Da li muškarci treba da se šišaju "na keca"

evo ga neki obican lik
mislim nije iz holivud
i on je predivan isto
ali kad bi se osisao na keca
ne bi vise bio predivan
B5AA9088-5635-4143-9DF4-6083AC3E7819.jpeg

Iskreno ja se sisam na keca tj "na opasno" ja mislim tamo negde od 6. razreda :D , ono godinama se sisam tako, kosu na keca (tacnije sa malim prelazom, pozadi i sa strane 0,5 a gore 1 ponekad 1,5) a brada negde na 3 ili 4 i tesko da sebe mogu da zamislim sa drugacijom frizurom.
Ono sto je bitno je da je prakticno jer dosta sam fizicki aktivan, znojim se a realno lenj sam da odrzavam neku frizuru , nit me to nesto previse zanima , a i imam takvu kosu , crnu, gustu i ostru i ono cim mi malo poraste kosa (kao sad recimo) odma deluje nekako ucebano, aljkavo, kao da svaka dlaka ide na svoju stranu, zato lepo jednom u mesec ipo negde odem lepo kod moje frizerke Gage ( ono cim vidim da frizuru vise ne mogu da "namestam" vlaznom maramicom znaci vreme je za sisanje opet) olindra me na keca, malo usput poravna i bradu masinom i milina, pravi sam kersme ;)

Poslednja izmena:
Šta mislite o tome ?

Pogledajte prilog 759803
Frizura na keca je definitivno favorit kod muškaraca jer je najlakša za održavanje i sjajna je za toplo vreme.
Međutim, postavlja se pitanje, da li ova frizura ističe ono najbolje kod muškaraca i da li zapravo muškarci treba da se šišaju ovako.
Ako ste krupnije građe i imate okruglu glavu, ova frizura će vam dobro stajati, međutim, ako ste mršaviji i imate duguljasto lice,
onda je bolje da izaberete neki drugi stil frizure.

Po meni je ovo letnja frizura, jer se brzo suši
Ceo život se šišam na keca i ne idem ni kod frizera već imam mašinicu za šišanje i časkom to odradim po potrebi...
Savršena frizura

Имам 46 година а од своје 25-те бријем главу једном месечно. Сад да ме Бог пита треба ли ми дуга, густа коса црне боје преко рамена, реко би "Јок" ! Оћу "Ћелку" или како још кажу "Кромпир". Кад би могла некако заувек да ми остане на "Тројци" па да не морам да се бријем или шишам. Једино што ми жао, осеђела ми брада испод уста а на образима остала црна па себи делујем ко јарац. Добро, мада и јесам јарац у хороскопу :)

Ма ништа љепше него кад обријеш вуглиџу па је пустиш једно четри дана да добије гранулацију фине шмиргле. Па кад некој пређеш ћелком преко гузе.....ихххх.....а она повилени......ево.....сад се сав стресох !!! :mrgreen:

P.S. ovo nije "kec"
2 sa strane, 4- gore
U životu sam isprobala sve boje i dužine.
A sliku sam postavila jer mi više pun kuratz podele tipa "Da li mislite da muškarci..." ovo, ono.
Ko ima oblik glave za to, neka nosi, ko nema sakrij se kosom, kakve veze pol ima...
Nina, ništa lično, onako mi je pun K. i podele a i takozvane anonimnosti, bila sam prijatelj na Facebooku sa pola Krstarice a sad da se kao pravim da ne znate kako izgledam, kako da ne lol

Back