rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
svojim 'macho' shvatanjima?
p.s. pitanje za muskarce: sta mislite, jel mozemo na evropsko prvenstvo?
p.s. pitanje za muskarce: sta mislite, jel mozemo na evropsko prvenstvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne gledam formulu... jednom sam se kladio na Kubicu, a on doziveo onaj strasan udes... pusti, bolje da se ne petljam sa tim... mozda sam baksuz... jel sam vam rek'o da ce kuma da mi se porodi uskoro? rikan vas ce posle da krsti... lepo, lepo... majka mi rekla da sam konacno nesto uradio kako treba... u pravu je... zadnji put se cujemo telefonom, pre derbija, i kaze mi da igram X... a ja, patriotski... 1... pre derbija??!! brate mili... stvarno sam djubre... idem da je zovem sad... a ne... greska... culi smo se posle jos... i videli smo se... nema veze... ipak idem da je zovem...a njemu palo teshko....Sto veci macho to manja mooda....poslovica stara....To mi rekao komsija Sale ciga kad ga tetka nije pustila u kucu jer je dosao kasno pa je morao da sedi celu noc u kafani...

Sto veci macho to manja mooda....poslovica stara....To mi rekao komsija Sale ciga kad ga tetka nije pustila u kucu jer je dosao kasno pa je morao da sedi celu noc u kafani...
Da... maco shvatanja u malim dozama su simpa, a u velikim su tesko izleciva bolest...
Ta zena nije pustila malo dete u kucu?
Pokusala da se osveti muzu preko deteta?
jadno, bedno...tipicno za zene koje nemaju kontrolu nad zivotom svojim jacih polovina
dete=kolateralna steta?!!?!
Tetka da bi siterala svoj hir je odlucila da dete bude kolateralna steta?
divno
ma on je super otac, ali nije imao kud u sred noci s detetom. Mislim da ne bi bilo u redu da je malu ostavio ispred vrata a on u kafanu...