- Poruka
- 86.553
Ako može, koji su uslovi? Ako ne, zašto ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko to pametan!Može, vrijedi sve isto kao i kod žena.
Moze,ako imaju decu,a deca pripadnu njemu.Zena je duzna da placa alimentaciju,pod uslovom da radi.Ako može, koji su uslovi? Ako ne, zašto ne?
A da li mora muškarac da plaća alimentaciju ako ne radi a deca su kod bivše žene?Moze,ako imaju decu,a deca pripadnu njemu.Zena je duzna da placa alimentaciju,pod uslovom da radi.
Što misliš o ideji da se vjenčamo, razvedemo, pa mi plaćaš alimentaciju?Ma ko to pametan!
Odakle da placa,ako nema zaposlenje.A da li mora muškarac da plaća alimentaciju ako ne radi a deca su kod bivše žene?
Nije loša ideja, ali sa velikom svadbom, dijelimo 50:50 lovu koju dobijemo u kovertama. Platimo dobro životno osiguranje za tebe, platimo momcima nekim da te dobro polome pa i lovu od osiguranja podijelimo 50:50. O alimentaciji ćemo pričati kad iscrpimo sve načine zarade dok smo u brakuŠto misliš o ideji da se vjenčamo, razvedemo, pa mi plaćaš alimentaciju?
![]()
![]()
Ona kaže da radi od jutra do mraka, 3-4 posla, tako da mislim da bi ti se isplatilo. Pre venčanja daj otkaz, ako trenutno imaš posao.Što misliš o ideji da se vjenčamo, razvedemo, pa mi plaćaš alimentaciju?
![]()
![]()
Nemoj ti meni ona, imam ja svoj nick, i ne laži, nikada ne radim više od 2 posla!Ona kaže da radi od jutra do mraka, 3-4 posla, tako da mislim da bi ti se isplatilo. Pre venčanja daj otkaz, ako trenutno imaš posao.
Okej KejDiSiNemoj ti meni ona, imam ja svoj nick, i ne laži, nikada ne radim više od 2 posla!
Nije loša ideja, ali sa velikom svadbom, dijelimo 50:50 lovu koju dobijemo u kovertama. Platimo dobro životno osiguranje za tebe, platimo momcima nekim da te dobro polome pa i lovu od osiguranja podijelimo 50:50. O alimentaciji ćemo pričati kad iscrpimo sve načine zarade dok smo u braku![]()
Već problemi?
Harpijo...
![]()
Znam, Kćerka Direktora Cirkusa jedna je od rijetkih koje rade više odOna kaže da radi od jutra do mraka, 3-4 posla, tako da mislim da bi ti se isplatilo. Pre venčanja daj otkaz, ako trenutno imaš posao.
Znam, Kćerka Direktora Cirkusa jedna je od rijetkih koje rade više od
Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.
Rad je stvorio coveka a lopovluk gospodina!Znam, Kćerka Direktora Cirkusa jedna je od rijetkih koje rade više od
Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.
Pa polomiće ga valjda neko džabe, tu možete da uštediteNije loša ideja, ali sa velikom svadbom, dijelimo 50:50 lovu koju dobijemo u kovertama. Platimo dobro životno osiguranje za tebe, platimo momcima nekim da te dobro polome pa i lovu od osiguranja podijelimo 50:50. O alimentaciji ćemo pričati kad iscrpimo sve načine zarade dok smo u braku![]()
Bravo, o tome nisam ni razmišljalaPa polomiće ga valjda neko džabe, tu možete da uštedite![]()
![]()
Oćeš li ti biti jedina što ćeš da naplatiš njegovo životno?Već problemi?![]()