Misterija za uvek,svi ste vi razliciti,pa dajte neki iskren odgovor bez foliranja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krvolok:Pa, kad se svi ostali RAZUMNI načini iscrpu, može i to ...
Da li si ti stvarno toliko glupa, ili se samo tako cesljas...???lidicc:Misterija za uvek,svi ste vi razliciti,pa dajte neki iskren odgovor bez foliranja
Ma nije ona, Gazdarice glupa, pre bih rekao da je frustrirana. Sigurno je htela decku da pooo, al joj ovaj nije dao, pa zato pita. Ma nije to nista, ajde da cika velja bonu :wink: :wink:Gazdarica:Da li si ti stvarno toliko glupa, ili se samo tako cesljas...???lidicc:Misterija za uvek,svi ste vi razliciti,pa dajte neki iskren odgovor bez foliranja
Pa kako nude? Mislim kako kazu? :shock:DisMisaL:... ali zato što devojke vole da nude pušenje na chatu
Valjda se nude, da zadovolje muskarce, da im odrade to, a ne da one nude. :wink: :wink:DisMisaL:... ali zato što devojke vole da nude pušenje na chatu, kao da je to razlog da se primiš na njih. Nesretnice...
P.S. za onu koja ovo pročita i možda se nađe uvređena: nisi bila jedina sa takvim predlozima.
lidicc:Misterija za uvek,svi ste vi razliciti,pa dajte neki iskren odgovor bez foliranja
Gazdarica:Da li si ti stvarno toliko glupa, ili se samo tako cesljas...???lidicc:Misterija za uvek,svi ste vi razliciti,pa dajte neki iskren odgovor bez foliranja
Trenutno su mi emocije u totalnom haosu zbog tvog glupog pitanja jer ne znam da li da se smejem ili da placem, ali ipak cu ti odgovoriti. Ne da vole nego obozavaju. Nadam se da ces i ti naci nekoga na ovom forumu ko ce ti uslisiti zelju, jer mi ovo vise lici na proposal. Samo napred, cuti i pusi!!!lidicc:Misterija za uvek,svi ste vi razliciti,pa dajte neki iskren odgovor bez foliranja
vole,bas vole. 8)lidicc:Misterija za uvek,svi ste vi razliciti,pa dajte neki iskren odgovor bez foliranja
Sta jos reciDJ_MaRe:Gazdarica:Da li si ti stvarno toliko glupa, ili se samo tako cesljas...???lidicc:Misterija za uvek,svi ste vi razliciti,pa dajte neki iskren odgovor bez foliranjae vala bas...
E cao Chokoladice,pa ti si me skroz zaboravila?Ako si zeljna pusenja,javi se,pa ako bas budem raspolozen za tebe,stavicu ti ga malo u usta cisto da vidim sta umes sa jezikom,a i ako mi se ne bude svidelo kako to radis dozvolicu ti da progutas malo mog semena,cisto da te oplemenim i nagradim za pokazani trud!POZDRAVchokolada:Ja mislim da oni to ne vole. :shock:![]()
Zgrazavaju se od same pomisli na pusenje.![]()
![]()
Shta je to sivo i zalosno u pushenju *****?devojcica_20:Opet se vrse generalizacije ovde![]()
![]()
Alo, sestro, nikad nije sve crno i belo.....sve je uvek sivo... nazalost.