- Poruka
- 68.469
'De nađe 55... ahahahahaha
To je ko kad bi rekao da je žena preko 35 previše matora za sex
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rispekt za citiranje Linča.Muški libido zavisi ne toliko od starosti koliko od nivoa hormona testosterona. Problem smanjenja seksualne želje može zadesiti muškarca bilo kog uzrasta. To ima veze sa načinom života i opštim zdravljem.
Ako partner ne pati od patologija endokrinog sistema, narušenog imuniteta, preteranog stresa, neuhranjenosti, loših navika i drugih problema, može biti energičan do duboke starosti.
Mora se priznati da ritam savremenog života i nepovoljni psihološki faktori utiču na libido čak i mlađih muškaraca. Tako da možete produžiti svoj seksualni život kroz zdrav način života.
Možda je najbolji citat na ovu temu 74-godišnjeg legendarnog režisera Dejvida Linča: „Seks je neverovatan fenomen. To je kao džez: možete slušati jednu pop pesmu koliko god puta želite.“ Odnosno, moguće je uživati u istoj akciji ceo život. Samo treba malo da, kao u džezu, menjate istu melodiju i dobićete zadovoljavajući rezultat.

Mi odje o muškarcimaI muskarcima i zenama sa godinama opada libido. Jedina razlika je sto zene jos uvek fizicki mogu da imaju seks, ali i njima se smanjuje zelja.
Da naglasim da to nije slucaj sa bas svakom zenom ili bas svakim muskarcem, ali priroda je to vecinom tako uredila.

'De nađe 55... ahahahahaha
Nećemo o ženama,damama,bar ne ovdeMi odje o muškarcima
![]()
Pisala sam i o muskarcima. I u ovom kontekstu to ne moze jedno bez drugog, jer je karakteristicno za oba pola. Dodje do raskoraka, ako je izmedju muskarca i zene velika razlika u godina, inace zajedno uplove u taj period smanjenog libida.Mi odje o muškarcima
![]()

Različit je taj proces,to biološko krzanje seksualne sposobnosti kod muškaraca i žena.Što iz iskustva,što iz raznih izvora znam.Pisala sam i o muskarcima. I u ovom kontekstu to ne moze jedno bez drugog, jer je karakteristicno za oba pola. Dodje do raskoraka, ako je izmedju muskarca i zene velika razlika u godina, inace zajedno uplove u taj period smanjenog libida.
Iskreno te zanima ili provociras?![]()
HAHAHAHAHADo babe je... obično.....![]()
Što su ljudi stariji sve više je.uHAHAHAHAHA
vjerovatno jede baba da nadje zivotno zadovoljstvo...
Ili da pojeDe dobro ili da se pojeBe
Ja se uglavnom šalim na ovakve teme.HAHAHAHAHA
vjerovatno jede baba da nadje zivotno zadovoljstvo...
Ili da pojeDe dobro ili da se pojeBe
Hello, baby. Idemo u šoping kruzerom.Prenosim pitanje sa Fejsbuka
Da li muškarci poslije 55-te postaju neupotrebljivi ženama u krevetu?
Pogledajte prilog 1846278
Devojka mu je 20 god mlađa. Jel to nešto znači?Laže kao pas.
Vrlo bitna i formacija koja objašnjava sveDevojka mu je 20 god mlađa. Jel to nešto znači?![]()
Ne, ja imam 48.Bože sizife , jel ti to ove godine 56 rodjendan a?
Verujem. Sport podmladjuje coveka pa i sve sto s time ide.Ja, skoro 51 godina, na prednjem cucnju 130kg, na mrtvom dizanju 200kg. Posle takvog treninga donjeg dela tela, narednih dana libido mi skoči za duplo.
Pisala sam i o muskarcima. I u ovom kontekstu to ne moze jedno bez drugog, jer je karakteristicno za oba pola. Dodje do raskoraka, ako je izmedju muskarca i zene velika razlika u godina, inace zajedno uplove u taj period smanjenog libida.
Iskreno te zanima ili provociras?![]()
Ne, ja imam 48.
Ali nisam pao s kruške da verujem u to da su muškarci neupotrebljivi posle 55 a žene posle 35.

To sto je kod muskarca erekcija kod zene je vlazenje. Godinama opada intenzitet. Zenama je mnogo lakse jer jednostavno... kupe lubrikant.I muskarcima i zenama sa godinama opada libido. Jedina razlika je sto zene jos uvek fizicki mogu da imaju seks, ali i njima se smanjuje zelja.
Da naglasim da to nije slucaj sa bas svakom zenom ili bas svakim muskarcem, ali priroda je to vecinom tako uredila.
Meni nekako stoji nepopravljiv utisak da mrtvo dizanje nije baš zdravo. Sve te grupe mišića mogu se vežbati sa manje opterećivanje kičmenog stuba.Ja, skoro 51 godina, na prednjem cucnju 130kg, na mrtvom dizanju 200kg. Posle takvog treninga donjeg dela tela, narednih dana libido mi skoči za duplo.
I ja mislim da je teska teretana u stvari nezdrava.Meni nekako stoji nepopravljiv utisak da mrtvo dizanje nije baš zdravo. Sve te grupe mišića mogu se vežbati sa manje opterećivanje kičmenog stuba.
Znači, ako on ima sedamdeset, ona je pedeset...Devojka mu je 20 god mlađa. Jel to nešto znači?![]()

Meni je bacanje bala deteline čitav život davalo snagu i pokretljivost.Meni nekako stoji nepopravljiv utisak da mrtvo dizanje nije baš zdravo. Sve te grupe mišića mogu se vežbati sa manje opterećivanje kičmenog stuba.