Kada posle 10 godina braka i 2 dece čujes od muza koji je ,,uskisnuo,, u šljivovici da je švrljao naveliko ati si mislila da on to NIKADA ne bi radiosta mi je činiti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada posle 10 godina braka i 2 dece čujes od muza koji je ,,uskisnuo,, u šljivovici da je švrljao naveliko ati si mislila da on to NIKADA ne bi radiosta mi je činiti?
Velika je steta sto tvoj slucaj nije redak. Izgleda da se svi lazemo i varamo. I posto toga ima toliko - proglasavamo to za normalno. Kako porazavajuce za kompletnu populaciju.
Menja se to sto je mislila da medju njima postoji poverenje, a onda se ispostavilo da nije tako.Ако свих тих 10 година била плавуша и ништа ниси ни осетила - шта се сад мења?
Dobro dobro. Zivot je predivna bajka u kojoj svi zive srecni, do kraja zivota, kuce su od cokolade a prozori od marmelade, svako radi ono sto hoce, raste svako voce, caruje drugarstvo......
Dobro dobro. Zivot je predivna bajka u kojoj svi zive srecni, do kraja zivota, kuce su od cokolade a prozori od marmelade, svako radi ono sto hoce, raste svako voce, caruje drugarstvo......
...ne volim da dajem savete ali bih te zamolila samo polako...neka se sve slegne...nikako ishitreno pre svega zbog dece, imaju pravo i na mamu i na tatu i oni sigurno ne mogu da razumeju svadje i lako vam se moze desiti da im se stvore oziljci za citav zivot...zato i jesu deca a mi zato i jesmo odrasli koji mogu da razmisle, skuvaju kafu, pogledaju se u oci i najotvorenije porazgovaraju. Dok mirno ne otvorimo karte i srce nikada ne mozemo sigurno znati pravi razlog a ponajmanje ne mozemo uociti resenje. Moj je stav da se brak rastura kada vise "nemate gde" a duboko verujem da vas dvoje jos uvek imate gde...znam da je tesko, po stepenu stresa ja mislim da je ta situacija druga po tezini, ali bih ipak savetovala da se zaobidje bes kao i sujeta koja je svakako u parcicima, i da ne cinite nista sto bi moglo trajno da vam unisti buducnost...samo polako
Ja bih to pripisao sljivovici i poslao ga da se pogleda u ogledalo pa onda da ako moze, jos jednom to izjavi.
A ako bi ponovio, zna se, sherpa u vugla, ali ne zbog varanja nego zbog bezobrazluka, prostakluka i neotesanosti da ti to prizna, posebno na taj "samo stosenisamupisho od sljivovice" nacnin
i šta ti sad znači ovaj post?
kao spoznao si neku strašnu životnu mudrost pa sad sa visine gledaš na one koji nisu, šta?
@iki33
šta ti tačno znači to "biti plavuša"?
ako govoriš o nekoj osveti i prevari samo da bi mu vratila.. pa ne valja to..
a ostalo samo ti znaš.. dal si u stanju da oprostiš, da li želiš da oprostiš, kako će ti život biti bolji i to =)
Upravo ovako...
Sa takvim prostaklukom ni ne treba bolje.
Pogotovo što posle deset godina nema ni malo poštovanja prema osobi sa kojom živi,
već se hvališe kao da su poznanici.