novajlija34
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Da li se slažete?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Зашто да не ?
Da li se slažete?
Видео је кликбејт. Човек хоће да каже да има много копија Ubuntu / Debian-a, или копија дизајна са Виндоуса.Da li se slažete?
Или Artix Linux се одлично инсталира малтене од 0, лако и за почетнике.
Ако почетник неће ништа да научи, онда се слажем да није добро. Све зависи од човека.Било која ролинг дистрибуција није за почетнике. Можда Solus али није он више...
Ако почетник неће ништа да научи, онда се слажем да није добро. Све зависи од човека.
Naravno da nije, kada je softver najnoviji i zbog toga moras da resavas problemeБило која ролинг дистрибуција није за почетнике. Можда Solus али није он више...
Treba imati vise opcija, pa izaberes sta ti odgovara.Da li se slažete?
Gentoo je svet za sebe...У основи као почетнику треба да знаш да постоје три главне дистрибуције Debian/Ubuntu, Fedora и Аrch. Јако ценим независне дистрибуције и сматрам их потребно још али такође ценим оне изведене који имају нешто своје.
Иначе нисам знао да Ubuntu подржава RISCV архитектуру а Debian још не. За RISCV знам само да подржава T2 SDE и Gentoo.
Naravno da nije, kada je softver najnoviji i zbog toga moras da resavas probleme
kad iskrsnu..
Gentoo je svet za sebe...
Nadji mi riscv baziran racunar. Zadnji put kad sam gledao, jedino je prodavala neka ruska firma
Nadji mi riscv baziran racunar. Zadnji put kad sam gledao, jedino je prodavala neka ruska firma
mikrokontrolere i to po 20000 komada minimum...
Vidim ima nekih mikrokontrolera...Па имаш доле у опису. Далеко су они од развоја од ARM-a али треба подржати јер отвореног кода архитектура.
Vidim ima nekih mikrokontrolera...
зато је ту Дебиан тестинг грана. - проблеми који се дешавају некако су увек продукт корисниковог чачкања...Naravno da nije, kada je softver najnoviji i zbog toga moras da resavas probleme
kad iskrsnu..
зато је ту Дебиан тестинг грана. - проблеми који се дешавају некако су увек продукт корисниковог чачкања...