Da li mu oprostiti ili biti,,plavusa,,?

Za mene su ta priznanja krajnje sebicna, osim ako nisu rezultat ozbiljne namere da se brak prekine.
Evo, ja ti olaksah dushu a ti vidi dalje sta ces sa tim.....
Jer, bozemoj, posteno je da ti priznam, bio bih peecka da cutim i da ti zivis u iluzijama.
Pa izvini, i ja bih vise voleo da ne znam sve ono sto direktno ne ugrozava moj brak.
E, ako se bas bas zaljubis i razmisljas o razvodu, onda ok, bolje mi reci na vreme nego da me tresnes ko maljem u glavu.
Ali za bilo sta drugo......cuti bre, budi diskretna, ne brukaj se, nemoj da te uhvate i drzi to u sebi ako si covek.
Mislim ne ulazi u to ako si kmezasta peecka koju ce pojesti griza savesti i koja ce nam zbog svoje odluke da se sexash sa nekim drugim, syebati inace normalan zivot.
Jer nije svaka avantura rezultat bolesnih odnosa u braku i znak da je isti duboko truo.
Ljudi su cudna bica, mnoge stvari rade iz radoznalosti, dosade, unutrasnjih potreba koje cesto nemaju najdirektniju vezu sa partnerom
ovo mislim od reci do reci...bravo, Stronci

Joj, ne znam, moje mišljenje je skroz suprotno =) Ako si sa nekom osobom i voliš je, nemaš potrebu (opet ja sa potrebom) da se dopadneš nekom drugom, ne dolaziš u iskušenja, jer ne razmišljaš o tome.
:eek:
Kako nemaš?
Pa to je osnovna čovekova potreba! Naravno da volim da se dopadnem drugima, i da me šmekaju i žele... to je valjda normalno... bar ja mislila da jeste,...:rumenko: ali to ne znači da bih se ja sa bilo kim spanđala... pa ima tipova koji su mi fuj... pa čak i njihova pažnja prija...
E jesam čudna...:mrgreen:
Тхе, значи испада овако: муж ти се заљуби у другу, воли је, сања је, замишља је место тебе, виђа је често, гледа заљубљено, опчарат је њоме....али није је креснуо јер је јаког карактера па неће да вара жену....:confused:
Силна вајда од карактера у том случају...:( Као да је у том случају битно да ли су се креснули или нису....када ''превара'' постоји у срцу....:( ...А осећањима не може управљати ни најчвршћи карактер.....:confused:
Može, nego šta nego može... samo je lakše ovo izjaviti... kao, nisam mogla upravljati svojom malom, pa sam je protiv svoje volje davala svakom... ma daj...:roll::roll::roll:
A za zaljubljenost je potrebno vreme i to zajedno provedeno... ne možeš se zaljubiti u sliku... to je klinački...:D
Slazem se sa tobom!!!:lol:
Jer vise boli kad umesto tebe zamislja neku drugu,i kad je sto ti kazes sanja!!!!sama pomisao na drugu je za mene prevara!!!!uvek treba biti iskren i reci,jer lakse je....znam to iz iskustva!!!!!!:lol:

Jujuju... pomisao na drugu prevara!:eek:
Mm se, Boga mi, okreće sve u šesnaest za dobrim ribama u gradu, i to kad šeta samnom, i pomene ih milion puta, i sad ja treba da se cimam da me on vara... :eek: ahahahahah... pa nisam luda...
Pa normalno da pomisli svašta kad vidi dobru ribu... nije bolestan...

Preterijete sa tim mislima... pa nisu oni naša svojina kad su sa nama da samo na nas treba da misle...nek misle i na bivše i na druge devojke... šta vas bole uvo...

Ја рецимо свакоме увек кажем:''Нећу да знам ако забрљаш нешто са стране, немој да ми признајеш и пријављујеш - не интересује ме шта радиш док год је све међу нама ок. Ако престане да буде - реци па да се разилазимо ко људи. Тек ако те питам - онда реци истину!''

Значи, у мом систему вредности ред је да ми ништа не каже док га не питам. ;)

LM, znas da me zabole za temu, i znas sta mislim....
Cini mi se da kapiram sta hoces da kazes.
Evo mog komentara:

ako si sa Nekim do kraja, do koske, do dzadza, skroz iskreno, skroz iz sve snage, ako se totalno razmenjujs, i uzivas u tome, i osluskujes ga/je sa oba uha, i on/ona tebe...... itd.... ... itd....
Onda je logicki nemoguce da Neko treba da ti saopsti nesto sto vec ne primetis mnoooooooooogo pre.
Zar nije tako?

Ja sam ubedjen da su "prevare" i posledice mentalnog promiskuiteta moguce tek, i jedino kod povrsnih, plitkih, neiskrenih odnosa.
A u tom slucaju...... sve se svede na isto ........
nek dohvati svako sta moze sa strane, ... a na kraju, kad opuzdravi guzitza i sise, kad poispadaju zubi, onda cemo da kenyamo mladjima kako smo "ocuvali brak" ... vezu... whatever .....

Sve u svemu: sta bi sa onim tvojim Pekarom? El ti prepisao dijetu za celulit? Ti ubrzam metabolizam?

Nesto sam nervozan, pa kenyam kao i uvek :zcepanje:

pozdrav svima :)

Back