- Poruka
- 19.276
Mislim da je resenje da imamo posebnu sobu s odvodom gde mozemo da saramo na sve strane... 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja ne mogu da mokrim u stojećem stavu kad imam erekciju. Samo to mogu reći i ne bih više na tu temu. To je ipak muška intima.Svi moji drugari su bili ovakvi kao ja, tako da ja verujem da je to opsti muski problem....
Svi smo imali problem sa zornjakom i jutarnjim mokrenjem.....
A mozda je to boljka pre 15 godina a sadasnji omladinci nemaju tih problema...
Tako da mozda je to nestalo kao problem, u to moje vreme je itekako bio problem i bilo je uvazeno od porodica.....jok ja sam imao mogucnost da pisam u kadi onako iz cista mira....i posle ispiram...sipak nego vide da je sve ostalo gore resenje...
Meni je i sad sigunije ujutro da se odvojeno izmokrim pa tek onda velika nuzda nego da spajam to....ne ide...dok penis ne bude mlitav nema tu sedanja...
А шта ћеш са свбих осталих двадесет ствари које иду у WC шољу? Не држи се оквир подигнут због урина.Time bi se izbegle neprijatne situacije uprljane daske za wc šolju. Šta mislite o ovome?
Држи се због урина, то му је примарна намена. Али кад би била фиксна даска пар пута се зезнеш и после сам седнеш. Као кад си мали па седиш на ноши.А шта ћеш са свбих осталих двадесет ствари које иду у WC шољу? Не држи се оквир подигнут због урина.
Ako ces da cistis posle za sobom, to ce ti i dozvoliti....ali zaebano je cistiti za sobom....Mislim da je resenje da imamo posebnu sobu s odvodom gde mozemo da saramo na sve strane...![]()
Ja i dalje ne shvatam dve stvari...Држи се због урина, то му је примарна намена. Али кад би била фиксна даска пар пута се зезнеш и после сам седнеш. Као кад си мали па седиш на ноши.![]()
samo tresnem amonijak sta me libo...Ako ces da cistis posle za sobom, to ce ti i dozvoliti....ali zaebano je cistiti za sobom....
Možda zato što se ne drpam za jajica ujutru kao većina (ti kažeš da većina ima).Ja i dalje ne shvatam dve stvari...
Kako nemas zornjak kad je to seksoloski obavezna stvar i normalna stvar i drugo kako ti stane penis u prostor izmedju muda i kraja solje....pa tu ima oko 11, 12 cm, sto ce reci cak i prosecan penis tu ne moze da stane....
Dodje mi nego se uzdrzavam da ne ispadnem maliciozan da pitam autora teme da li uopste ima penis...
Држи се због урина, то му је примарна намена. Али кад би била фиксна даска пар пута се зезнеш и после сам седнеш. Као кад си мали па седиш на ноши.![]()
To je yato [to se probudite ranije, češate se za međunožje i dođe do pojave juranje erekcije. Posle vas pritisnu obaveze pa nemate vremena ni koncetracije da doživite popodnevnu ili večernju erekciju.Molim te procitaj neku knjigu o seksualnosti ili o razvoju i rastu kod muske dece, ili o erekciji...
Sastavni deo zdrave erekcije je i ta jutarnja erekcija, tako sam ja dobio info a nije da je moja generacija nenacitana...
Stvarno ne znam da li je izostanak jutarnje erekcije moguc ili dobar znak....ali raspitaj se....
To neki pisoar iz pretproslog vekaMa pisoar je glupost. Ako nema non stop da curi voda u njemu sve se isprskaš kad mokriš. A ko u stanu može priuštiti da mu non stop ide voda kroz pisoar? Kod javnih objekata je u redu, ali u zgradama i kućama malo je nezgodno.
Šolju ja mislim. Ja nikada u životu nisam video pisoar u stanu kod nekoga. Možda ima u nekim većim stanovima gde ljudi ne znaju šta da rade sa prostorom.To neki pisoar iz pretproslog veka
sad ima ovi fini digitalni koji se sami osvezavaju. Uostalom da li je lakse gadjati pisoar ili solju?
Сада ћу свакога замислити да седи на шољи док пише овде.Pogledajte prilog 1352259
Nova podela među muškarcima: Da li je biti "sicpinkler" pogrdno ili praktično i donosi mir u kući
Studije su pokazale da je ova praksa bolja za zdravlje muškaraca. Istraživači sa Medicinskog centra Univerziteta u Lajdenu otkrili su 2014.
da takav način pomaže da se bešika isprazni brže i potpunije - nešto što je korisno za one sa problemima donjeg urinarnog trakta i povećanom prostatom.
„Sedeći položaj za pražnjenje je poželjniji od stojećeg“, napisali su.
Oni sa desne strane mogu tvrditi da ova praksa predstavlja pripitomljavanje muškaraca i da njihove "muške osobine" žele da približe "tipično ženskom ponašanju
Pogledajte prilog 1352260
Da li praktikujete sedenje prilikom mokrenja ili to radite iz klasicnog usptavnog polozaja i sta mislite o piskenju sedeci ?
Da, treba ako odluci da joj bude kucni inventar i bude njeno poslusno kucence u vezici gde zive zajedno hepili ever after, pod budnim okom njenog saveta za promene i poboljsanje.Da li muškarci treba da sednu kadadok vrše malu nuždu u znak solidarnosti i poštovanja prema ženama? To ne bi moglo samo od sebe, odnsono uzdati se u savest muškaraca, ali bi se moglo izvesti ako bi sedaske za wc šolje proizvodile da budu fiksne, odnosno da onaj podižući deo koji se treba da se podiže prilikom vršenja male a spušta prilikom vršenja velike nužde bude fiksno vezan za wc šolju. Time bi se izbegle neprijatne situacije uprljane daske za wc šolju. Šta mislite o ovome?