Da li mrzite pečurke?

Ljudi pricaju da kad dugo ne piju mleko imaju naduvanje, ali cim pocnu ponovo , onda vise nema problema....to sam cuo od mnogih.....
Zašto si uporan , kada nije tako ? Deficit je progresivan , nema , ne postoji način da se vrati. To se zove adultni oblik intolerancije koji je i najčešći. Mogu se birati mlečni proizvodi sa manje laktoze , naprimer.

Da se vratimo na temu.
Postoji jelo , teletina pod sačem koja je preukusna. Zguram one šampinjone , potpuni su mi višak , čemu dodavanje ako već imamo obezbeđene proteine ???
Sigurno nije zbog ukusa - jer pečurke kvare ukus ili u najboljem - neutralne su.

Zašto si uporan , kada nije tako ? Deficit je progresivan , nema , ne postoji način da se vrati. To se zove adultni oblik intolerancije koji je i najčešći. Mogu se birati mlečni proizvodi sa manje laktoze , naprimer.
Dobro , ja ti kazem da ima puno osoba koji kazu da imaju intoleranciju , tj naduva ih mleko kad ga dugo ne piju , promeni im se crevna flora, a kad pocnu redovno da piju , onda nemaju problema, promeni se crevna flora , a ti sad negiraj.
Tako to funkcionise, sutra ce ljudi procitati ovo sto napisem ja , procitace to sto napises ti , probace, pa ce videti sta kod njih jeste tacno i tako svi srecni..

Bas stari ljudi najvise i govore o tome da imaju problem sa nadimanjem ako neredovno koriste mleko , a da nemaju kad redovno koriste....
Lazu , uzasni su nekad bili ljudi , mnogo lazljivi , sad je sve bolje, ....

Dobro , ja ti kazem da ima puno osoba koji kazu da imaju intoleranciju , tj naduva ih mleko kad ga dugo ne piju , promeni im se crevna flora, a kad pocnu redovno da piju , onda nemaju problema, promeni se crevna flora , a ti sad negiraj.
Tako to funkcionise, sutra ce ljudi procitati ovo sto napisem ja , procitace to sto napises ti , probace, pa ce videti sta kod njih jeste tacno i tako svi srecni..

Bas stari ljudi najvise i govore o tome da imaju problem sa nadimanjem ako neredovno koriste mleko , a da nemaju kad redovno koriste....
Lazu , uzasni su nekad bili ljudi , mnogo lazljivi , sad je sve bolje, ....
Ne postoji u medicini" ljudi kažu ovako ili onako". Ili jeste nešto ili nije. Ili nije prava dijagnoza odnosno ono o čemu sam pričala u pitanju.

:heart:
Da li mrzite pečurke u jelima ili ih ipak
volite ?
Ako je odgovor potvrdan , zašto je to tako i koje su vam omiljene ?
Pogledajte prilog 1568445
Ne volim pečurke jer pokvare svako jelo svojim zemljanim ukusom i groznom pojavom.

Operi ih malo bolje :)

Volim pečurke. Najviše jedem šampinjone jer se lako nalaze u radnjama. Kao klinac sam jeo i Crvenjače (tako poznate u mom kraju) koje mogu bez problema da se jedu i kao sveže.
Volim da ih jedem u skoro svakoj varijanti, najslađe mi bilo kada je opečem na plotni šporeta kod babe :)

Operi ih malo bolje :)

Volim pečurke. Najviše jedem šampinjone jer se lako nalaze u radnjama. Kao klinac sam jeo i Crvenjače (tako poznate u mom kraju) koje mogu bez problema da se jedu i kao sveže.
Volim da ih jedem u skoro svakoj varijanti, najslađe mi bilo kada je opečem na plotni šporeta kod babe :)
Ništa specijalno meni snowtrooper , probala sam i vrganje. Moji su jeli sve i pripremali na razne načine, sami ih i nalazili u šumi i uživali. Vrganj, lisičarka najčešće.

Back