Da li muskarci postuju zene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stari ljudi su sve stvari podredjivali vrlinama: hrabrost(istinoljubivost), pravednost, umjerenost, mudrost.
I ko se isticao u tim vrlinama, nije htio da se mijesa sa nekim ko je ispod njegovog ranga.
Imovina se nije uzimala u obzir, jer je ona bitna samo kod korumpiranih ljudi (kao sto su to recimo romanticari).

Danas jeste malo drukcije i to iz religijskih razloga.
Naime, hriscanstvo je prekrizilo sve te "kardinalne vrline" i sad od svih zahtijeva da se koncentrisu na imovinsko izjednacavanje (zbog siromasnih, bolesnih itd), ali bas to otvara vrata korupciji i to ce na kraju sve i uciniti korumpiranima.

A pametniji ljudi ce se vratiti starim vrlinama, jer niti hoce da budu korumpirani, niti da budu robovi korumpiranih.

Danas jeste malo drukcije i to iz religijskih razloga.
Naime, hriscanstvo je prekrizilo sve te "kardinalne vrline" i sad od svih zahtijeva da se koncentrisu na imovinsko izjednacavanje (zbog siromasnih, bolesnih itd), ali bas to otvara vrata korupciji i to ce na kraju sve i uciniti korumpiranima.

A pametniji ljudi ce se vratiti starim vrlinama, jer niti hoce da budu korumpirani, niti da budu robovi korumpiranih.

takvih ljudi je malo, jako malo
ja nisam vernik i ne podlezem tim "pravilima" crkve, postujem veru, ali to je to

To je zato sto taj muskarac i takva zena gledaju samo jedno u drugo.

A to je zato sto vise nema primjernih ljudi u koje bi se moglo gledati.

A to je zato sto je hriscanstvo prekrizilo primjerne vrline.

Eto, opet si se bila otkacila, a ja te opet zakacih.

A ti se opet otkaci i cudi.

Stare vrline: hrabrost/istinoljubivost, pravicnost, umjerenost i mudrost

Nove "vrline": jednakost, sloboda, bratstvo... ljubav, seks, droga, alkohol, rock and roll.

Citiracu ovaj tvoj post jer sustinski svi su veoma slicni.
Kazem sa najboljom namerom da posetiti doktora ne bi trebalo da je ikakav sram. Isto kao kad bi osecao bol koji ukazuje na upalu slepog creva. Nista u tome nije strasno.

To receno. Bilo ko da je nadlezan, molim vas da zatvorite ili premestite ovu, kao i sledece teme, jer ne pripadaju ovom pdf.

http://forum.krstarica.com/threads/341090
http://forum.krstarica.com/threads/340800

>Kako ce mladi muskarac da se ponasha prema devojkama kad mu se desi da kod tri devojke posle pola sata price bez ikakvih neznosti i romantike , prodje "odvajanje" i kres.

>>Kako ce da se ponasa mladi muskarac , kad ga folirantkinje prvo drsko i uvredljivo odbijaju , zezaju , a onda pokleknu i lude od strasti za njim?

>>>Kako ce da se ponasa mladi muskarac prema devojkama koje imaju decka ,koje kad ga posete su kulturne , fine , ni trunke flerta, a kad stavi ruku na kolence i drsko pita za "malo meda" ,dobije i "meda" i pricu kako to odavno ne stima medju njima ali da "devojka nikako nesme da ostane sama".
-----------------------------------------------
Ova tri pitanja su ustvari isto.
Kako prepoznati sta devojka zeli kad ni ona sama nezna sta zeli i koliko duboko zeli da ide?

>Same zene uzrokuju drugim zenama da se osecaju "jeftino" , kao meso , kao kres varijante.
>>Same zene favorizuju agresivno seljacko dobacivanje u odnosu na kulturnije dobacivanje i zacikavanje.
>>>Same zene izazivaju nesrecu i usamljenost i sebi i drugim zenama, cak i kad su u vezi koju zadrzavaju i kad su nezadovoljne , jer najgore je biti sam.
Nekada je devojka kad raskine , saceka da se procuje da je ponovo sama, malo drugarice razglase....
Onda krenu pozivi za izlazak , jedan, drugi....
Bolje ih upozna , vidi koji joj vishe odgovara , pa kad reshi ili kad se desi , sta prvo od ta dva dodje.

Devojka/zena sa deckom/muzem je i nekada i sad bila svesna dali se nekome dopada ili ne.Ali je postovanje njene veze bilo premisa.Kad bi raskinula, svi ti obozavaoci bi pre ili kasnije doznali i ponudili se dzentlmenski ili mangupski , ali nikako ciganski. Kao sto sad radi. Kao kad krades kokoske.

A alfa muzjak ne zeli da kontrolishe svoju agresivnost ako pomisli da bi time ispao shonja.
Kulturan shonja ili seljak al kuronja.

Devojke sta vi mislite o tome?

Мислим да је генерализовање лоша ствар.

Девојке које сачекају да буду освојене, па такве још постоје побогу! Нису изумрле z:lol:

>Kako ce mladi muskarac da se ponasha prema devojkama kad mu se desi da kod tri devojke posle pola sata price bez ikakvih neznosti i romantike , prodje "odvajanje" i kres.

>>Kako ce da se ponasa mladi muskarac , kad ga folirantkinje prvo drsko i uvredljivo odbijaju , zezaju , a onda pokleknu i lude od strasti za njim?

>>>Kako ce da se ponasa mladi muskarac prema devojkama koje imaju decka ,koje kad ga posete su kulturne , fine , ni trunke flerta, a kad stavi ruku na kolence i drsko pita za "malo meda" ,dobije i "meda" i pricu kako to odavno ne stima medju njima ali da "devojka nikako nesme da ostane sama".
-----------------------------------------------
Ova tri pitanja su ustvari isto.
Kako prepoznati sta devojka zeli kad ni ona sama nezna sta zeli i koliko duboko zeli da ide?

>Same zene uzrokuju drugim zenama da se osecaju "jeftino" , kao meso , kao kres varijante.
>>Same zene favorizuju agresivno seljacko dobacivanje u odnosu na kulturnije dobacivanje i zacikavanje.
>>>Same zene izazivaju nesrecu i usamljenost i sebi i drugim zenama, cak i kad su u vezi koju zadrzavaju i kad su nezadovoljne , jer najgore je biti sam.
Nekada je devojka kad raskine , saceka da se procuje da je ponovo sama, malo drugarice razglase....
Onda krenu pozivi za izlazak , jedan, drugi....
Bolje ih upozna , vidi koji joj vishe odgovara , pa kad reshi ili kad se desi , sta prvo od ta dva dodje.

Devojka/zena sa deckom/muzem je i nekada i sad bila svesna dali se nekome dopada ili ne.Ali je postovanje njene veze bilo premisa.Kad bi raskinula, svi ti obozavaoci bi pre ili kasnije doznali i ponudili se dzentlmenski ili mangupski , ali nikako ciganski. Kao sto sad radi. Kao kad krades kokoske.

A alfa muzjak ne zeli da kontrolishe svoju agresivnost ako pomisli da bi time ispao shonja.
Kulturan shonja ili seljak al kuronja.

Devojke sta vi mislite o tome?
Hebiga dolazi do izjednačavanja na svim poljima tako da usvajamo i vaše obrasce ponašanja, tj. žene više ne robuju nego se ponašaju kako misle da treba..z:hm:

Hebiga dolazi do izjednačavanja na svim poljima tako da usvajamo i vaše obrasce ponašanja, tj. žene više ne robuju nego se ponašaju kako misle da treba..z:hm:

Da li robuje onaj ko vjeruje?

Ja mislim da i danas zene samo vjeruju, tj. da nikada nisu ni bile mislioci, jedino sto su ih sada razni anarhisti natjerali da ne vjeruju samo onim najblizima, nego sada i nepoznatima.

Socijalisti (koji su ujedno i anarhisti) su jedini odgovorni sto su zene natjerane da robuju u preduzecima i da umjesto domaceg vaspitanja moraju na dresuru u skole. Zasto je to smetalo socijalistima? Jer su bili gladni seoske imovine i nisu podnosili ideju privatnog vlasnistva. Bitno je da oni imaju glavnu rijec i raspolazu svom "drustvenom imovinom".

Da li robuje onaj ko vjeruje?

Ja mislim da i danas zene samo vjeruju, tj. da nikada nisu ni bile mislioci, jedino sto su ih sada razni anarhisti natjerali da ne vjeruju samo onim najblizima, nego sada i nepoznatima.

Socijalisti (koji su ujedno i anarhisti) su jedini odgovorni sto su zene natjerane da robuju u preduzecima i da umjesto domaceg vaspitanja moraju na dresuru u skole. Zasto je to smetalo socijalistima? Jer su bili gladni seoske imovine i nisu podnosili ideju privatnog vlasnistva. Bitno je da oni imaju glavnu rijec i raspolazu svom "drustvenom imovinom".

Tačno...kažem...počele su da se ponašaju kao muškarci...to sam i rekla u prethodnom postu.z:hm:

Problem koji sam naglasio u samom početku je :
Posle više uspešnih 5-minutnih uvoda u kres šeme,
mladi muškarac će i 6-toj koja po izgledu liči
(prati modu na sličan način kao i 5 prethodnih)
tražiti mindžić odmah posle par minuta.
..........
Ovde se nikad nije postavljalo pitanje morala devojke , već pitanje da zbog nemorala drugih devojaka ispaštaju one čiji moral to nije zaslužio

A kako to izgledaju te "kres-cice", bas me zanima? Ako mislis na novokomponovane ribe sa dubokim dekolteom, pa njih i ne mozes da sretnes na bilo kom mestu, zna se gde izlaze.
A ako mislis na doterane devojke, to mi onda nije jasno. Ne trazi svaka skockana devojka sex za jednu noc, veruj mi.
A ovo drugo, s tim se slazem. Ali to ti je sirok pojam. I decko kog je neka devojka povredila posle to radi drugim devojkama, bez obzira na to kakva je ona i da li je to zasluzila ili ne. I onda je to zacarani krug.
Ali ja za to ne mogu da nadjem opravdanje. Ne zelim da placam tudje greske, samo za svoje. Samim tim takav tip kod mene ne bi imao ni prodju ni saosecanje. Ako ne vidi da sam ja drugacija od te koja ga je povredila, ili nekih glupacica koje je upoznao, onda zaista nemamo o cemu da razgovaramo.
Mislim da i devojke tu odu onom logikom "Jadan, neka ga je povredila pa je sad takav". A sto je on povredio posle toga pet devojaka nikom nista...

A odgovor na postavljeno pitanje iz teme - obicno postuju one koje to zasluzuju.
Ako osoba ne postuje sama sebe, nece je postovati ni drugi. Ovo se odnosi na oba pola.
Ima ljudi koji ne postuju nikog, ni zenu, ni majku, ni oca. To sve ima veze sa vaspitanjem, sa samom licnoscu i gomilom drugih stvari (drustvo, sredina, sam sistem u kom zive)...

Ne znam koliko bas ima direktno veze s temom, ali ima s postovanjem.. Mene, recimo, uvek iznova zacudi kad vidim neke zrele, zdrave i prave muskarce koji nece nista da pipnu od poslova u kuci vadeci se da je to zenski posao, a onda upoznate njihove majke i vidite da su one krive. To mi nije jasno, zene su obicno te koje vaspitavaju sinove, i umesto da ih uce da postuju zene i pomazu im, one idu onom logikom da je njihov sincic previse dobar i da ce da ga "smota neka ovakva ili onakva". A isto su one prosle sa svojim muzevima i umesto da izvuku pouku iz toga, one rade upravo isto.

@tema, verujem da je pola-pola.
kada sam "bacila oko" na forum ucinilo mi se da pise : "da li muskarci POSTAJU zene", mada sam pogresila cini mi se da bi pitanje moglo i tako da se formulise. mi danas imamo nekoliko tipova muskaraca, izdvojila bih one koji se plase, one koji postaju zene i one koji zele da budu alfa homus balkanikus. dakako imamo i olose ali o njima nekom drugom prilikom.
generalno, danas su sve granice pomerene. nekada je ons bio pojam, a danas je sasvim normalna stvar (sto ne znaci da to odobravam). elem, nekada se znalo, to nekada je bilo pre 50 godina, a danas se ne zna. koliko se ne zna sta zene zele, isto tako se ne zna sta muskarci zele. uspesnu poslovnu zenu ili domacicu, neku dominantnu ili mozda neku smernu i poslusnu, onu sto voli da izlazi i ima more poznanika ili onu sto zeli svako vece provesti bas sa njim, ma kad bi mogli sve te zene da spojimo u jednu. da, bas u onu sto ce ustati u 5 svakog jutra, da spremi rucak za ukucane koji se u kuci zadese mozda za vreme rucka, koja ce zatim sesti u dobar auto koji je sama sebi kupila (mada je i ON mogao da joj ga kupi), otici u firmu gde je sefica/direktorka/bla bla i provesti savrseno uspesan dan u moru muskih ajkula, zatim ce otrcati kod frizera, manikira, pedikira, astrologa, da bi bila savrsena uvek za okolinu a najvise za svog alfa homos balkanikusa, zatim po decu u skolu/vrtic, pa kci da se spremi obilna vecera za neke tamo njegove prijatelje, a posle svega seks sa dragim joj muzjakom do ranih jutarnjih sati. e jos uz sve to ako voli i fudbal, eto ludila.
ako zelite da znate sta zene u stvari zele, ne gledajte joj medju noge, nego u oci i dusu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back