Da li muškarci slabije posjećuju liječnika i zašto?

Zla Beba

Elita
Poruka
15.585
Stvarno zašto muškarci bukvalno čekaju 5 do 12 da odu na pregled? Evo iz ličnog iskustva žmu svaki put kad ima neku zdravstvenu tegobu nalazi izgovore pa nije to ništa, vjerovatno me klima malo dohvatila, šepam jer sam jučer više stajao i sl.
Da li odlazak liječniku smatrate nekom slabošću ili ste prosto lijeni? Ozbiljno pitam.

Ја кад 'оћу код лекара, дођем на шалтер и погледају кад је слободан термин, и слободан је за једно 16-17 дана од дана доласка.

Варијанта 2 је да одем до лекара (изабраног али не знам кога сам изабрао), да питам да ли ће да ме прими тог дана, па онда преко свих оних што чекају, упадам у ординацију, док је пацијентица скинута скроз због прегледа, а ја морам да питам:"Извините, молим Вас што ометам. Ваша сестра са шалтера ми је рекла да вас питам да ли ћете имати времена данас да ме примите, па ако кажете да ћете имати, да идем на други шалтер да тражим картон да спреме и донесу вам...".

Moj brat, zbog prirode posla, mora stalno na sistematske preglede, ali vadjenje krvi zaista shvata traumaticno.

Ne razumem to - prosto ne gledas. Ja sam jednom cak i dobrovoljno davala krv da bih dobila onih nekoliko dana slobodno u srednjoj. Bilo mi malo muka, ali tri dana bez skole su tri dana bez skole.

A napravili nam bili i neke sendvice sa parizerom haha

Moj brat, zbog prirode posla, mora stalno na sistematske preglede, ali vadjenje krvi zaista shvata traumaticno.

Ne razumem to - prosto ne gledas. Ja sam jednom cak i dobrovoljno davala krv da bih dobila onih nekoliko dana slobodno u srednjoj. Bilo mi malo muka, ali tri dana bez skole su tri dana bez skole.

A napravili nam bili i neke sendvice sa parizerom haha
Zadnjih dana gdje god uđem na temu promovira se parizer 🤷‍♀️ Još malo pa će početi iz frižidera da iskače :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Back