Kada posle 10 godina braka i 2 dece čujes od muza koji je ,,uskisnuo,, u šljivovici da je švrljao naveliko ati si mislila da on to NIKADA ne bi radiosta mi je činiti?
svakom od nas su neke stvari bitne, a neke nevazne..
zaista ne mogu da verujem u to da je tvoj dragi toliko sposoban da svrlja u toj meri, a da ti nista ne primetis sve ovo vreme
..
primetila si sigurna sam, ali si to kompenzovala nekim drugim stvarima koje su ti u vasoj vezi bile bitnije..
za mene licno, nebitno je da li je onaj sa kojim sam u vezi uleteo sa nekim samo u jednokratnu kres semu ili u seks protkan emocijama..
ono sto je meni vazno je poverenje ili izdaja od strane osobe sa kojom sam u vezi..
i kad pogledam unazad - ja sam svoj brak prekinula zbog mnogo manjih `sitnica`..
posle 15 god na povrsinu je isplivala nekompatibilnost karaktera..ali znam da NIKAD nisam prevarena i izdana od osobe sa kojom sam bila u braku..
i znam da NIKAD nisam ja prevarila..
e sad..
ovih dana imam sledece `iskustvo` ..
dvojica, nezavisno jedan od drugog,
ozenjenih muskaraca pokusavaju bez povoda sa moje strane, da me ubede da treba da podelimo neko prijatno zajednicko vreme..
da li godine imaju veze sa tim - ne znam..i jedan i drugi su u ranim tridesetim..
jedan intenzivno radi na potomstvu, ubedjuje usput svoju zenu da treba da rodi i drugo dete (prvo ima nepunih godinu i po dana), a drugom se zena juce drugi put porodila i dok su je na operacionom stolu zasivali posle carskog reza, on je mene zvao pokusavajuci da me ubedi da treba da se vidimo
obojicu sam pitala kako njihove zene gledaju na njihovo ponasanje..odgovor je bio - oduvek su bili nestasni..
kad malo bolje razmislim..nemoguce da njihove zene nisu upucene u avanture svojih muzeva..
jesu sigurno..
al su to uzele u paketu..
ko sto rekoh na pocetku - svima nama su u zivotu bitne razlicite stvari..
ja i dalje biram da ne moram ni pred kim da sklanjam pogled i da mi je savest mirna..
a ti - sama ces morati da odlucis...