- Poruka
- 308.495
ranije mi se svidjala duza kosa kod muskaraca, cak i repici i slicno..danas vise ne , ni kod onih koji se bave umetnošcu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
On je predivan! Hju Đžekman... ako se ne varam.
Ceo život se šišam na keca i ne idem ni kod frizera već imam mašinicu za šišanje i časkom to odradim po potrebi...Šta mislite o tome ?
Pogledajte prilog 759803
Frizura na keca je definitivno favorit kod muškaraca jer je najlakša za održavanje i sjajna je za toplo vreme.
Međutim, postavlja se pitanje, da li ova frizura ističe ono najbolje kod muškaraca i da li zapravo muškarci treba da se šišaju ovako.
Ako ste krupnije građe i imate okruglu glavu, ova frizura će vam dobro stajati, međutim, ako ste mršaviji i imate duguljasto lice,
onda je bolje da izaberete neki drugi stil frizure.
Po meni je ovo letnja frizura, jer se brzo suši
Pametno!Zato meni frizeri uzimaju pare samo tako...!Ceo život se šišam na keca i ne idem ni kod frizera već imam mašinicu za šišanje i časkom to odradim po potrebi...
Savršena frizura
I ne syebe se kad skinem kapu.По мом мишљењу, ово је зимска фризура, јер се брзо суши, па можемо брзо напоље.