Loki
Iskusan
- Poruka
- 5.650
eee tooo,kaži imMmmm...Dugokosi...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
eee tooo,kaži imMmmm...Dugokosi...
Pa rekla sam.eee tooo,kaži im![]()
Možeee.....![]()
Ovako nekako....
To ti kazem, foliraju i za bradu i za kosu, kao njima je to super, a da naleti neki celav onda je sve ok.eee tooo,kaži im![]()
Ko folira?Čitaj se...To ti kazem, foliraju i za bradu i za kosu, kao njima je to super, a da naleti neki celav onda je sve ok.
Poenta je kako one izgledaju pored lika, a ako je on pametan izgledace bolje od njih, znaci zadati metu...
Kazem coveku da je foliranje svaki zenski izbor koji postavi muskarcu i da nema veze sa stvarnim njegovim izgledom, njego njenom predstavom sebe. A sto bi to njega bilo briga kako ona izgleda pored njega, ako ga celavog vide sve ostale zene?Ko folira?Čitaj se...
To me ne zanima.Znam šta ja želim da imam kraj sebe.Kazem coveku da je foliranje svaki zenski izbor koji postavi muskarcu i da nema veze sa stvarnim njegovim izgledom, njego njenom predstavom sebe. A sto bi to njega bilo briga kako ona izgleda pored njega, ako ga celavog vide sve ostale zene?
Sve je više muškaraca koji imaju "moljca u glavi"... da bi prikrili, napravili su tzv "modni trenda"Volim kada muškarac ima dužu kosu.
Pripadam r'n'r generaciji, ne prihvatam modne trendove.
Da, voleo bih da sam rođen kao Bred Pit.
Šta mislite o tome ?
Odlicna frizura !Šta mislite o tome ?
Pogledajte prilog 759803
Frizura na keca je definitivno favorit kod muškaraca jer je najlakša za održavanje i sjajna je za toplo vreme.
Međutim, postavlja se pitanje, da li ova frizura ističe ono najbolje kod muškaraca i da li zapravo muškarci treba da se šišaju ovako.
Ako ste krupnije građe i imate okruglu glavu, ova frizura će vam dobro stajati, međutim, ako ste mršaviji i imate duguljasto lice,
onda je bolje da izaberete neki drugi stil frizure.
Po meni je ovo letnja frizura, jer se brzo suši
Čak je i Pitt izgladao mnogo bolje sa dužom kosomŠta mislite o tome ?
Pogledajte prilog 759803
Frizura na keca je definitivno favorit kod muškaraca jer je najlakša za održavanje i sjajna je za toplo vreme.
Međutim, postavlja se pitanje, da li ova frizura ističe ono najbolje kod muškaraca i da li zapravo muškarci treba da se šišaju ovako.
Ako ste krupnije građe i imate okruglu glavu, ova frizura će vam dobro stajati, međutim, ako ste mršaviji i imate duguljasto lice,
Ja bih se rado ošišala na " keca" ,za neku letnju varijantu.Ali...ne daju "dušmani"! Šefica mi zapretila ako se opet tako budem ošišala, poslaće me na bolovanje, sve dok mi ne poraste kosa!Šipak, znači!Šta mislite o tome ?
Pogledajte prilog 759803
diskriminacija po ličnom obeležju (frizura), dakle sprovodi mobingJa bih se rado ošišala na " keca" ,za neku letnju varijantu.Ali...ne daju "dušmani"! Šefica mi zapretila ako se opet tako budem ošišala, poslaće me na bolovanje, sve dok mi ne poraste kosa!Šipak, znači!
Brate...kodeks oblačenja, ponašanja i šta se sve podrazumeva pod pristojnim izgledom. Nije to mobing...ako si upoznat i potpisao ugovor o radu.Ako ti se ne sviđa...ćao i zdravo!Niko ti ne brani da se tako ošišaš, ali na poslu bolje dođi sa perikom.Kao što ti niko ne brani tetovaže, ali ih na poslu moraš prekriti...itd.Ima toga još dosta...!diskriminacija po ličnom obeležju (frizura), dakle sprovodi mobing
nek ti nađe gde piše da na keca ne možešBrate...kodeks oblačenja, ponašanja i šta se sve podrazumeva pod pristojnim izgledom. Nije to mobing...ako si upoznat i potpisao ugovor o radu.Ako ti se ne sviđa...ćao i zdravo!Niko ti ne brani da se tako ošišaš, ali na poslu bolje dođi sa perikom.Kao što ti niko ne brani tetovaže, ali ih na poslu moraš prekriti...itd.Ima toga još dosta...!
Ne piše baš doslovno "na keca", ali se podrazumeva.nek ti nađe gde piše da na keca ne možeš