Da li mu oprostiti ili biti,,plavusa,,?

Kada posle 10 godina braka i 2 dece čujes od muza koji je ,,uskisnuo,, u šljivovici da je švrljao naveliko ati si mislila da on to NIKADA ne bi radiosta mi je činiti?

Evo ovako sam ja zaključila....ako je to napisala...po meni to u prevodu znači
da je pijan skoro svaki dan....inače ne bi to tako rekla....već da je možda te
večeri ili dana bio pripit, pijan ili šta god već....:neutral:

Nista to nije cudno! Ja se nalazim u drustvu mnogo starijih ljudi od mene, vecina su ozenjeni i svaki od njih, al bez izuzetaka vara svoju zenu. I tako sam donela odluku da se nikad ne udajem :D

Cvrc...najpre, ne treba da verujes lovackim pricama. Drugo, oni koji varaju a time se hvale ne treba ni da ti budu prijatelji jer su gnjide. I konacno, to sto mnogi varaju, nije razlog da se ti ne udas, jer sustina braka nije u tome da te muz nikad ne prevari.
I konacno, bar meni licno, bitno je kad do te prevare dodje.
Jer nije isto kad do nje dodje u prvoj ili u dvadeset prvoj godini braka.

Ја сад озбиљно почињем да мислим овако: Није могуће да за 10 година човек никад није мало више попио. Значи, до сад је ћутао, и пијан и трезан.
Значи, хтео је да је повреди.
А да ли се швалерао, или не, не знамо.
Но, да је повредио своју жену, знамо! :sad2:

А можда је и овај сценарио у игри ;) :
- муж долази кући ''ускиснуо у шљивовици'', жена га дочекује прекорима и пребацивањима, он нема аргумената у своју одбрану јер је вештица у праву (супериорна у својој исправности), па жели да је некако повреди - и сасипа јој у лице своје ''швалерске подвиге'' (измишљене или преувеличане).
Пошто се она сад више не секира због шљивовице него има нову занимацију (преписпитивање у чему је она тако лоша кад је све време тражио неке друге) - он може на миру да цирка без осећаја мање вредности.:confused:

Прави швалери се не исповедају жени, ни кад ускисну од шљивовице! ;):mrgreen:

pa ali ne znate ni kako je došlo do toga ni ništa
scena 1a
on se napio, došo kući, ona krenula da kenya rekla mu "nećeš me ti pipnuti 10 dana", on bio kao, "jao kakva si, nije ni čudo što moram stalno da idem kod te i te"
scena 1b
on je prevario jednom pre 3 godine, sad se napio, strefila ga griža savesti i došo kući da "sebi olakša dušu jer tako više ne može da živi"
scena 1c
on se napio, ona mu rekla "ko zna de se ti to smucaš" on joj reko de se smuca =I
scena 1d
on je jednostavno konstantno ugrožen pa se napio, skupio hrabrost da i on njoj jednom pokaže da je ipak on muškarac u kući
scena 1e
on je čuo da ga ona vara pa joj vratio
mislim... šta mi znamo kog vraga =I

А можда је и овај сценарио у игри ;) :
- муж долази кући ''ускиснуо у шљивовици'', жена га дочекује прекорима и пребацивањима, он нема аргумената у своју одбрану јер је вештица у праву (супериорна у својој исправности), па жели да је некако повреди - и сасипа јој у лице своје ''швалерске подвиге'' (измишљене или преувеличане).
Пошто се она сад више не секира због шљивовице него има нову занимацију (преписпитивање у чему је она тако лоша кад је све време тражио неке друге) - он може на миру да цирка без осећаја мање вредности.:confused:

Прави швалери се не исповедају жени, ни кад ускисну од шљивовице! ;):mrgreen:

:super:

Taj je bre neki kokoshar...

pa ali ne znate ni kako je došlo do toga ni ništa
scena 1a
on se napio, došo kući, ona krenula da kenya rekla mu "nećeš me ti pipnuti 10 dana", on bio kao, "jao kakva si, nije ni čudo što moram stalno da idem kod te i te"
scena 1b

on je prevario jednom pre 3 godine, sad se napio, strefila ga griža savesti i došo kući da "sebi olakša dušu jer tako više ne može da živi"
scena 1c
on se napio, ona mu rekla "ko zna de se ti to smucaš" on joj reko de se smuca =I
scena 1d
on je jednostavno konstantno ugrožen pa se napio, skupio hrabrost da i on njoj jednom pokaže da je ipak on muškarac u kući
scena 1e
on je čuo da ga ona vara pa joj vratio
mislim... šta mi znamo kog vraga =I

Idi bre Parka :mrgreen: kao da čitam Ž. Pavlovića :lol:
Pa gde još ljudi tako konverziraju, osim u crno belim filmovima :lol:

Znamo ono što nam je rečeno, a rečeno nam je malo....moguće da je prvi put
došao kući pijan, da bi se ohrabrio da prizna, da je "naprasno" postao švaler...ili
da je "švaler oduvek"....ko to zna.....:think:

Opet moguće da stalno dolazi pijan, pa se svali i zaspi ništa ne proča, jel nema
poima ni da je stigao kući.....:mrgreen:

Onda...dalje...moguće da se tu i tamo napijao, pa ona nije tome pridavala značaja
dok joj nije pukao film, posvađali se...i on u besu lanuo što nikad ne bi...:think:

I tako dalje.....ko to zna samo možemo ovako da nagađamo....opet od prilike
priča...kao ona od pre dva-tri dana....postavi post...mi se primimo, i razvijemo
priču sa svake strane, a od nje ni traga ni glasa.....:dontunderstand:

:ok:
И не само због деце, него због тога што ипак добро функционишете свих ових година, очигледно.

Slozila bih se da ne zbog djece ostajati u braku jer djeca i poslje rastave bi trebali imati roditelje, vec zbog neceg sto njih spaja kao partnere.
A ima loi kakvo objasnjenje zasto ju je prevario?

Фјака, не брини, смислићемо ми већ разлог зашто ју је преварио!
До јутра ће јадна жена бити највећа блудница града Чикага! :eek:

Шалим се, написала је тај један пост, и то је све.
Остало су наше пројекције.

Cvrc...najpre, ne treba da verujes lovackim pricama. Drugo, oni koji varaju a time se hvale ne treba ni da ti budu prijatelji jer su gnjide. I konacno, to sto mnogi varaju, nije razlog da se ti ne udas, jer sustina braka nije u tome da te muz nikad ne prevari.
I konacno, bar meni licno, bitno je kad do te prevare dodje.
Jer nije isto kad do nje dodje u prvoj ili u dvadeset prvoj godini braka.

Znam ja da to nije sustina braka, naravno, al mi ipak muka kad vidim tako neke situacije u okruzenju i jednostavno ne zelim da to meni neko u buducnosti radi.
Pomenuo si lovacke price, daleko od toga, u sustini sam prilicno upucena u zivot svojih prijatelja i poznajem vecinu tih devojaka sa kojim varaju svoje zene, sto naravno ne znaci da podrzavam njihove nacine zivota. Ne svidja mi se taj nacin razmisljanja - kuci imam jedan zivot, van nje sasvim drugi...
Tako sam dosla do zakljucka da ne postoji muskarac koji nije nikada prevario zenu (***... skoro sam saznala da moj cale vara kevu sa nekoliko njih sto se od njega nikako nije ocekivalo) Zato i ne ocekujem da mi u buducnosti partner (ne muz) bude veran, niti cu ja biti njemu...:cool:

Znam ja da to nije sustina braka, naravno, al mi ipak muka kad vidim tako neke situacije u okruzenju i jednostavno ne zelim da to meni neko u buducnosti radi.
Pomenuo si lovacke price, daleko od toga, u sustini sam prilicno upucena u zivot svojih prijatelja i poznajem vecinu tih devojaka sa kojim varaju svoje zene, sto naravno ne znaci da podrzavam njihove nacine zivota. Ne svidja mi se taj nacin razmisljanja - kuci imam jedan zivot, van nje sasvim drugi...
Tako sam dosla do zakljucka da ne postoji muskarac koji nije nikada prevario zenu (***... skoro sam saznala da moj cale vara kevu sa nekoliko njih sto se od njega nikako nije ocekivalo) Zato i ne ocekujem da mi u buducnosti partner (ne muz) bude veran, niti cu ja biti njemu...:cool:

Ali apsolutno, nepokolebljivo, kano klisurina si sigurna da bi samo ON to tebi radio i da ti nikada, ali nikada ali tri puta nikada to ne bi uradila njemu?
Uostalom, ovde je sustina u reci MENI.
Ne bi on to radio tebi, nego sebi.
Sve sto radimo radimo najpre i najvise sebi samima

Ali apsolutno, nepokolebljivo, kano klisurina si sigurna da bi samo ON to tebi radio i da ti nikada, ali nikada ali tri puta nikada to ne bi uradila njemu?
Uostalom, ovde je sustina u reci MENI.
Ne bi on to radio tebi, nego sebi.
Sve sto radimo radimo najpre i najvise sebi samima

Nisam sigurna. Tacno je da sam do sada svakog decka prevarila, al verovatno iz razloga jer nisam nikad u nekoj preterano ozbiljnoj vezi. Al brak zamisljam potpuno drugacije i verovatno bih se potrudila.
Mozda ovde jeste rec o nama samima,ali i o drugima, jer uvek postoji ta jedna strana koja je povredjena, a to obicno nisu oni koji varaju, vec prevareni...

Poslednja izmena:

Back