Ja ne mrzim ali me zanima zasto drugi mrze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja se u potpunosti slazem sa tobom,znaci niti imam nesto protiv njih niti ih mrzim...ne poznajem ljude koji su toliko extremni u tome..tako da ne znam ni zasto je to tako.Ali jedna moja pretpostavka, mozda se osecaju ugrozenim...nemam pojma..Luger:Ja ne mrzim ali me zanima zasto drugi mrze
Luger:Ja ne mrzim ali me zanima zasto drugi mrze
Naravno da bih bila ogorcena i mrzela,zaista tragicno....;((Stoorbak:Luger:Ja ne mrzim ali me zanima zasto drugi mrze
Jedno pitanje!!!
Da li bi ste vi mrzeli nekog ko vam je u jednom danu ubio tri rodjaka????
Ja mrzim shiptare iz dna dushe!!!!!!!!
p0z
JA NE MOGU ZNATI KAKO JE TEBI (MOJE SAUCESCE)Stoorbak:Luger:Ja ne mrzim ali me zanima zasto drugi mrze
Jedno pitanje!!!
p0z
Luger:JA NE MOGU ZNATI KAKO JE TEBI (MOJE SAUCESCE)Stoorbak:Luger:Ja ne mrzim ali me zanima zasto drugi mrze
Jedno pitanje!!!
p0z
IMAS SVAKO PRAVO DA BUDES LJUT
ALI LJUDI KOJI SU UBIJALI ILI POSLALI U SMRT TVOJE RODJAKE IMAJU IMENA I PREZIMENA
Stoorbak:Luger:JA NE MOGU ZNATI KAKO JE TEBI (MOJE SAUCESCE)Stoorbak:Luger:Ja ne mrzim ali me zanima zasto drugi mrze
Jedno pitanje!!!
p0z
ALI LJUDI KOJI SU UBIJALI ILI POSLALI U SMRT TVOJE RODJAKE IMAJU IMENA I PREZIMENA
Da imaju al ih niko nezna![]()
A shto su im oni bili krivi?!?!?! Kad oni mogu da mrze moju naciju mogu i ja njihovu sa velikom zadovoljstvom))
Anonymous:Stoorbak:Luger:JA NE MOGU ZNATI KAKO JE TEBI (MOJE SAUCESCE)Stoorbak:Luger:Ja ne mrzim ali me zanima zasto drugi mrze
Jedno pitanje!!!
p0z
Da imaju al ih niko nezna![]()
A shto su im oni bili krivi?!?!?! Kad oni mogu da mrze moju naciju mogu i ja njihovu sa velikom zadovoljstvom))
Ne znam koliko dugo ti moze mrznja pricinjavati zadovoljstvo ali ako ti, onda ok. Ja ne vidim u mrznji nista lepo.
Stoorbak:"Jedno pitanje!!!
Da li bi ste vi mrzeli nekog ko vam je u jednom danu ubio tri rodjaka???? Ja mrzim shiptare iz dna dushe!!!!!!!!"
Знаш, приjатељ, у Великом Отацбином Рату у 1941-1945(незнам као право jе по српски) jе гинуло око 26.000.000 русов!!! 26.000.000 ... и тако jе гинуло во времена Сталина у његових логоре смрти! И шта радити за нас - мрзити Немаци???
Поздрав.
die_happy85:Ko se jednom opece zamrzi celu naciju i to je normalno. Zbog toga se niko ne moze osudjivati..
Sta treba, sada ovde nekoga da imenuje? ? ?
Naslov teme je bio jasan.
galeb:die_happy85:Ko se jednom opece zamrzi celu naciju i to je normalno. Zbog toga se niko ne moze osudjivati..
Sta treba, sada ovde nekoga da imenuje? ? ?
Naslov teme je bio jasan.
Ime i prezime: Shiptar Albanac
Luger:Zelim da zahvalim gostima iz Rusije na posjeti
i Da vas pozovem da pisete svoje misljenje o ovoj temi