Dosao sam na ideju da kandidujem Paju Patka, Elmera Daveza, Duska Dugouska , Patka Dacu i Mikija Mausa na nekim od sledecih izbora. Da li mogu da ih kandidujem ako skupim potpise biraca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AcaBg82:Dosao sam na ideju da kandidujem Paju Patka, Elmera Daveza, Duska Dugouska , Patka Dacu i Mikija Mausa na nekim od sledecih izbora. Da li mogu da ih kandidujem ako skupim potpise biraca?
Ne valja, svira saksofon, daj da vidimo kako svira gusle. Samo zu tom slučaju dobija moj potpis...Norma Kampl:Ево га:
![]()
DeteSunca:Ne valja, svira saksofon, daj da vidimo kako svira gusle. Samo zu tom slučaju dobija moj potpis...![]()
Ma jes to sto kazes al podseca na onog KlinKtona sa tim saksom sunce mu imperijalistickoNorma Kampl:У реду су гусле. Штавише. Али, шта фали и џезу, музици насталој међу потлаченим, Црнцима од стране робовласника? Није ли то управо неки заједнички елеменат?
al bundy:Ma jes to sto kazes al podseca na onog KlinKtona sa tim saksom sunce mu imperijalisticko![]()
Јел` то Сивоња?eremita:
Jasno da su u redu. Kao naš nacionalni instrument treba da ih štitimo. Šta misliš kako bi zvučile gusle u nekoj modernijoj, pa zašto ne i džez interpretaciji?Norma Kampl:У реду су гусле. Штавише. Али, шта фали и џезу, музици насталој међу потлаченим, Црнцима од стране робовласника? Није ли то управо неки заједнички елеменат?