Да ли мушкарци воле зајеб... жене

па ја замишљам неку са сукњом до испод колена, утехнута, сведена, каже мој муж и ја😆😆😆
и спомиње мужа и где треба и где не треба...пристојна=одмерена, схвата тежину живота, стоички трпи

Тако функционише велики број људи. Научили од малих ногу да неко за њих улеће у туче, да их вади, да их брани и да се подмеће...
Ma to zaobilazis, ljudi koji ti trose vreme. Kad ga spustis hoce onda da ti placa pica, dokazivanja i sl kafanska majmunisanja. Ne volim ja takve ljude, ni zene takve. Nisu mi zanimljive ni uzbudljive. Ni ne krecem se odavno u takvim krugovima.

Ma to zaobilazis, ljudi koji ti trose vreme. Kad ga spustis hoce onda da ti placa pica, dokazivanja i sl kafanska majmunisanja. Ne volim ja takve ljude, ni zene takve. Nisu mi zanimljive ni uzbudljive. Ni ne krecem se odavno u takvim krugovima.
Не понашају се тако само у кафани, него и на другим местима. Оде и направи проблем и онда тражи да је вадиш, а она је као зајебана.

Или ти она намести батине.

Не понашају се тако само у кафани, него и на другим местима. Оде и направи проблем и онда тражи да је вадиш, а она је као зајебана.

Или ти она намести батине.
Ma pricam generalno o tom mentalitetu tih ljudi. A i zene, naravno. To na startu - e , ne poklapaju nam se horoskopi.

Размишљам и пишем помало из мог, а и из туђег искуства. Да ли је мир досадан? Зашто је непредвидивост тако занимљива? Да ли диже адреналин? Да ли смо зависни о њему? И да ли умете да се препустите емоцијама, имате поверење у некога?
Generalno ne vole, vole jednostavne zene koje ne smaraju i prilagodljive su.
To o cemu ti govoris su fantazije a niko ne zeli da zivi u fantaziji, eventualno napravi turisticku turu, ali danas su mnogo oprezniji i oko toga

Generalno ne vole, vole jednostavne zene koje ne smaraju i prilagodljive su.
To o cemu ti govoris su fantazije a niko ne zeli da zivi u fantaziji, eventualno napravi turisticku turu, ali danas su mnogo oprezniji i oko toga
Sto je pametnija , manje smara , gleda slagalice , igra šah .

Размишљам и пишем помало из мог, а и из туђег искуства. Да ли је мир досадан? Зашто је непредвидивост тако занимљива? Да ли диже адреналин? Да ли смо зависни о њему? И да ли умете да се препустите емоцијама, имате поверење у некога?
"Loptica i zver "
20250214_101532.jpg

Back