Da li muškarac može biti silovan od strane žene?

Pravi djevac zna kako da zaštiti svoju nevinost :mrgreen:
969373_770896659611590_6961737646063337977_n.jpg
 
Da li muškarac može biti silovan od strane žene s obzirom da treba doživeti uzbuđenje kako bi moglo uopšte doći do odnosa sa ženom koja navodno siluje tog istog muškarca? Ne mislim na neke gadosti guranje raznih predmeta u neke otvore naxtelu, već na silovanje koje uključuje klasičan seksualni odnos. Ne mislim ni na seksualno maltretiranje i uznemiravanje.
Da li muškarac može biti silovan od strane žene? Znate li nekog muškarca koji je silovan od strane žene?
Ako bi se uzbudio onda bi imao sa tom zenom odnose , ali ako žena hoće a on mrtav hladan mislim tada je nemoguce da ga ta ista žena siluje .
 
A šta to znaci uopće rijec silovanje ??? Pa dali normalan čovjek uopće može silovati ? Ti silovatelji koji mogu to Napravit nekome za mene su me životinje nego zvijeri ili Monstrumi . U životinjskom svijetu ne postoji silovanje niti životinja bi tražila od neke ženke parenje , ako ženka nije spremna. To samo u našoj vrsti postoje silovatelji i to su ljudi bolesnici koji trebaju pomoć. Pa Neznam ja osobno mislim , ako bi mi neka ženska rekla ( molim te ne diraj me , ne želim te Itd , pa nema šanse da bi mogao imati erekciju , bez obzira na ljepotu žene . Silovatelji za mene ne spadaju u nas društveni poredak.
 

Back
Top