Da li muškarac može da dobije alimentaciju od žene nakon razvoda?

Što misliš o ideji da se vjenčamo, razvedemo, pa mi plaćaš alimentaciju?

🥰 🐈
Nije loša ideja, ali sa velikom svadbom, dijelimo 50:50 lovu koju dobijemo u kovertama. Platimo dobro životno osiguranje za tebe, platimo momcima nekim da te dobro polome pa i lovu od osiguranja podijelimo 50:50. O alimentaciji ćemo pričati kad iscrpimo sve načine zarade dok smo u braku :manikir:

Nije loša ideja, ali sa velikom svadbom, dijelimo 50:50 lovu koju dobijemo u kovertama. Platimo dobro životno osiguranje za tebe, platimo momcima nekim da te dobro polome pa i lovu od osiguranja podijelimo 50:50. O alimentaciji ćemo pričati kad iscrpimo sve načine zarade dok smo u braku :manikir:
😡

Harpijo...

🐈

Ona kaže da radi od jutra do mraka, 3-4 posla, tako da mislim da bi ti se isplatilo. Pre venčanja daj otkaz, ako trenutno imaš posao.
Znam, Kćerka Direktora Cirkusa jedna je od rijetkih koje rade više od
Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.

Pa polomiće ga valjda neko džabe, tu možete da uštedite :ok: :kafa:

Moze, ako zena prepusti decu ocu na staranje da bi ona mogla da bude moderna i slobodna da to radi jos s nekim jer ima u glavi da uvek zasluzuje i moze bolje a ne vidi svoju toksicnost.Uglavnom ti neki novi frajeri joj i placaju alimentaciju.

Kad je zena psihicki nestabilna i ima previse dijagnoze i sifre, suicidna i slicno, u tom slucaju tesko mogu deca kod nju da ostanu i mora da placa alimentaciju jer deca idu ocu.

Pogotovo u kombinaciji ova dva primera.

Imam bivseg kolegu sa prvim slucajem a imam i do 10 poznanika za koje znam da im se placa alimentacija iz tog razloga a dvoje od njih su nazalost u onu drugi slucaj.

Negde sam cuo pricu da je jedan lik imao kombinaciju oba slucaja...

U poslednje vreme samo nicu takve price i slucajevi kao epidemija i ne znam zasto i sta se to desava sa majkama tj zenama?

Back