Da li muškarci uopšte znaju šta rade i po kojim kriterijumima biraju žene?

nedobra

zatucana balkanka
Banovan
Poruka
48.312
često vidim mlade momke, jako pametne, kako ulaze u veze sa devojkama koje su bože me sačuvaj (ni pametne, ni domaćice, ni zdravlja, puše cigarete, jedna sva prepumpana silikonima, druga neće da rađa decu, treća ni srednju školu nije završila, četvrta stalno izlazi, banči do zore, za kuću nije što se kaže)
i kad pitaš te mlade momke šta vide na njima, svaki će nabrojati isto: dobre sise, dobro dupe, dobro puši
ali budimo realni, sve to im mogu pružiti i prostitutke
logika je precizna, ako dobro pušenje može da pruži bilo koja osoba(ne nužno ženska i ne nužno ljudska), onda to nije specifična karakteristika žene koja je za udaju
to je smo karakterna osobina(neki bi rekli softver koji se može instalirati na bilo koji hardver)
jedini pravi dokaz ženstvenosti je ono što može samo žena koja je u najboljim godinama i koja je domaćica, ume da kuva, želi decu, vaspitana je u skladu sa patrijarhalnim vrednostima
ako nešto nije ekskluzivno za ženu u pravim godinama za udaju, onda to nije definicija ženstvenosti
sve ovo ostalo- sise, dupe, oralne sposobnosti- to je društveni konstrukt, to su ukrasi koji maskiraju činjenicu da je biološki inferiorna
ako gej muškarac može dobro da puši, majmunica da ima dobro dupe itd, onda te osobine nisu suština žene

mrzi me dalje da prevodim ovo s muškog na ženski jezik, al valjda smo se razumeli
pucajte

često vidim mlade momke, jako pametne, kako ulaze u veze sa devojkama koje su bože me sačuvaj (ni pametne, ni domaćice, ni zdravlja, puše cigarete, jedna sva prepumpana silikonima, druga neće da rađa decu, treća ni srednju školu nije završila, četvrta stalno izlazi, banči do zore, za kuću nije što se kaže)
i kad pitaš te mlade momke šta vide na njima, svaki će nabrojati isto: dobre sise, dobro dupe, dobro puši
logika je precizna, ako dobro pušenje može da pruži bilo koja osoba(ne nužno ženska i ne nužno ljudska), onda to nije specifična karakteristika žene koja je za udaju
to je smo karakterna osobina(neki bi rekli softver koji se može instalirati na bilo koji hardver)
jedini pravi dokaz ženstvenosti je ono što može samo žena koja je u najboljim godinama i koja je domaćica, ume da kuva, želi decu, vaspitana je u skladu sa patrijarhalnim vrednostima
ako nešto nije ekskluzivno za ženu u pravim godinama za udaju, onda to nije definicija ženstvenosti
sve ovo ostalo- sise, dupe, oralne sposobnosti- to je društveni konstrukt, to su ukrasi koji maskiraju činjenicu da je biološki inferiorna
ako gej muškarac može dobro da puši, majmunica da ima dobro dupe itd, onda te osobine nisu suština žene

mrzi me dalje da prevodim ovo s muškog na ženski jezik, al valjda smo se razumeli
pucajte
Lično znam vrlo dobro šta radim kada biram ženu, samo što ne biramo svi isto niti iz istih razloga. Neki muškarci žele brak, decu i tradicionalnu porodicu, neki ne, a većina je negde između. Ne postoji jedan univerzalan kriterijum po kome se bira partnerka, niti to znači da je neko pogrešio ako se ne uklapa u tu sliku.
Fizička privlačnost i seksualna hemija jesu važni, posebno na početku, ali ozbiljna veza ne opstaje samo na tome. Isto tako, ni kuvanje, rađanje dece i domaćinstvo sami po sebi ne garantuju dobar odnos. Muškarci često biraju žene uz koje se osećaju prihvaćeno, poštovano, smireno ili jednostavno živo, čak i ako te žene ne ispunjavaju tuđe kriterijume „idealne za udaju“.
Nije tačno da muškarci biraju jer su zaslepljeni ili glupi. Biramo ono što nam u tom trenutku života treba i što možemo da nosimo. Nekad je to strast, nekad mir, nekad zajednički planovi, a nekad samo iskustvo. Greške se dešavaju, ali to je deo učenja, ne dokaz da ne znamo šta radimo.
Svi smo različiti od osobe do osobe Nedobra :)

Pa potreba nije baš neki logički kriterijum
ako ti je posle oluje potreban mir biraces partnera od kog te nece boleti glava,ako ti je potrebna sloboda biraces nekog ko nece imati problem da ti je pruzi,ako ti je potreban topao dom trazices tradicionalnog porodicnog partnera

pucajte

Što reče jedan testosteronski mudrac - možda smo samo biološki nepismeni?

ako ti je posle oluje potreban mir biraces partnera od kog te nece boleti glava,ako ti je potrebna sloboda biraces nekog ko nece imati problem da ti je pruzi,ako ti je potreban topao dom trazices tradicionalnog porodicnog partnera
Ok
Ali ko uopšte može da bira
Svi tražimo
Potraga je jedno
A ako se nešto desi, to zavisi najviše od ženskog izbora, odluke, kako god

I dalje mislim da potreba nije prosto kriterijum već baš to, potreba

Back