- Poruka
- 44.260
Prenosim pitanje sa Fejsbuka
Da li muškarci poslije 55-te postaju neupotrebljivi ženama u krevetu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naterala Fata Muju da odu do doktora jer izostaje sexa u godinama koje imaju
Nije stvar u bicepsu

Barem kita nije kancerogenaNaterala Fata Muju da odu do doktora jer izostaje sexa u godinama koje imaju
Kaže doktor Muji da izadje a Fati da se skine
Izadje doktor iz ordinacije i kaže: "ni meni se ne diže kako izgleda"
Obukla se Fata iazašla a Muja skače od sreće
- Šta ti reko doktor?
- Nije domene a tebi nema spasa
![]()
Mora da je ogledalo slomljeno usput negdeDa...evo ti ja šeset godina i ne mogu ebat

Imam jednog kolegu koji je bio otišao u penziju pre par godina.
Ali redovno ide jabati svoju devojku u Novi Sad, barem jednom mesečno![]()

Ima veze s godinama ali i sa sportom. Aktivnost drasticno podize libido.Prenosim pitanje sa Fejsbuka
Pogledajte prilog 1846278
Muški libido zavisi ne toliko od starosti koliko od nivoa hormona testosterona. Problem smanjenja seksualne želje može zadesiti muškarca bilo kog uzrasta. To ima veze sa načinom života i opštim zdravljem.
Ako partner ne pati od patologija endokrinog sistema, narušenog imuniteta, preteranog stresa, neuhranjenosti, loših navika i drugih problema, može biti energičan do duboke starosti.
Mora se priznati da ritam savremenog života i nepovoljni psihološki faktori utiču na libido čak i mlađih muškaraca. Tako da možete produžiti svoj seksualni život kroz zdrav način života.
Možda je najbolji citat na ovu temu 74-godišnjeg legendarnog režisera Dejvida Linča: „Seks je neverovatan fenomen. To je kao džez: možete slušati jednu pop pesmu koliko god puta želite.“ Odnosno, moguće je uživati u istoj akciji ceo život. Samo treba malo da, kao u džezu, menjate istu melodiju i dobićete zadovoljavajući rezultat.
Prenosim pitanje sa Fejsbuka
Pogledajte prilog 1846278
Ja, skoro 51 godina, na prednjem cucnju 130kg, na mrtvom dizanju 200kg. Posle takvog treninga donjeg dela tela, narednih dana libido mi skoči za duplo.Ima veze s godinama ali i sa sportom. Aktivnost drasticno podize libido.