Pa verovatno bi stajale da mogu.
Pa mogu.....nego im lakse..
E sad porbaj ti da sednes da pisas ujutru ,
Mislim ne ti licno nego iko ko ima normalan penis......malo teze ces to uraditi a vecina nece uspeti....
Pre ces onako udrvljenog ako pustis da pisa da sebe sedeci popisas odozdo nego sto ces moci da se ispisas....
Mnogi su upisali sebe po licu ako su probali...
To je problem kod muskaraca sto ujutro em imaju erekciju em imaju dovoljno nakupljene mokrace u mehuru da moraju da mokre.
Ujutru, ako ti je zdrava besika i imas normalan penis ti mozes da dobacis mlazom sigurno 4m daljine....a verovatno mnogi i vise....a ako pustis da se penis sam usmeri tj ne spustis ga malo prisilno a ne smes puno onda ces baciti i vise od 5 metara...
Kako znam , imam kupatilo sa plocicama i ujutro je nekad bilo tesko kad si omladinac da ciljas solju nego je lakse bilo preko celog kupatila da ciljas kadu....a kada je 5m udaljena od solje....
Postoje tehnike gde se nalaktis na zid i onda ukoso stojis , to je resenje kad si stariji od 20 pa hoces da budes kulturica ali penis i dalje mlad....
Vrlo je opasno nasilno spustati penis kad je u tom pisanje erektilnom stanju jer ima ligamente i koherozno tkivo koje je ipak povredljivo..
Tako da prica o feminizaciji svega moze da prodje u psihi ali ne moze u praksi dokle god je erekcije kod muskaraca...