Да ли национализам може да се уништи добрим платама ?

Poruka
18.968
Ауторска тема ---

Сигурно сте чули за ову глоблистичку ЕУ пропаганду ?

46837095-330849ddfd751031737-3219475981496483840-n.jpg

Међутим реалност је много другачија.

Аустрија - ФПО се коначно докопао власти.
Мађарска - Орбан.
Француска - НФ, мало је фалило да освоје власт.
Италија - Салвини министар полиције, Lega Nord власт.
Шведска - националистичка Sverigedemokraterna je трећа партија по јачини.
Немачка - АфД све јача и јача.
Швајцарска - народна партија трећа по јачини.

Да ли су ово сиромашне државе ? Нису.
Очигледно је да национализам не може да се уништи добрим платама.

Изгледа да Рамбо није био сасвим у праву мада његова теорија и даље важи на Балкану, рекао бих. Када би сви ми у Србији примали велике плате сигурно да би се мање људи бавило национализмом.

Можда би ову тврдњу требало условити осећајем безбедности међу људима јер је несигурност Европљана због имиграције разлог успона национализма.

Sta ces ti ovde, Tolo? Lepo ti rekoh da qaras. Qaraj, dobri moj Tolo, jer i qurcu vreme prolazi! :aha2:

_nobody_

Ja kad sam to radio, ti si školu učio.
Znaš li ti šta se sve radilo za vreme radničkog samoupravljanja?
Radničke sportske igre, susreti sindikata, textilijade, farmacijade, hemijade ... moj Tusone, tolko ti na glavi dlaka nemaš :D

Ja kad sam to radio, ti si školu učio.
Znaš li ti šta se sve radilo za vreme radničkog samoupravljanja?
Radničke sportske igre, susreti sindikata, textilijade, farmacijade, hemijade ... moj Tusone, tolko ti na glavi dlaka nemaš :D

Ne znas ti koliko sam ja star, Tolo... Starac Foca od stotinu ljeta. Divlji macak od 1000nu ljeta. Ja samo mogu da radim raketle, ali za Zapad. Da iebem... Nikako!

Iebale te radnicke sportske igre u pedu, Tolo! Iebi! :mrgreen:

_nobody_

Ne baš. Kroz istoriju, nacionalizam se javio prvo kod prosvećenih , viših klasa, a u retkim slučajevima i poremećenim državama kod gubave sirotinje.
Ljudi koji su imali dovoljno novca, obrazovanja, plemićko držanje, su bili ti koji su imali vremena da razmišljaju o takvim stvarima. Ljudi koji nisu su postali Komša i Deki, i njihova sudbina je jako tužna po više osnova.

Nacionalizam ne moze da se unisti.Ali moze da se radi na njegovom sto manjem pominjanju.Nacionalizam je rak rana,svake nacije.Treba biti patriota,voleti svoju zemmlju,
ali ne biti nacionalista.Razlika izmedju patriotizma,i nacionalizma je ogromna.Patriota voli svoju zemlju,a ne mrzi ni jednu drugu. Nacionalisti pak,oni su zaslepljeni
nezdravom ljubavlju prema svojoj zemlji i naciji,ali mrze sve ostale nacije.Taj ludacki nacionalizam,razvio je Hitler kod nemaca,svojom Nacional Socijalistickom partijom,
nazvanoj skraceno,Nacisticka partija.Dakle,voli svoju zemlju,ne mrzi ni jednu drugu i eto trajnog mira na zemlji,medju narodima.!:heart::heart::heart:

Jel si išo nekad?
Ili susreti sindikata? Onda znaš. Skidam kapu....

Da, znam... Nemoj. Nije meni lako. Bijem bitku sa nemackim, americkim, kineskim klincima. Oni me iebu. A ja ih iznenadim. Iz dobro planirane zasede. Naucila me Samoupravna eSFeReJot. Tamo da im dolozis, u centralu, troroglju. :mrgreen:

I ne skidaj kapu. No hats down. I do NOT need this beauty, especially from BIA and Narodna Policija. Really. ;)

_nobody_

Нека покушају то у Србији, могло би да успе.
Јер, овде су велике космополите само они који немају финансијских проблема, можда има нечег у томе...:mrgreen:

Zato se ovi nacionalisti - desničari - rojalisti ... javljaju sa privremenog rada u inostranstvu?

Da, znam... Nemoj. Nije meni lako. Bijem bitku sa nemackim, americkim, kineskim klincima. Oni me iebu. A ja ih iznenadim. Iz dobro planirane zasede. Naucila me Samoupravna eSFeReJot. Tamo da im dolozis, u centralu, troroglju. :mrgreen:

I ne skidaj kapu. No hats down. I do NOT need this beauty, especially from BIA and Narodna Policija. Really. ;)

_nobody_

OK. Olrajt :ok:

- - - - - - - - - -

Ja se javljam, Tolo. Ali sa nekih drugacijih pozicija. I sam znas... Nisam ja bash obican auslender. Sa njima umete, Sa mnom.. Tesko! :hahaha:

_nobody_

Na tebe nisam ni mislio. Ti si druga priča.

Zato se ovi nacionalisti - desničari - rojalisti ... javljaju sa privremenog rada u inostranstvu?
Ма, то више и нису Срби, чим су загризли западну земичку.
Нарочито ови из држава Квинте, то је чудо како их одмах прештелују!:lol:
Ти си изрод, мутант, па ти нису могли ништа...:rotf:

Очигледно је да национализам не може да се уништи добрим платама.

Национализам и не треба уништавати. Без национализма је све бљутаво и бесмислено. Национализам је супер.

Nacionalizam se trenutno ne može unistiti ničim, jer je čitav politički sistem izgrađen na iskonstruisanom fenomenu nacije.
Ako si siromašan, onda su ti drugi krivi što nemaš više, što je slučaj na Balkanu. Ako si bogat, onda se bojiš da će ti drugi uzeti ono što imaš, što se dešava u ekonomski razvijenom svijetu. Kako god da okreneš, poimanje "mi" i "oni" će da omogućava kreatorima javnog mnjenja da priču okrenu u svoju korist.

Sve će to tako trajati dok narativ nacije ne zamijeni neki drugi narativ, koji će biti podjednako potentan.

Да, али глупо је бити племенски острашћен.

На пример, "Наше племе је боље од племена преко брда" је потпуно глупа изјава.

Такође и "наш национ је бољи од усташа преко брда" је глупа изјава.

Зато Нације треба заменити Наднационалним Супердржавама, као што су Сједињена Еуропска Гасудраства.

Back