Da li muškarci treba da se šišaju "na keca"

HA22137W_1024x1024.jpg

Ovako nekako....

Šta mislite o tome ?

Pogledajte prilog 759803
Frizura na keca je definitivno favorit kod muškaraca jer je najlakša za održavanje i sjajna je za toplo vreme.
Međutim, postavlja se pitanje, da li ova frizura ističe ono najbolje kod muškaraca i da li zapravo muškarci treba da se šišaju ovako.
Ako ste krupnije građe i imate okruglu glavu, ova frizura će vam dobro stajati, međutim, ako ste mršaviji i imate duguljasto lice,
onda je bolje da izaberete neki drugi stil frizure.

Po meni je ovo letnja frizura, jer se brzo suši
Odlicna frizura !

Šta mislite o tome ?

Pogledajte prilog 759803
Frizura na keca je definitivno favorit kod muškaraca jer je najlakša za održavanje i sjajna je za toplo vreme.
Međutim, postavlja se pitanje, da li ova frizura ističe ono najbolje kod muškaraca i da li zapravo muškarci treba da se šišaju ovako.
Ako ste krupnije građe i imate okruglu glavu, ova frizura će vam dobro stajati, međutim, ako ste mršaviji i imate duguljasto lice,

Čak je i Pitt izgladao mnogo bolje sa dužom kosom

Brad Pitt Long Hair 1.jpg

Šta mislite o tome ?

Pogledajte prilog 759803

Ja bih se rado ošišala na " keca" ,za neku letnju varijantu.Ali...ne daju "dušmani"! Šefica mi zapretila ako se opet tako budem ošišala, poslaće me na bolovanje, sve dok mi ne poraste kosa!Šipak, znači!

diskriminacija po ličnom obeležju (frizura), dakle sprovodi mobing
Brate...kodeks oblačenja, ponašanja i šta se sve podrazumeva pod pristojnim izgledom. Nije to mobing...ako si upoznat i potpisao ugovor o radu.Ako ti se ne sviđa...ćao i zdravo!Niko ti ne brani da se tako ošišaš, ali na poslu bolje dođi sa perikom.Kao što ti niko ne brani tetovaže, ali ih na poslu moraš prekriti...itd.Ima toga još dosta...!

Brate...kodeks oblačenja, ponašanja i šta se sve podrazumeva pod pristojnim izgledom. Nije to mobing...ako si upoznat i potpisao ugovor o radu.Ako ti se ne sviđa...ćao i zdravo!Niko ti ne brani da se tako ošišaš, ali na poslu bolje dođi sa perikom.Kao što ti niko ne brani tetovaže, ali ih na poslu moraš prekriti...itd.Ima toga još dosta...!
nek ti nađe gde piše da na keca ne možeš

Kec sa strane i pozadi,gore makazama...trademark od cca 1992 :lol:
Menjaju se stilovi toga "gore" ,razdeljak tj postojanje istog,prelaz, šiške podignute ili spuštene u skladu sa nekim opštim trendovima u nekom vremenu ali suština je ista evo skoro trideset godina.

Duga kosa nikada....ne trpim. Zaista. Šišam se na tri nedelje skoro fiksno celi život. I to nikakva moda ne bi promenila ni uzdasi snajki ;)

Back