ali ne mozes reci da je los i da ne valja kad je odlican...Pa kad imaš Anker od 45W za 30 evra, ili taj tvoj Ikea punjač za 15 evra, kakav kvalitet mora da ima Samsung punjač od 45W da opravda cenu od 50 evra? To bi trebalo da bude krilato i da leti.
Kako je odličan, ako za iste pare možeš da kupiš punjače od 65w drugih proizvođača, koji nimalo ne zaostaju po kvalitetu, neki su i kvalitetniji, podržavaju i uređaje drugih proizvođača, a ne samo Samsung i možeš da puniš više uređaja u isto vreme?uopste nije bila rec o tome..ti si rekao da je "onako" i da je smece.. ja sam ti dokazao da nije i onda si skrenuo pricu u smer da je preskup..to se mogu sloziti sa tobom ali ne mozes reci da je los i da ne valja kad je odlican...
e lepo sto smo konacno stigli od "sranja" do kvaliteta.ako za iste pare možeš da kupiš punjače od 65w drugih proizvođača, koji nimalo ne zaostaju po kvalitetu,
Nije tako, punjač treba da podržava PPS protokol, što Samsung krsti kao Samsung Superfast Charging 2.0 i moraš da imaš kabel od 5A i puniće Samsung telefon sa 45W. Imam 3rd party punjač i kabel, platio sam ih dvadesetak evra i bez problema punim Samsung telefon sa 45W.e lepo sto smo konacno stigli od "sranja" do kvaliteta.
a sad jednu stvar jesi u pravu..za druge proizvode da..ali samsung ima poseban protokol punjenja i na njegovim telfonima ako hoces da izvuces punu brzinu treba da korsitis samsungov punjac... drugim recima ako uzmes anker od 45w nece puniti samsunga brzinom od 45w
Ma radiće sa svakim punjačem za koji piše da podržava Samsung Superfast Charging 2.0. Sad ti meni objašnjavaš kako moj punjač i telefon radetako je..ako koristis njegov punjac savrseno radi sa 3A
citao sam o tome kada je imala 60 godina u nekom starom politikinom zabavniku. i u internet doba naleteo na ovaj podatak.. kad ono, ista vat. stanica o kojoj sam citao u zabavniku iz 80ihIma jedna sijalica u Engleskoj gori preko 100 godina u vatrogasnoj sluzbi non stop....tako je pre pravljeno ds traje.
i jos sija...citao sam o tome kada je imala 60 godina u nekom starom politikinom zabavniku. i u internet doba naleteo na ovaj podatak.. kad ono, ista vat. stanica o kojoj sam citao u zabavniku iz 80ih
primera radi, CD diskovi koje svi pljuju da su nekvalitetni, da pucaju i lako se grebu, vec su i izbaceni iz upotrebe su takvi jer su ih placali 1 evro..i opet prica, nekad je sve trajalo duze bla bla. Plati danas sijalicu cca 40e prosecnog brenda u usponu, recimo led od 8w, pusti je da radi na 2w u prilicno kontrolisanim uslovima (ok temperatura prostorije, bez silovanja ukljucivanjem i iskljucivanjem...) radice duze nego sto ti zivis. Ista prica i sa danasnim fusom koji nam prodaju, plati dobro prosecni brend u usponu i nemas problem.
ne juri jeftine kineze bez kontrole kvaliteta, ne juri brend (jer uglavnom placas lose komponente sa boljom kontrolom kvaliteta), nadji sredinu i miran si.
ili nastavi da kupujes kako si kupovao do sad, i ne kukaj...
makitina velika brusilica uzeta 2004te i uzeta 2024te je razlika dupe i okoi opet prica, nekad je sve trajalo duze bla bla. Plati danas sijalicu cca 40e prosecnog brenda u usponu, recimo led od 8w, pusti je da radi na 2w u prilicno kontrolisanim uslovima (ok temperatura prostorije, bez silovanja ukljucivanjem i iskljucivanjem...) radice duze nego sto ti zivis. Ista prica i sa danasnim fusom koji nam prodaju, plati dobro prosecni brend u usponu i nemas problem.
ne juri jeftine kineze bez kontrole kvaliteta, ne juri brend (jer uglavnom placas lose komponente sa boljom kontrolom kvaliteta), nadji sredinu i miran si.
ili nastavi da kupujes kako si kupovao do sad, i ne kukaj...